Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 32
  1. #21
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Asus rog delta RGB stopped working

    Quote Originally Posted by KingAndrew1234 View Post
    When I contacted support they told me the same thing. I find it hard to believe that everyone has the left side go out and it be a hardware issue. In my mind, if it was hardware, we would see people complain about the left and the right side. Hopefully with the increased reports of this happening they come out with a fix soon.
    Belive me im spamming all the sites where there is anypossible chance to get theire attention but as the girl from the shop said... they know about the issue and usely they just replace the headset for new one... coz they never fix them... so only chance is hoping for an update that fixes the HAL problem!!!

  2. #22
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Arrow I have the extact same problem!

    Quote Originally Posted by anelg92 View Post
    on the 15 of decembar i had an update for the rog asus delta.

    I played late at night warzone and my laptop was in turbo mode, after finishing the game i wanted to put him in silent mode ( asus tuf a15 2020) ... then there was an update for the headset in the settings, and as u know u just go for it, installing it and kaboom no light nothing on the left side, just the right side in red ... before the update they worked perfectly fine - the rgb the mic and sound... now rgb broken and mic i have to unplug and plug in again to get it work properly,


    was contacting support but they told me without warranty they cant help, i have to wait for new update or something but some guy from asus told me its an hardware isssue and they should be replaced ... but no warranty card no replacment so im broken guys. i regret buying them... it suck. was surching googleing etc but no nada niente infos about this thing...
    the good thing touh is that i am not the only one that this happnd after the update...
    I have the same issue, but my botch left and right rgb dont work. And about the mic it happens to me too and everytime I start my computer I have to unplug and plug the headphones so that the mic can capture a good sound or anyone wont be able to hear me its so boring :/. I already searched and sent a ticket and already installed the new update and nothing fixed. Wow amazing how can Asus be able to not correct it and completly ignore this situation.

  3. #23
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    New FW - possible fix?

    https://rog.asus.com/headsets-audio/...helpdesk_bios/

    there is a fw update, released yesterday

  4. #24
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by sh3rvin View Post
    https://rog.asus.com/headsets-audio/...helpdesk_bios/

    there is a fw update, released yesterday
    yes its fixes my left rgb led i'm so happy now THANKS ASUS !

  5. #25
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    I already updated mine

    Quote Originally Posted by sh3rvin View Post
    https://rog.asus.com/headsets-audio/...helpdesk_bios/

    there is a fw update, released yesterday
    I updated mine but I still need to unplug and plug my headphones to unbug or correct my microfone sound. I think they didn´t corrected that issue yet, unforntunely. Both rgb work now but the mic sound still bugged or something like that i dont know how to explain its like youre mic sensivity lowers or something and to correct it I have to unplug my headphones and plug them again ahhh its so boring if anyone knows how to fix it I would aprecciate it.

  6. #26
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Did the update corrected youre mic issue??

    Quote Originally Posted by anelg92 View Post
    on the 15 of decembar i had an update for the rog asus delta.

    I played late at night warzone and my laptop was in turbo mode, after finishing the game i wanted to put him in silent mode ( asus tuf a15 2020) ... then there was an update for the headset in the settings, and as u know u just go for it, installing it and kaboom no light nothing on the left side, just the right side in red ... before the update they worked perfectly fine - the rgb the mic and sound... now rgb broken and mic i have to unplug and plug in again to get it work properly,


    was contacting support but they told me without warranty they cant help, i have to wait for new update or something but some guy from asus told me its an hardware isssue and they should be replaced ... but no warranty card no replacment so im broken guys. i regret buying them... it suck. was surching googleing etc but no nada niente infos about this thing...
    the good thing touh is that i am not the only one that this happnd after the update...
    Because to me it didnt, only the rgb issue now both rgbs are working but not the mic i wanted to make shure im not the only one in this position :/

  7. #27
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Solution

    ASUS has recently released a FW update to fix this problem and it worked for me.
    https://rog.asus.com/headsets-audio/.../helpdesk_bios

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    I already updated mine

    Yes I know and I already did that but the issue with the mic is still there everytime I turn off my computer at night and then the next day when I start my computer the mic sound is very low and I have to unplug it and plug it again it's so boring :/

  9. #29
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    How to solve

    Hey guys use this link to solve your issue https://rog.asus.com/headsets-audio/...helpdesk_bios/

  10. #30
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Already did it

    Quote Originally Posted by 932062399 View Post
    Hey guys use this link to solve your issue https://rog.asus.com/headsets-audio/...helpdesk_bios/

    Already did it but only solved the rgb issue not the microphone issue, but thx for the advice :/

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •