Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Hybrid View

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Rog spatha wireless problem

    I bought the Rog spatha after hours trying to fix the aura because it need an old armory , now when i have it on wireless mode the mouse when i move it slowly it moves left instead of being accurate it happened when i restart my pc and before it solved by itself now it doesnt !
    Can anyone assist me ???? i cant find any info on how to fix it

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    1.80 firmware update

    same happend to me after i updated the frimwave and driver not it's completly useless in wireless mode. I 'm thinking about to change to razer and absolutly forgot ASUS....

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    More problems

    the problem was the pairing ! now after 4 days that i thought i fixed the pairing ! when i put to charge under 90% on the dock it changes the color to pulsing green!
    it's crazy and messes up all my aura ! are we serious its on the most expensive mice in the market and the dont care to give us a good crate to easily work !
    ASUS WAKE UP !!!!!!
    I WANTED TO DO A FULL ASUS ROG PC BUILD BUT AFTER ALL THESE PROBLEMS NOOOOO WAY !!!!!!

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Firmware update fail

    So when i download the firmware 1.80 from the site and try to open it nothing happens.......... any solutions ????

  5. #5
    ROG Member Array HappyBerryTeddy's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Question

    Quote Originally Posted by nickDroy View Post
    So when i download the firmware 1.80 from the site and try to open it nothing happens.......... any solutions ????
    Check replies in your other threads please.

    Have to mention though that mine randomly stops the cursor moving (mouse on 1.80, receiver on 1.40). No massive deal since it happens only every once in a while. Have the impression it occurs less since I did the update, but no occurrence would be even better.
    Last edited by HappyBerryTeddy; 04-23-2020 at 03:02 PM. Reason: the problem frequency was ambiguous

  6. #6
    ROG Enthusiast Array TheMajekalBum PC Specs
    TheMajekalBum PC Specs
    MotherboardTUF Gaming x570-PLUS(WiFi)
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X
    Memory (part number)64GB TridentZ Neo 3600mhz
    Graphics Card #1ROG Strix RTX 2080 TI OC
    MonitorROG PG27UQ 27" 4k 144Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB NVME
    Storage #24TB Seagate BarraCuda 2.5" HDD
    CPU CoolerROG Ryou 240mm w/oled
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyROG Thor 1200 watt
    Keyboard ROG Claymore (CherryMX Red)
    Mouse ROG Spatha & Chakram
    Headset ROG Centurion
    Mouse Pad ROG Balteus QI & Sheath
    Headset/Speakers Bose Soundlink Mini
    OS Win 10 pro
    Network RouterROG Rapture
    Accessory #1 ROG Spotlight
    Accessory #2 ROG Magnus
    Accessory #3 Rog Terminal

    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    52

    You using it wired, wireless, or hybrid (receiver plugged in but also wired for charging)?

    I found my Spatha did weird stuff if plugged in hybrid in the computer. I know thats not a normal configuration but I figured Id throw this out there.

  7. #7
    ROG Junior Member Array sunny74688 PC Specs
    sunny74688 PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS X HERO (WI-FI AC)
    ProcessorIntel i7-8700k
    Memory (part number)F4-3200C16D-16GTZR
    Graphics Card #1ASUS ROG GeForce GTX 1080 Ti
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H100i V2
    Power SupplyCORSAIR RMi Series RM1000i 1000W
    Keyboard Corsair K95
    Mouse ASUS ROG Spatha
    Headset/Speakers Astro a10
    OS window 10

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    1

    any one found any solution to ROG Spatha

  8. #8
    ROG Member Array HappyBerryTeddy's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by sunny74688 View Post
    any one found any solution to ROG Spatha
    Hi Sunny & welcome
    What does your issue look like? Similar to nickDroy's, mine or something else completely?

  9. #9
    New ROGer Array charlie1337 PC Specs
    charlie1337 PC Specs
    Laptop (Model)STRIX GL502V
    MotherboardROG STRIX X570-E Gaming
    ProcessorRyzen 9 3900
    Graphics Card #1NVIDIA GeForce RTX 2070 Super
    MonitorG9
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    CaseBeQuiet
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Spatha
    Headset A50

    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    SPATHA problems and more

    Hi,

    i life with the pain of an full ROG build and fight with numerous problems with it.

    The newest issue is that the Spatha stops quit frequently for a second, all parts "Aura flash" and sometimes the plugin plug out sound comes up.
    I use it wired since the wireless version is not usable in FPS.
    Any ideas ?!


    Latest ways *recommended by ASUS Support* to to fix ROG stuff were,
    uninstalling Armoury Crate with a special uninstaller i got send by support and reinstalling with the Installer they send me too.

    Uninstall Tool: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...stall_Tool.zip
    Install Tool: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...nstallTool.zip

    This fixed most of the Aura Problems and
    the Problem with the Ryujin no fans responding problem.

    The problem with disappearing devices in the software took more work.
    first recommended try was uninstalling the software(Link) then removing the BIOS battery, boot and reinstall (link), didn't help.
    Only a full new windows install helped for this problem in the end.

    I really hope there are better solutions than a reinstall of windows to that SPATHA problem.
    Last edited by charlie1337; 06-18-2021 at 04:51 PM.

  10. #10
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Pairing issue latest armoury win 11

    Seems as though the issue is with armory crate maybe driver hard to say, but when I finally get it to pair and I mean finally as it does not exhibit the normal behavior for pairing I don't get a blinking blueish light just a flashing green one, sometimes it pairs first go sometime I have to reset the mouse and try several times and it finally works.

    I have just replaced the dock as I believed it might be an issue with the dock...same behavior, also replaced the battery , I do love this mouse the weight and hand feel, but it's just now a pain in the arse, when I switch it off or shutdown the computer same **** not paired again, when I launch armory it crashes the mouse and connection most of the time, sometimes randomly just surfing the net it drops connection nothing really adds up.

    Tried a friends Spatha as well same issue, so it has to be something OS or armory related.

    Any idea's anyone else got this issue are there any dedicated drivers for win 11 not in box from win blows or any firmware versions in the pipeline??

    Re-flashed firmware several times, never connected at the same time

    Dock V1.4
    Mouse V1.8

    Help please before my son scores a new wired mouse

    Cheers

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •