Page 58 of 131 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast
Results 571 to 580 of 1305
  1. #571
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    51
    Posts
    64

    Need for Redundancy

    Quote Originally Posted by dyanikoglu View Post
    Latest two driver versions shared here are broken as hell, Windows completely stops giving sound output from stereo jack, and OP loves removing old driver versions and not sharing them again even if people ask for them.

    I don't recommend anyone to use those drivers until OP starts providing links for previous versions (he's also removing them from mega.nz even if you somehow have links for old versions, lmao), if you don't want your audio driver get messed up.
    Sorry to hear/read that. The best practices I follow when it comes to driver updates is keep backups of the last two working drivers before the update so that I can rollback in the event that driver causes issues. This is the is not just for this driver, but all driver/software updates which I do manually, while for software and drivers which automatically update, have periodic system backups automatically scheduled (where system imaging is done) so that you can roll back to a state before the update was done. I would recommend you start doing that, if possible as I can imagine how much it sucks as you stated earlier.

    @Mokichu, thanks again for the driver, seems to work well as usual on my end.

  2. #572
    ROG Enthusiast Array Cliff S PC Specs
    Cliff S PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus X Hero
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)F4-3866C18-8GTZR
    Graphics Card #1ASUS GeForce RTX 3090 ROG Strix O24G, 24576 MB GDDR6X
    MonitorBenQ BL2711U(4K) and a hp 27vx(1080p)
    Storage #1Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD
    Storage #2Samsung PM951 Client M.2 512Gb SSD
    CPU CoolerThermaltake Floe Riing RGB TT Premium-Edition 360mm
    CasePhanteks Enthoo Pro TG
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Trust GTX THURA
    Mouse Trust GTX 148
    Headset Plantronics Rig 500
    Headset/Speakers SHARP HT-SBW460 Dolby Atmos Soundbar
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterFRITZ!Box 7490
    Accessory #1 Logitech BRIO ULTRA HD PRO WEBCAM 4K webcam with HDR

    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    155
    Posts
    69

    Quote Originally Posted by dyanikoglu View Post
    Latest two driver versions shared here are broken as hell, Windows completely stops giving sound output from stereo jack, and OP loves removing old driver versions and not sharing them again even if people ask for them.

    I don't recommend anyone to use those drivers until OP starts providing links for previous versions (he's also removing them from mega.nz even if you somehow have links for old versions, lmao), if you don't want your audio driver get messed up.
    The failure is on your end, either you're grabbing drivers for the wrong chipset, or the wrong FFxx version(example FF00, FF03, FF06 and so on).

  3. #573
    ROG Guru: White Belt Array dfaovred PC Specs
    dfaovred PC Specs
    MotherboardASUS Rog Strix Z390-F Gaming
    ProcessorIntel i9 9900K
    Memory (part number)32GB HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ASUS Rog Strix 2070 Super OC
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 NVMe
    Storage #2Samsung 860 EVO 2TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X52
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB
    Mouse Logitech G403
    Headset HyperX Cloud II
    Mouse Pad HyperX
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Windows 10 (2004)
    dfaovred's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    77
    Posts
    124

    Quote Originally Posted by dyanikoglu View Post
    Latest two driver versions shared here are broken as hell, Windows completely stops giving sound output from stereo jack, and OP loves removing old driver versions and not sharing them again even if people ask for them.

    I don't recommend anyone to use those drivers until OP starts providing links for previous versions (he's also removing them from mega.nz even if you somehow have links for old versions, lmao), if you don't want your audio driver get messed up.
    It's definitely on your end, these drivers work perfectly fine.

    Please share your system specs and what driver you installed.

  4. #574
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    ASUS ROG SS3|DTS Sound Unbound motherboards - I don't see a link for these drivers, I miss something or need to use another one?

  5. #575
    New ROGer Array AngelHeart PC Specs
    AngelHeart PC Specs
    MotherboardASUS Prime B350-PLUS
    ProcessorRyzen 5 1600
    Memory (part number)KHX2400C15/8G x2
    Graphics Card #1RTX 2070 Super
    Sound CardAsus Xonar AE
    MonitorAsus VG248QE
    Storage #1ADATA SX6000NP
    Storage #23x WD Black
    CPU CoolerWraith Stock
    CaseCustom
    Power SupplySirtec 750W
    Keyboard Razer Ornata V2
    Mouse Cobra E-Blue
    Headset Blue Shark
    Headset/Speakers Philips 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterTP-Link WR1043ND

    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Well, I give up..
    I tried everything MoKiChU has said, clean install, MSI enabled, system is on high performance and all the other drivers and BIOS up to date. Everything is fine for a few hours after system boot, and then it starts to pop/crack, and still have sound delays on some Youtube videos.

  6. #576
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Downloaded the UAD - ASUS ROG SS3 MB package (driver version 6.0.9116.1 WHQL [02/02/2021]) for my ASUS ROG Crosshair VIII Hero Wi-Fi mobo and followed the instructions for the ROG SS3 motherboards. It appears that it did install the Realtek device drivers, but the Realtek service is missing. I was also unable to install the Realtek Audio Console via the MS Store (was not installed automatically) as it throws an error code every time.

    I didn't record the specific error, but the suggestions I found related to that error included resetting the MS Store, re-registering packages, and so forth. I did reset the MS Store to no avail. Ultimately, I was able to get the Realtek Audio Console back by re-registering the specific package in PowerShell, but due to the lack of the Realtek service, it would just give me RPC errors.

    Luckily I had created a system restore point for this eventuality and I was able to fully restore my previous configuration, no harm no foul. That said, I would like to get this working if possible. I followed the cleanup procedure exactly, can't imagine I missed anything. Am I using the wrong package? I don't believe the Crosshair VIII Hero Wi-Fi has the DTS package (I don't see have it installed, but I may have removed it), but it someone could confirm I'd appreciate it.

    Thanks in advance!

  7. #577
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    17
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by scottlpz View Post
    Downloaded the UAD - ASUS ROG SS3 MB package (driver version 6.0.9116.1 WHQL [02/02/2021]) for my ASUS ROG Crosshair VIII Hero Wi-Fi mobo and followed the instructions for the ROG SS3 motherboards. It appears that it did install the Realtek device drivers, but the Realtek service is missing. I was also unable to install the Realtek Audio Console via the MS Store (was not installed automatically) as it throws an error code every time.

    I didn't record the specific error, but the suggestions I found related to that error included resetting the MS Store, re-registering packages, and so forth. I did reset the MS Store to no avail. Ultimately, I was able to get the Realtek Audio Console back by re-registering the specific package in PowerShell, but due to the lack of the Realtek service, it would just give me RPC errors.

    Luckily I had created a system restore point for this eventuality and I was able to fully restore my previous configuration, no harm no foul. That said, I would like to get this working if possible. I followed the cleanup procedure exactly, can't imagine I missed anything. Am I using the wrong package? I don't believe the Crosshair VIII Hero Wi-Fi has the DTS package (I don't see have it installed, but I may have removed it), but it someone could confirm I'd appreciate it.

    Thanks in advance!

    Yes I have the same motherboard as you and I can confirm you do indeed have DTS so download the appropriate file and once again follow the clean up process. I have never had any problems with the files from this site.

    Steve

  8. #578
    ROG Guru: White Belt Array DmitriyS PC Specs
    DmitriyS PC Specs
    MotherboardASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME
    Processori9-9900K
    Memory (part number)2x8Gb F4-4000C18D-16GTZR
    Graphics Card #1Palit GeForce GTX 1080 GameRock (NEB1080T15P
    Sound CardROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC S1220
    MonitorASUS VG248QE (None G-Sync)
    Storage #11 TB SSD M.2 Samsung 970 PRO [MZ-V7P1T0BW]
    Storage #22ТB TOSHIBA DT01ACA200 & 3ТБ TOSHIBA DT01ACA300
    CPU CoolerNoctua NH-D15 chromax.black
    CasePHANTEKS Enthoo Pro 2 TG RGB Black
    Power SupplySeasonic PRIME ULTRA 850W TITANIUM RTL (SSR-850TR)
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Gladius II Origin
    Mouse Pad ROG Sheath
    OS Windows 10 Pro, Version 21H1
    Network RouterKEENETIC Giga (kn-1010)
    DmitriyS's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    138
    Posts
    87

    Hi MoKiChU Thank you!

  9. #579
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by monteverdi View Post
    Yes I have the same motherboard as you and I can confirm you do indeed have DTS so download the appropriate file and once again follow the clean up process. I have never had any problems with the files from this site.

    Steve
    Thanks for confirming that, I suspected as much. I'll give it another shot using the correct package this time using the new drivers and see how it goes.

  10. #580
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    51
    Posts
    64

    SS3 Application Manager

    Hey everyone, does anyone know how to reset the application manager list in SS3. I have tried resetting the app and reinstalling it but that still does not reset the list. Whay i would like to reset the list is because some apps don't appear on the list (new ones not showing up, while some existing ones are hidden yet profiles are being applied which i obviously can't change). Doe s any one here has a solution for this, i don't believe it is linked to the driver as i have used multiple drivers and nothing has resolved the issue.

Page 58 of 131 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •