Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    RAiD problems - rampage 4 extreme

    Please HELP.

    I received my new R4E board yesterday with 2 x vertex 3 SSD's. I have followed the post on setting up the RAID config on the mb. Perfect.
    Then created a raid setup with crl-I. Perfect.

    Then as I exit the raid setup the pc locks up on the boot screen. If I press del to enter the Bios nothing happens.

    I get a code error 62 mes. On the mb.

  2. #2
    ROG Guru: Black Belt Array Area 66's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Reputation
    49
    Posts
    2,276

    Reset the Bios and try again.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thanx for the response. How do you reset the BIOS?

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Enter BIOS

    F5 enter
    Go to SATA and select RAID as you option
    F10 enter

    This will mean your system is running stock default and in RAID.

    Regards
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    ROG Guru: Black Belt Array Area 66's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Reputation
    49
    Posts
    2,276

    HiViz, I think the op can't even go in the BIOS, Maurice , try first to press the button at the back of the board for few secondes to see if you can go in the BIOS and proceed with the instructions of hiViz


  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thanx I did that.

    Rebooted the pc. Pressed del to enter the bios. Pc loaded the raid setup. Still pressed del to enter. Pc lock. Nothing is happening. If I press crl, alt & del the pc would not reboot. Still code error 62 on mb.

    M

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I'm not getting any joy with this board and a raid setup.

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    The raid setup is not working. Now I have tried to use the sad as single drive and during the Win. 7 install I get the following

    selected disk has a mbr partition table

    Help please.

  9. #9
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Thanks 66 I might have missed that.

    I wonder if your system is seeing your keyboard at POST

    Could you move your USB keyboard connector to a different slot and see if that helps you get into BIOS


    And sorry Maurice for missing that you could not get into BIOS at all.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thank you sir,

    I will try that.

    I get as far as installing the raid setup perfectly. Then as it leaves the raid setup screen back to the rec ROG screen the PC locks up for 5min before returning to the bios screen.
    Last edited by Maurice; 03-15-2012 at 06:42 PM.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •