Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    ROG Enthusiast Array JOSHSKORN PC Specs
    JOSHSKORN PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processor5960X
    Graphics Card #1GTX 980

    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    50

    Quote Originally Posted by ThrashZone View Post
    Hi,
    Actually 652.us sold by newegg for 8x8gb kit 3200c14
    I have the 4x8gb kit on my x99 works great no where on my boards qvl list or g-skill either stuff just works.

    https://www.newegg.com/g-skill-64gb-...82E16820232347
    "stuff just works"...so basically plug the sticks in and they work without tweaking any settings?

  2. #12
    ROG Enthusiast Array JOSHSKORN PC Specs
    JOSHSKORN PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processor5960X
    Graphics Card #1GTX 980

    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    50


    9/23/2020 EDIT
    NEW RAM PURCHASED & INSTALLED! See notes below.

    My BIOS now only shows one XMP Profile. When applying Profile #1, my computer will not boot. In otherwords, no beep and no getting into Windows. Just fan noise.

    New RAM: CORSAIR Vengeance LPX 64GB (4 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3000 (PC4 24000) Desktop Memory Model CMK64GX4M4C3000C15
    • Shows 1 XMP Profile
    • Does not boot when XMP profile is applied
    • Currently only running at base clock speed, 2133 MHz. I have zero overclocking skills and only know how to apply basic presets.

    Old RAM: Corsair Dominator Platinum Series 16GB DDR4 2800MHz Memory
    • Shows 2 XMP Profiles
    • Profile #1 booted, Profile #2 did not.
    • Profile #1 ran at 2933 MHz


    Any hints on how to get this RAM going at the speed it's supposed to go?
    Last edited by JOSHSKORN; 09-23-2020 at 07:27 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •