Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40
  1. #11
    New ROGer Array revealed PC Specs
    revealed PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F Gaming
    ProcessorIntel Core i9 9900 k
    Memory (part number)4x G.Skill Trident Z RGB 3200 Mhz (F4-3200C16-8GTZR) = 32 GB
    Graphics Card #1msi Geforce GTX 1070 Gaming Z 8G
    Sound CardOnboard
    Monitor2x Omen by HP 27 Display (gsync)
    Storage #1NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    Storage #2NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    CPU CoolerAsetek 570LXL 240 M
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (RGB, tempered glas)
    Power Supply650 Watt be quiet! Dark Power Pro 11 Modular 80+ Platinum
    Keyboard Roccat Horde AIMO
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Sharkoon Fireglider Gaming
    Headset/Speakers Logitech Z623
    OS Windows 10
    Network RouterAVM
    Accessory #1 Lian Li Strimer RGB cable 24 Pin 20 cm
    Accessory #2 GMX RL-300 Rainbow RGB Fans, Set of 3 pcs. 120 mm
    Accessory #3 Phantecs PCI-E riser for vertical GPU mount.
    revealed's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    35

    It is no good sugguestion to cut off a feature you paid for in turn to make something else work that functioned before the last time it got updated.

    Funny im using a total of 4 of the incompatible and it works fine. The 5 th was namihic. lool

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    So, guys, best news from me! I solved the problem.
    First, disable the automatic updates for the Microsoft Store. You can do this by entering Microsoft Store, clicking the 3-dots button in top right and selecting "Settings". Then you have to set "Update apps automatically" to OFF.
    What do you have to do? You have to uninstall Sonic Studio 3, Sonic Radar 3 and Realtek Audio Console and reboot your computer. Then, download my archive from my link: https://1drv.ms/u/s!AiT-B6BDpbe6hvIF...YNvMQ?e=yDj7AG
    Now, unzip the archive, run the installer for Sonic Studio 3 (install.bat), Sonic Radar 3 and Realtek Audio Console. You can also run only the files (d*.appx.bundle). Now, restart your computer. After reboot, run RestoreSS3MB.exe. It will repair the installations of Sonic Radar and Studio. Just wait for it to finish. It should ask you a reboot for Sonic Studio 3, and for Sonic Radar 3. After the 2 windows appear, you can click "OK" in which you want. After your computer rebooted, everything should work.
    Also, in the future, keep Microsoft Store Updates disabled! This will stop Sonic Studio from updating and getting again the same issue.

    Leave me your comments below if you managed to fix the problems. Forza Horizon should work flawless now and also the Sonic Studio and Radar.

    Wish you all the best to everyone,
    vl4dimir99 (LDVladut)

  3. #13
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 2080 O8G
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Rog Delta C
    Mouse Pad Rog Balteus
    OS Win 10 2004
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    87

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    For information (text in red) :



    Source : https://support.forzamotorsport.net/...Crashing-on-PC
    i knew that crappy a-volute audio injector will let down some day. Aimp 3 is crashing because of it from the start. And now nobody knows that the issue will be ever fixed. Nice

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    I'm having the same issue.
    Last edited by MintyFresh; 04-24-2020 at 06:20 AM.

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Found a temporary fix for those who do not want to uninstall the software. Open up task manager and end task with anything named Nahimic. For example nahimic service, nahimicsvc32. When you reboot your pc you will have to repeat the process if you want to play forza.

  6. #16
    New ROGer Array ROGMutaz2019 PC Specs
    ROGMutaz2019 PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F GAMING
    ProcessorIntel® Core™ i7-8086K
    Memory (part number)HyperX FURY RGB 2x8GB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING
    MonitorROG SWIFT PG279Q
    CPU CoolerDeepcool CASTLE 240EX
    Casecooler master h500m
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 750 G3
    Keyboard HyperX Alloy Origins
    Mouse BenQ EC1 Zowie
    OS Windows 10 Pro X64

    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Sonic Studio III issue With FH4

    Hi;
    Subject : AUDIO Driver (Sonic Studio III)
    I'm having the same issue
    My issue is Audio Driver especially : (Sonic Studio III) app from Microsoft Store
    When I install or update (Sonic Studio III)
    My Games freezing and get me out to desktop
    If I uninstall it my games work fine .
    I Wrote to Asus Website Support & Microsoft Support & Feedback Support
    Unfortunately : No Answer
    I installed new Realtek Audio Drivers (UAD) from Thread MoKiChU but didn't work
    THx

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by vl4dimir99 View Post
    So, guys, best news from me! I solved the problem.
    First, disable the automatic updates for the Microsoft Store. You can do this by entering Microsoft Store, clicking the 3-dots button in top right and selecting "Settings". Then you have to set "Update apps automatically" to OFF.
    What do you have to do? You have to uninstall Sonic Studio 3, Sonic Radar 3 and Realtek Audio Console and reboot your computer. Then, download my archive from my link: https://1drv.ms/u/s!AiT-B6BDpbe6hvIF...YNvMQ?e=yDj7AG
    Now, unzip the archive, run the installer for Sonic Studio 3 (install.bat), Sonic Radar 3 and Realtek Audio Console. You can also run only the files (d*.appx.bundle). Now, restart your computer. After reboot, run RestoreSS3MB.exe. It will repair the installations of Sonic Radar and Studio. Just wait for it to finish. It should ask you a reboot for Sonic Studio 3, and for Sonic Radar 3. After the 2 windows appear, you can click "OK" in which you want. After your computer rebooted, everything should work.
    Also, in the future, keep Microsoft Store Updates disabled! This will stop Sonic Studio from updating and getting again the same issue.

    Leave me your comments below if you managed to fix the problems. Forza Horizon should work flawless now and also the Sonic Studio and Radar.

    Wish you all the best to everyone,
    vl4dimir99 (LDVladut)
    Message to everyone!!! This is the solution!!!!!!
    Also, just found out that without the Realtek Manager, SS3 is working like a charm and never stops even after restart

  8. #18
    New ROGer Array revealed PC Specs
    revealed PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F Gaming
    ProcessorIntel Core i9 9900 k
    Memory (part number)4x G.Skill Trident Z RGB 3200 Mhz (F4-3200C16-8GTZR) = 32 GB
    Graphics Card #1msi Geforce GTX 1070 Gaming Z 8G
    Sound CardOnboard
    Monitor2x Omen by HP 27 Display (gsync)
    Storage #1NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    Storage #2NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    CPU CoolerAsetek 570LXL 240 M
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (RGB, tempered glas)
    Power Supply650 Watt be quiet! Dark Power Pro 11 Modular 80+ Platinum
    Keyboard Roccat Horde AIMO
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Sharkoon Fireglider Gaming
    Headset/Speakers Logitech Z623
    OS Windows 10
    Network RouterAVM
    Accessory #1 Lian Li Strimer RGB cable 24 Pin 20 cm
    Accessory #2 GMX RL-300 Rainbow RGB Fans, Set of 3 pcs. 120 mm
    Accessory #3 Phantecs PCI-E riser for vertical GPU mount.
    revealed's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    35

    I have to insist on the point that disabling updates in the whole store may have negative side effects. And uninstalling a feature is no solution. Btw. i find interesting i received some updates for the board few day ago. But no sign of updates for the Audio component. Situation did not change for me until now sadly.

    @ROGMutaz2019 -- sad you did not receive an answer.

    PS.: Note for myselves. How often did i say "sad" in this topic?

    Ah and for later puposes in case someone wants to reinstall Sonic Studio 3 i found this link on the net:
    https://www.microsoft.com/en-us/p/so...ot:overviewtab

    I dont know why this is so hard to find. That is sad also. Be aware today it is still at the crashing version.
    Last edited by revealed; 04-28-2020 at 02:29 PM.

  9. #19
    New ROGer Array revealed PC Specs
    revealed PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F Gaming
    ProcessorIntel Core i9 9900 k
    Memory (part number)4x G.Skill Trident Z RGB 3200 Mhz (F4-3200C16-8GTZR) = 32 GB
    Graphics Card #1msi Geforce GTX 1070 Gaming Z 8G
    Sound CardOnboard
    Monitor2x Omen by HP 27 Display (gsync)
    Storage #1NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    Storage #2NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    CPU CoolerAsetek 570LXL 240 M
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (RGB, tempered glas)
    Power Supply650 Watt be quiet! Dark Power Pro 11 Modular 80+ Platinum
    Keyboard Roccat Horde AIMO
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Sharkoon Fireglider Gaming
    Headset/Speakers Logitech Z623
    OS Windows 10
    Network RouterAVM
    Accessory #1 Lian Li Strimer RGB cable 24 Pin 20 cm
    Accessory #2 GMX RL-300 Rainbow RGB Fans, Set of 3 pcs. 120 mm
    Accessory #3 Phantecs PCI-E riser for vertical GPU mount.
    revealed's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    35

    So to say A-Volute is the false address then?

    I want a proper fixed driver from the ASUS download site that works with 20h1 then too. It will come soon, so. Would be good for that.

  10. #20
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Thank you very much for your contribution that helped me a lot. however i have a short question my friend. when i open the sonic studio 3 and go to the record studio tab to activate the direct monitor and acoustic echo cancellation, the function does not stay activated. so if i close the program and open it again, the information is lost, do you have the same problem?

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •