Results 1 to 3 of 3

Thread: No GPU temp

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    2

    No GPU temp

    Motherboard ASUS Z690 HERO
    BIOS 0811
    OS Windows 11

    After fresh install graphic card temperature sensor not shown in UEFI neither Armoury Crate Fan Expert temperature sources. In the previous installation they did appear.
    Hardware:
    12700K
    Nvidia RTX 3090 FE
    Nvidia RTX 3060 Ti FE
    G.Skill Z5 6000 CL36
    WD SN850 2Tb
    PSU Coolermaster V1000
    When fresh reinstalling I had to add manually the NVME drivers that in previous installation I had not been asked for.
    Any ideas?

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Same problem with me.

    Windows 11
    ROG MAXIMUS Z690 EXTREME GLACIAL
    EVGA 3080 FTW3

    This is the "Diagnostic Results" I got from the Armoury Crate (in the Settings and About tab).

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.8.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate lite service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Not installed
    ASUS AIOFan HAL 1.1.45.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.0.0
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.15
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.5
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    15


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •