Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    84

    Request for single sticky with all current software (Aura, Aura Sync, Livedash, ETC)

    It seems only select Asus programs get stickied which in turn makes it a complete PITA to try and find the newest version of the software your looking for. Asus has got to be the worst at keeping mobo download pages up to date out of any company so those pages aren't an option at all. Heck for my XI Formula I don't even see Aura available under utilities if that gives you an idea of just how bad they are at keeping their product download pages up to date.

    Anyway I used to come here and grab the newest Aura off a sticky at the top as there used to be a dedicated sticky for it but now it's not there and I can't even find download links for some of the versions I'm seeing mentioned in threads that people are using. Same goes for Livedash. I'm personally having an issue where neither one opens after running windows update so I would like to remove them and reinstall the newest versions yet I could spend the entire day trying to find them. Another thing that should be stickied in a recent version of Asus software stickied thread is the cleaner I keep hearing mentioned but don't see anyone posting a link up for it.

  2. #2
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,843

    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform for all your Aura products. Your motherboard should be supported already. Should you have any issues with Armoury Crate, let us know.

  3. #3
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,843

    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform to sync all your Aura products. Your motherboard should be supported already. Have you tried that instead of AURA software?

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    84

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform to sync all your Aura products. Your motherboard should be supported already. Have you tried that instead of AURA software?
    So Crate is replacing Aura Sync? Is Crate compatible with iCUE? I did get sync and livedash to finally work by manually removing traces in the registry then reinstalling them.

  5. #5
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,843

    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform to sync all your Aura products. Your motherboard is supported already. Please try that instead of AURA software.

  6. #6
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    84

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform to sync all your Aura products. Your motherboard is supported already. Please try that instead of AURA software.
    Care to give a link to said illusive software considering it's again not stickied up top and Asus pages are an outdated joke that lead to many dead pages . Or of course you could just reply again for the 4th time with the same exact response.

  7. #7
    ROG Member Array Kishona69 PC Specs
    Kishona69 PC Specs
    MotherboardMaximus XI Extreme
    ProcessorIntel i7 8700K
    Memory (part number)F4-3200C16Q-32GTZR
    Graphics Card #1Asus GeForce GTX 1080 Ti 11 GB STRIX GAMING OC
    MonitorSamsung 46" Smart TV
    Storage #1Samsung 960 EVO 500GB
    Storage #2Seagate Barracuda 1TB SSHD
    CPU Coolerbe quiet! Silent Loop 280
    Casebe quiet! Dark Base Pro 900
    Power Supplybe quiet! Dark Power 11 850W
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Pugio
    Headset Asus ROG Delta
    Mouse Pad Asus ROG Strix Edge
    Headset/Speakers Logitech Z5500
    OS Windows 10 Pro 64
    Network RouterAsus ROG Rapture AC2900

    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Need help please.

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks for your feedback. We are currently working on a new layout for the ROG Forum, the latest software versions will be easier to find.

    The latest version:
    Armoury Crate - 2.6.14.0

    The number of supported products in Armoury Crate keeps growing as we migrate everyone there, we aim to provide a single platform to sync all your Aura products. Your motherboard is supported already. Please try that instead of AURA software.
    My Maximus XI Extreme LiveDash doesn't work at all. It's just OFF. It wont work in Armory Crate or the LiveDash standalone software. Please help if you can. I'm using Windows 10 Pro (1909)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •