Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Motherboard B-450-F ethernet problem

    Hello,
    So I bought a B450 F for my ryzen 5 3600 and when I speedtest my connexion I get around 3-4 mbps, with an fiber connexion that with my ancient motherboard was giving me about 100mbps I've exchanged the motherboard once and I still get this problem.
    Help please.

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F Gaming
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1System : SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Games : SSD Corsair MP510 240GB | Data : SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 64 bit 20H2/VB/19042.x
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    212
    Posts
    429

    Hi,

    - Uninstall GameFirst (i you have installed it)
    - Update your Intel Ethernet drivers : https://rog.asus.com/forum/showthrea...Ethernet-(AMD)
    - Restart your PC

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Thanks for the response,
    So I've never installed GameFirst ( I don't need to uninstall it ^^) and I've tried multiple times to update my ethernet driver to see if it was the problem and they are up to date. So my problem is still here...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •