Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Asus GL 503VM stuck on starting Logo or automatic repair

    Hi guys, today I opened my pc to clean it from the dust and after I rebuilt it, it is stuck on the “republic of gamers” logo.
    I did not disconnect entry hardware in except from the Ssd SETA during the process, and I reconnected it at the end.
    I tried everything, I also tried to start from a USB boot cable (the same I used to reinstall Windows 1 mounth later so i know it works) but It is still stuck. Obliviously I tried changing the boot priority from the BIOS with CSM enabled and disabled too, but nothing changed.
    Please help me, I don’t have any other Idea *
    I have an Asus Rog GL503VM, with Windows 10 installed.*

  2. #2
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    309
    Posts
    7,660

    Sounds like something went wrong with the reassembly. I would take everything apart again and check/reseat all wiring.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  3. #3
    ROG Guru: Orange Belt Array raju2529 PC Specs
    raju2529 PC Specs
    Laptop (Model)R542UQ-DM153 ( X542UQ.309 )
    MotherboardAsus Builtin Motherboard X542UQ
    ProcessorIntel core i5 7200u @2.5Ghz
    Memory (part number)Adata 2400 Mhz 16GB
    Graphics Card #1intel Hd 620 graphics 1GB DDR3 driver v 7988
    Graphics Card #2Nvidia GeForce 940MX 2GB GDDR5 driverv 445.78
    Graphics Card #3nil
    Graphics Card #4nil
    Sound CardRealtek HD Audio controller with codec 294
    MonitorBuiltin Lcd monitor
    Storage #1Samsung 850 Evo 250GB SSD M.2. 2280
    Storage #2Seagate 2TB 2.5inch. Toshiba 1TB 2.5 inch
    CPU CoolerBuilt-in
    Casefrom factory
    Power Supply65W
    Keyboard Built in keyboard
    Mouse Built in mouse
    Headset Purchased Philips HeadSet
    Mouse Pad nil
    Headset/Speakers Realtek Builtin Speakers
    OS Windows 10 Enterprise 64bit 1909 build no 18363.753
    Network RouterBsnl Wi-Fi modem with router
    Accessory #1 Dell Wired Mouse
    Accessory #2 Laptop Cooling table with fan
    Accessory #3 Secureye Usb finger print scanner added sepeartely
    raju2529's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    9
    Posts
    304

    Quote Originally Posted by TamerSilver View Post
    Hi guys, today I opened my pc to clean it from the dust and after I rebuilt it, it is stuck on the “republic of gamers” logo.
    I did not disconnect entry hardware in except from the Ssd SETA during the process, and I reconnected it at the end.
    I tried everything, I also tried to start from a USB boot cable (the same I used to reinstall Windows 1 mounth later so i know it works) but It is still stuck. Obliviously I tried changing the boot priority from the BIOS with CSM enabled and disabled too, but nothing changed.
    Please help me, I don’t have any other Idea *
    I have an Asus Rog GL503VM, with Windows 10 installed.*
    boot with windows usb pendrive , go to startup repair , and proceed further

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •