Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Armoury Crate - No Popups

    Hello, something seems to have bugged my ASUS Armoury Crate for some reason.
    When I change fan modes via keyboard shorcut, there is usually a popup in the middle to say what I switched to.
    Today, I was switching my fan modes and I noticed there were no pop ups. I tried opening Armoury Crate and it said Microsoft Store is unable to find it - it then opened the Armoury Crate page and started downloading it - however - Armoury Crate opened during the download so I stopped the DL. The popups are still gone but I seem to be able to switch fan modes now.
    Does anyone know how to fix this?

    Update just after writing this down: It sometimes crashes when I open it, sometimes not.
    Last edited by MrTDale; 05-29-2020 at 05:40 PM.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Um.. fixed. Dunno what the hell happened but when I tried it today, it somehow works again.

  3. #3
    New ROGer Array TheMajekalBum PC Specs
    TheMajekalBum PC Specs
    MotherboardTUF Gaming x570-PLUS(WiFi)
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X
    Memory (part number)64GB TridentZ Neo 3600mhz
    Graphics Card #1ROG Strix RTX 2080 TI OC
    MonitorROG PG27UQ 27" 4k 144Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB NVME
    Storage #24TB Seagate BarraCuda 2.5" HDD
    CPU CoolerROG Ryou 240mm w/oled
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyROG Thor 1200 watt
    Keyboard ROG Claymore (CherryMX Red)
    Mouse ROG Spatha & Chakram
    Headset ROG Centurion
    Mouse Pad ROG Balteus QI & Sheath
    Headset/Speakers Bose Soundlink Mini
    OS Win 10 pro
    Network RouterROG Rapture
    Accessory #1 ROG Spotlight
    Accessory #2 ROG Magnus
    Accessory #3 Rog Terminal

    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    52

    I've had the old super basic tech advice "Shut it down, unplug it, plug it back in and turn it on again" routine "fix" alot of the random problems I've had creep up before. "Shutdown" no longer shuts a computer down like it used to and I think that saving/reloading "fast boot" data goes goofy sometimes and basically keeps reloading a glitch at every boot. I have had then "fix" themselves with just a "shutdown" before but full unplug is just one step beyond that...so why not hit it with the big stick.

    Right now one of my menus in armory crate is semi transparent. If i power cycle my pc like mentioned above, the menu is solid even when I restart or after shutting down. Though, when the transparent menu glitch happens again(not sure what causes it, seems random), it will stay transparent after restarts and shut downs. Have to power cycle for it to return to being solid.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •