Page 21 of 27 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 201 to 210 of 265
  1. #201
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    18
    Posts
    73

    I sent my laptop again to the service center, and I will keep sending it till they fix the issue. There is a law in the country that I live in, if the repair occurs 3 times and has not fixed the issue then I am entitled to a replacement. I will not let this slide for sure as I paid a hefty amount of $2500

  2. #202
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hello everyone we all know about this problem but last night I discovered something else that for example is doing the PCs for us to do our thing, we arrived like example 30% we need to restart it reebot and puff 0% we try to connect it does not turn on what I noticed and that if you put the charger charging with it off it doesn't charge you can charge 1 2 3 4 5 hours it says 0% whenever I call, now if I connect it to charge it starts charging right away it takes about 1.40 hours to fully charge ... Does anyone have this scenario?

  3. #203
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Does anyone know a fix for this issue?. Today, I turned on my GL504GW laptop, it had 80% of battery (same as the night before), I logged in, 30 seconds later while I was opening Chrome the screen went black for a few seconds, then it came back and the battery was at 0% and then the laptop shutdown. I was unable to turn it on unless I plugged the charger and waited for a few minutes. What the hell is happening?

  4. #204
    ROG Member Array dasher_faster PC Specs
    dasher_faster PC Specs
    Laptop (Model)GL504GW
    Motherboard/
    Processor/
    Memory (part number)/
    Graphics Card #1/
    Graphics Card #2/
    Graphics Card #3/
    Graphics Card #4/
    Sound Card/
    Monitor/
    Storage #1/
    Storage #2/
    CPU Cooler/
    Case/
    Power Supply/
    Keyboard /
    Mouse /
    Headset /
    Mouse Pad /
    Headset/Speakers /
    OS Windows 10 64-bit
    Network Router/
    Accessory #1 /
    Accessory #2 /
    Accessory #3 /

    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    There is no fix yet sadly. People had replaced their motherboards and they still have the issue

  5. #205
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    My GL504GM battery is maybe working perfect again

    Hi everyone,
    As many of you, I couldn't use my laptop if the battery charge was below 60% when turning it on because iit would inmediatly fall to 0%. As of today, I realised that MyAsus app got an update (now I have the 2.3.7.0 version) and just for curiosity, I tried to turn my laptop on with a 60% of battery and it worked. Tried a second time just after the first time just because I thought it was luck, but it worked again, there was no battery drain. I left my laptop with a 56% of battery turned off and went to sleep; after 8 hours, I tried to turned it on and it worked again, so i think the battery drain is solved. I don't really know if it was because of the MyASUS update or something else, but I will be testing my laptop in the upcoming days to let you know if it keeps working without drain if you guys could tell me any action or whatever to trigger the battery drain, i could test it on my laptop to see if my laptop keeps working, also I can show you any configuration you need so you can fix your own laptops. Sorry if some parts are unreadable but i still get confused with some expressions while writing in english haha.

  6. #206
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by bruskheal View Post
    Hi everyone,
    As many of you, I couldn't use my laptop if the battery charge was below 60% when turning it on because iit would inmediatly fall to 0%. As of today, I realised that MyAsus app got an update (now I have the 2.3.7.0 version) and just for curiosity, I tried to turn my laptop on with a 60% of battery and it worked. Tried a second time just after the first time just because I thought it was luck, but it worked again, there was no battery drain. I left my laptop with a 56% of battery turned off and went to sleep; after 8 hours, I tried to turned it on and it worked again, so i think the battery drain is solved. I don't really know if it was because of the MyASUS update or something else, but I will be testing my laptop in the upcoming days to let you know if it keeps working without drain if you guys could tell me any action or whatever to trigger the battery drain, i could test it on my laptop to see if my laptop keeps working, also I can show you any configuration you need so you can fix your own laptops. Sorry if some parts are unreadable but i still get confused with some expressions while writing in english haha.
    Thank you, I would really appreciate your feedback. Please let us know if the battery drain comes back. I hope not!

  7. #207
    ROG Member Array dasher_faster PC Specs
    dasher_faster PC Specs
    Laptop (Model)GL504GW
    Motherboard/
    Processor/
    Memory (part number)/
    Graphics Card #1/
    Graphics Card #2/
    Graphics Card #3/
    Graphics Card #4/
    Sound Card/
    Monitor/
    Storage #1/
    Storage #2/
    CPU Cooler/
    Case/
    Power Supply/
    Keyboard /
    Mouse /
    Headset /
    Mouse Pad /
    Headset/Speakers /
    OS Windows 10 64-bit
    Network Router/
    Accessory #1 /
    Accessory #2 /
    Accessory #3 /

    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Red face

    Quote Originally Posted by bruskheal View Post
    Hi everyone,
    As many of you, I couldn't use my laptop if the battery charge was below 60% when turning it on because iit would inmediatly fall to 0%. As of today, I realised that MyAsus app got an update (now I have the 2.3.7.0 version) and just for curiosity, I tried to turn my laptop on with a 60% of battery and it worked. Tried a second time just after the first time just because I thought it was luck, but it worked again, there was no battery drain. I left my laptop with a 56% of battery turned off and went to sleep; after 8 hours, I tried to turned it on and it worked again, so i think the battery drain is solved. I don't really know if it was because of the MyASUS update or something else, but I will be testing my laptop in the upcoming days to let you know if it keeps working without drain if you guys could tell me any action or whatever to trigger the battery drain, i could test it on my laptop to see if my laptop keeps working, also I can show you any configuration you need so you can fix your own laptops. Sorry if some parts are unreadable but i still get confused with some expressions while writing in english haha.
    It's been a full week since the 2nd replacement and the battery is working perfectly how it should be. So there might be chance that v2.3.7.0 might have fixed it.
    It's only been 1 week tho, so I might see till the 28th how things are.

  8. #208
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    80

    Quote Originally Posted by bruskheal View Post
    Hi everyone,
    As many of you, I couldn't use my laptop if the battery charge was below 60% when turning it on because iit would inmediatly fall to 0%. As of today, I realised that MyAsus app got an update (now I have the 2.3.7.0 version) and just for curiosity, I tried to turn my laptop on with a 60% of battery and it worked. Tried a second time just after the first time just because I thought it was luck, but it worked again, there was no battery drain. I left my laptop with a 56% of battery turned off and went to sleep; after 8 hours, I tried to turned it on and it worked again, so i think the battery drain is solved. I don't really know if it was because of the MyASUS update or something else, but I will be testing my laptop in the upcoming days to let you know if it keeps working without drain if you guys could tell me any action or whatever to trigger the battery drain, i could test it on my laptop to see if my laptop keeps working, also I can show you any configuration you need so you can fix your own laptops. Sorry if some parts are unreadable but i still get confused with some expressions while writing in english haha.
    This issue is fixed on version 2.3.5.0 which retain the battery health settings. I hope the 2.3.7.0 has some optimzations

  9. #209
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    80

    Does any experience a scenario when you turned on your Laptop, you will a hear a tick sound (E.g Clock seconds moving), keyboard flash the lights and will power off itself and repeat itself?

    https://1drv.ms/v/s!AtMswBrKeLWkh78L..._6rLA?e=sM2Cah

    Temporary fix to turned on the laptop was

    [1st day]
    1. Opened the laptop, unplug and replug the fan and battery connector

    [2nd day]
    2. Opened the laptop, unplug the fan and battery connector, press and hold the power button for 1minute and replug the connector

    P.S 1: Laptop was on hibernate mode
    P.S 2: My Asus v2.3.5.0

  10. #210
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Today the battery drain happened again...This time the laptop was fully charge (100%). I turn it on...the battery shows 100% , a few seconds later it goes to 0% and the laptop shuts down. I don't know what to do. I didn't have MyAsus installed though. Does the new MyAsus update (v2.3.7.0) fixes the battery drain issue?

Page 21 of 27 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •