Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    AURA Advanced (Custom effects not working) on Strix Scar 3 (G531GW) - [solved]

    I've recently bought a Strix Scar 3 (G531GW) as mentioned in the title and seem to be having an issue getting custom rgb settings to work.

    So I'm hoping someone's had a similar problem and knows a fix. Basically I'm having trouble applying advanced Aura settings.

    Upon opening Aura Creator, I previously had an issue where it would simply not detect any devices. Reinstalling Armoury Crate and Aura Creator seems to have fixed this though. However, now when creating custom aura profiles in Aura creator, upon preview, no lights light up. When I have fully created and saved these profile. All that occurs is a message saying "Applying Advanced Effect", yet nothing happens.

    I have already tried reinstalling all relevant drivers and utilities without success. If anyone knows a fix, any help would be appreciated.
    Last edited by DScrete; 03-17-2020 at 02:03 PM.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    So in case anyone has the same issue, I managed to fix it. I saw one solution saying to change the language to English. I dismissed at the time because my language was already English but turns out it specifically needs to be US english. Changing that solved my issue

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •