Page 7 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 216
  1. #61
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,847

    1. Make sure you have the directory right - it's hidden. C:\ProgramData\ASUS\ArmourySDK\Keyboard
    (not C:\Program Files)
    Files should look like this:
    Click image for larger version. 

Name:	Flare files.png 
Views:	118 
Size:	12.2 KB 
ID:	85211

    2. Was this resolved after a proper power cycle?


    Quote Originally Posted by MadaDETuge View Post
    Hi,
    Thanks for fast response.
    1. For Flare issue, I don't have a folder called "Keyboard\ROG Strix Flare" under Armoury SDK. (I'm pretty sure I installed it)
    2. The new DeviceHalDetect.dll doesn't work, although I will try to perform the power cycle more times when I finish my work.

  2. #62
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Trouble Again

    Quote Originally Posted by Cyrix187 View Post
    1. PC

    2. Aura Sync products: Crosshair VIII Hero, Strix RTX2080 Ti OC, Strix Flare, ROG Spotlight, ASUS ROG Strix LC 360 RGB (90RC0071-M0UAY0)

    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software: G.Skill Trident Z RGB DIMM Kit 32GB, DDR4-3600, CL17-18-18-38 (F4-3600C17Q-32GTZR), Tower Phanteks Enthoo Luxe with RGB Cable connected to the Mainboard

    4. Wired / wireless connection: Monitor is connected via Displayport and the USB 3.0 Upstream ist connected to a USB 3.0 Port on the Mainboard. The ROG Spatha ist wired and wireless, but that makes no difference.

    5. Reinstalled Windows? 2 Times in the last 3 months.

    6. Windows version & build: Win 10, Version 1909, Build 18363.836

    7. Previous version of firmware or software that worked as expected: 4 Months ago my monitor and mouse was in the list in Aura Sync on Armoury Crate and i could control all LEDs. I think it was the 2.6.x Version of Armoury Crate.
    At this Time, the Firmware of the Mouse and Dongle was an older one. Now i have 1.8 and 1.4 installed on the both.

    8. Clarify your issue as clearly as possible.
    I cant see the Monitor and my Mouse (wired or wirless) in the Aura Sync. It dont connect to it. I used the mouse wirelessly, hoping that if the battery runs out, it will reset and it will be recognized, but unfortunately that didn't work.
    And my Monitor is in connected correctly and the Aura Sync is on in options from the Monitor, but that didn't work, too.

    9. Any screenshots of the issue
    Attachment 85138

    10. Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 2.7.8.0
    ROG Live Service 1.0.28.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.02
    Armoury Crate lite service 2.7.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.8
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.22
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.64
    ASUS Keyboard HAL 1.01.20
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    AacAudioHal 1.3.8.0
    AacVGA 0.0.2.6
    KingstonDram 1.0.24
    AURA DRAM Component 1.0.42
    ENE RGB HAL 1.0.17.0
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.8.2
    After my last Post, i have invest a few hours and i used different Crate and Rog Live Service Installs. After i used a 1mb great Armoury Install Tool from 20.04.2020, my ROG Spatha, Strix Flare, ASUS ROG Swift PG27VQ and the Spotlight connected. But now, my Mainboard, Ram, LC 360 AiO and GraphicsCard dont connect. I have save the folder under Program and Programm x86 from Asus. Here was some new Folders and here ist the copy of Crate:
    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 2.7.8.0
    ROG Live Service 1.0.28.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.02
    Armoury Crate lite service 2.7.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.8
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.22
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.64
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.2.9.1
    ASUS Keyboard HAL 1.01.20
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.2.6
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.24
    AURA DRAM Component 1.0.42
    ENE RGB HAL 1.0.17.0
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.02
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.8.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.00.04

    In the morning i had formated my PC and now its clean. I install at First the newest Crate Version and now its the same Problem like before. All is connected, only my Display and Mouse, doesnt. I have try to copy the folders with the Mouse.dll data from the ROG SPATHA and the Display Folders, too to the right directory, but it doesnt works. The new info from now in Crate is the same before:

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 2.7.8.0
    ROG Live Service 1.0.28.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.02
    Armoury Crate lite service 2.7.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.8
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.22
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.64
    ASUS Keyboard HAL 1.01.20
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    AacVGA 0.0.2.6
    KingstonDram 1.0.24
    AURA DRAM Component 1.0.42
    ENE RGB HAL 1.0.17.0
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.8.2

  3. #63
    ROG Member Array Crystalyne PC Specs
    Crystalyne PC Specs
    MotherboardROG STRIX X570-E
    ProcessorAMD Ryzen 3800X
    Memory (part number)BLT4K8G4D32AET4K
    Graphics Card #1AMD Radeon 6900XT (Reference, ASRock)
    Sound CardCreative Sound BlasterX AE-7
    MonitorBenQ EW3270U
    Storage #1Sabrent Rocket 4.0 NVMe 1TB
    CPU CoolerCorsair H115i PRO
    CasePhanteks Enthoo Evolv X
    Power SupplySeasonic Connect (750w)
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT880 (600Ω)
    OS Windows 10 Pro
    Crystalyne's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by Crystalyne View Post
    1. PC / Laptop: PC
    2. Aura Sync products: ROG STRIX X570-E, Memory (Crucial Ballistix RGB DDR4, 3200Mhz), ROG Spatha
    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software: None
    4. Wired / wireless connection: Wired Ethernet
    5. Reinstalled Windows?: Clean install
    6. Windows version & build: Version 2004 OS Build 19041.264
    7. Previous version of firmware or software that worked as expected: 1.69 (? - ROG Spatha)
    8. Clarify your issue as clearly as possible.
    Couple of issues here:

    • Unable to change DIMM order in AURA sync, meaning memory modules are in the wrong order
    • ROG Spatha unable to use Aura Sync in wireless mode. Seems to have broken when upgrading to the latest firmware, as the previous version seemed to work fine
    • ROG Spatha not fully supported in Armoury Crate, leading to bugs due to the use of 2 softwares (Armoury II and Armoury Crate)


    (NOTES)
    Using Aura with the ROG Spatha in wireless mode seems to *partially* work, however it seems that Armoury II and Aura fight with eachother for control of the LEDs, as they blink on and off between the settings for Aura and those for Armoury II. The dock LED seems to blink random colours then go green, then the fight resumes and the dock starts blinking again. Didn't seem to have any problems on FW 1.69, issues are now occurring after upgrading to the latest firmware.

    10.
    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 2.7.8.0
    ROG Live Service 1.0.28.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.02
    Armoury Crate lite service 2.7.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.8
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.22
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.64
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.3.11.0
    ASUS Keyboard HAL 1.0.50
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.32
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.2.6
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.24
    AURA DRAM Component 1.0.42
    CorsairAsusPlugin 2.0.0
    ENE RGB HAL 1.0.17.0
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.04
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.00.04
    Patriot Viper RGB 1.00.08
    Since my last post, tried a couple of past Armoury Crate versions. Issue remains present.

  4. #64
    ROG Enthusiast Array TheEternaL PC Specs
    TheEternaL PC Specs
    MotherboardAsus ROG Rampage V Edition 10
    ProcessorIntel Core i7-5930K
    Memory (part number)32GB HyperX Predator 8x4GB 2133Mhz
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1080 Ti
    MonitorSamsung Odyssey G7
    Storage #2M.2 SSD Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCostum EK Water Cooling
    CasePhanteks Enthoo Evolv X
    Power SupplyNext Buy Asus ROG Thor 850 Watt
    Keyboard Asus ROG Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II
    Headset Asus ROG Delta
    Mouse Pad Next Buy Asus ROG Balteus
    Headset/Speakers Next Buy Asus ROG Magnus
    Accessory #2 Asus ROG Aura Terminal
    Accessory #3 Speakers Edifier 2730DB
    TheEternaL's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    11
    Posts
    68

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Hey guys,
    Why don't I have smooth animation on all effects during synchronization?
    This only happens when I synchronize something with the motherboard. Without synchronization, the effects are smooth.

    Info: https://rog.asus.com/forum/showthrea...ge6#post806604
    Last edited by TheEternaL; 06-10-2020 at 07:58 AM.

  5. #65
    ROG Enthusiast Array Deepbluee's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Hello,

    Windows 10 Insider Preview 19645.1 (mn_release)

    Armoury Crate v2.7.8.0

    Asus Rog Cetra ANC equalizer settings doesnt work. (I mean i make changes and settings but dont take any effect)

    I know it's probably Windows Preview version problem but just let you know in advance.

    Thanks.

  6. #66
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,847

    Hi There,

    I couldn't replicate this issue, I tried with a system with Insider Preview and the equalizer worked fine (see below).
    Click image for larger version. 

Name:	ROG Cetra Sonic Studio.png 
Views:	5 
Size:	90.0 KB 
ID:	85244

    Try adjusting the lower frequencies and the difference is clear as day.

    To clarify, the dedicated button on the side of the controller has 3 modes - ANC, Ambience, Normal.
    These modes cannot be controlled in software. The equalizer works fine in each mode, this function will not be affect software.


    Quote Originally Posted by Deepbluee View Post
    Hello,

    Windows 10 Insider Preview 19645.1 (mn_release)

    Armoury Crate v2.7.8.0

    Asus Rog Cetra ANC equalizer settings doesnt work. (I mean i make changes and settings but dont take any effect)

    I know it's probably Windows Preview version problem but just let you know in advance.

    Thanks.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos ROG Cetra Sonic Studio.png  

    Last edited by MasterC@ROG; 06-15-2020 at 04:20 AM.

  7. #67
    ROG Enthusiast Array Deepbluee's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Hi @MasterC@ASUS,

    Thanks, for your time and reply. I did exactly what you say and show in ss but no luck. There is no problem with adjusting settings the problem is no matter how you adjust settings there is no any difference in voice. I had no ise with previous Insider Preview Build but latest Windows 10 Insider Preview 19645.1 (mn_release) build have this issue for me. I also tried on my laptop with non Preview Build there is no problem at al.

    Which version of Insider Preview Build you used for this test?

    Thanks.

  8. #68
    ROG Member Array Crystalyne PC Specs
    Crystalyne PC Specs
    MotherboardROG STRIX X570-E
    ProcessorAMD Ryzen 3800X
    Memory (part number)BLT4K8G4D32AET4K
    Graphics Card #1AMD Radeon 6900XT (Reference, ASRock)
    Sound CardCreative Sound BlasterX AE-7
    MonitorBenQ EW3270U
    Storage #1Sabrent Rocket 4.0 NVMe 1TB
    CPU CoolerCorsair H115i PRO
    CasePhanteks Enthoo Evolv X
    Power SupplySeasonic Connect (750w)
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT880 (600Ω)
    OS Windows 10 Pro
    Crystalyne's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Crystalyne View Post
    Since my last post, tried a couple of past Armoury Crate versions. Issue remains present.
    I've got another couple problems to add to my list:

    To recap:
    • Unable to change DIMM order in AURA sync, meaning memory modules are in the wrong order
    • ROG Spatha unable to use Aura Sync in wireless mode. Seems to have broken when upgrading to the latest firmware, as the previous version seemed to work fine
    • ROG Spatha not fully supported in Armoury Crate, leading to bugs due to the use of 2 softwares (Armoury II and Armoury Crate)


    New problems:
    • Armoury Crate doesn't recognise keys F13 to F24. I use these for some macro functions, and Push To Talk, so not supporting these is a pretty major problem!
    • ROG Claymore: Armoury Crate does not support per-key lighting in profiles


    Current AC Versions:
    Code:
    Item                       Version     
    ----                       -------     
    Armoury Crate UWP App      2.7.8.0     
    ROG Live Service           1.0.28.0    
    AURA Service (Lighting Service)  3.04.02     
    Armoury Crate lite service  2.7.10      
    ASUS AIOFan HAL            1.1.8       
    ASUS AURA Extension Card HAL  1.0.22      
    ASUS AURA Motherboard HAL  1.0.64      
    ASUS AURA Odd Component    1.0.8       
    ASUS Aac_NBDT HAL          2.3.11.0    
    ASUS Keyboard HAL          1.01.20     
    ASUS MB Peripheral Products  1.0.32      
    ASUS Mouse HAL             1.0.53      
    ASUS MousePad HAL          1.0.1.2     
    AacAudioHal                1.02.12     
    AacDispaly                 1.1.25      
    AacVGA                     0.0.2.6     
    CosairDram                 1.0.13      
    KingstonDram               1.0.24      
    AURA DRAM Component        1.0.42      
    CorsairAsusPlugin          2.0.0       
    ENE RGB HAL                1.0.17.0    
    ENE_DRAM_RGB_AURA42        1.00.02     
    ENE_EHD_ASM_HAL            1.00.05     
    ENE_EHD_M2_HAL             1.00.04     
    GALAX GAMER RGB            1.00.02     
    PHISON HAL                 1.0.3.0     
    Patriot Viper M2 SSD RGB   1.00.04     
    Patriot Viper RGB          1.00.08

  9. #69
    ROG Enthusiast Array MadaDETuge PC Specs
    MadaDETuge PC Specs
    MotherboardROG Maximus XI Hero (WIFI)
    ProcessorIntel I7-9700k
    Memory (part number)Team T-Force Night Hawk RGB 16GB (4 x 8GB) 3200
    Graphics Card #1ROG Strix RTX 3090
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    CaseROG Strix Helio
    Power SupplyROG THOR 850P
    Keyboard ROG Strix Flare
    Headset ROG theta 7.1
    OS Windows

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    1. Make sure you have the directory right - it's hidden. C:\ProgramData\ASUS\ArmourySDK\Keyboard
    (not C:\Program Files)
    Files should look like this:


    2. Was this resolved after a proper power cycle?
    Hi,

    Thanks for replying. Please check PM for the zipped file. As for the second issue, I unplug the computer from the wall for 24 hours and it still doesn't work.

  10. #70
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    5

    1. PC
    2. Aura Sync products: ROG STRIX X570-E, ROG STRIX Super 2070, Corsair Vengeance RGB Pro, Thermaltake View 51 ARGB Case
    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software. iCue for Plugin to Aura Sync
    4. Wired / wireless connection - Wired
    5. Reinstalled Windows? - Yes
    6. Windows version & build - Windows 10 Pro Version 2004 Build 19041.329
    7. Previous version of firmware or software that worked as expected -
    8. Clarify your issue as clearly as possible. - Address RGB headers do not sync/control the Thermaltake Fan control board that's included with the case. I've tried both 5v Headers and only once got it to work and that lasted only a day until reopening the system to install a secondary SSD.
    9. Any screenshots of the issue

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 2.7.8.0
    ROG Live Service 1.0.28.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.02
    Armoury Crate lite service 2.7.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.8
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.22
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.64
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.3.11.0
    ASUS Keyboard HAL 1.0.50
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.32
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.2.6
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.24
    AURA DRAM Component 1.0.42
    CorsairAsusPlugin 2.0.0
    ENE RGB HAL 1.0.17.0
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.02
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.00.04
    Patriot Viper RGB 1.00.08

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •