Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Asus G752VS Notebook - ROG Gaming Centre / Fans Info not working

    Hi All,

    I have a Asus G752VS Notebook and i cant seem to get a reading on either CPU or GPU fan. In addition, no info appears to load in ROG Gaming Centre (Vv2.14).

    Both fans do work on high load, however, i cant tweak the fan settings to suit.
    I am able to access temps, clock speed and load via CAMS, so i'm not sure why this isn't working.
    Have attempted MSI Afterburner to set fan profiles, but it wont read the fan info either.

    Any help would be appreciated!
    Thanks

    Dave

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    67
    Posts
    702

    Have you tried the latest ASUS ROG Gaming Center 2.7.0?


    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/G...10_64_V270.zip
    G752VSK, G75VW-3D, G51J, G1S
    Homebuilt Windows Server

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    Have you tried the latest ASUS ROG Gaming Center 2.7.0?


    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/G...10_64_V270.zip


    Thanks that fixes the Gaming Centre issue. I still can't get any fan RPM readings in either Gaming Centre, CAM or MSI Afterburner still.
    Any ideas?

    Thanks
    Dave

  4. #4
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    67
    Posts
    702

    Do you have the Turbo Gear update installed?

    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/...632.1577430236

    Also you need to remove all other mods (afterburner) while running the ASUS ROG Gaming Center.
    G752VSK, G75VW-3D, G51J, G1S
    Homebuilt Windows Server

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    Do you have the Turbo Gear update installed?

    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/...632.1577430236

    Also you need to remove all other mods (afterburner) while running the ASUS ROG Gaming Center.

    Un-installed MSI and re-installed Turbo gear update (didn't load anything on screen). No success, still not getting any fan info.
    Anything else i could try?

    EDIT: Actually, just noticed that the fan speeds are showing up in the Gaming Centre sub-menu at max speed (and i've noticed the noise of then running full tilt). The thermals appear to be much more stable on CAM so this should be good enough!

    Thanks for the helpjdfrench3!
    Last edited by Levyd0; 03-28-2020 at 02:25 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •