Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi Blake, thanks for getting back to me.

    Zephyrus S17 GX701LXS-HG032T with an i7-10875H.

  2. #12
    Moderator Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    13
    Posts
    475

    Hello olearych,
    Sorry that I missed your reply.
    Did you install any extra RAM?
    If yes, may you uninstall it and see if the original RAM goes to 3200MHz now?
    And please PM me your SN and the extra RAM brand and model if you have.
    Thank you.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi there,

    Same here with me, memory running at 2933, but when I check it via CMD it shows 3200. I also contacted Asus and they confirmed my model is fitted with 3200 memory. And there is no overclocking feature in my Bios version 307.
    I have model GX701LV with i7-10750H, any idea how to set the correct speed?

    Thanks.

  4. #14
    ROG Guru: White Belt Array Scorpion PC Specs
    Scorpion PC Specs
    MotherboardASUS Maximus XI Extreme
    Processori9-9900k @ 5.0GHz
    Memory (part number)G.SKILL TridentZ RGB Series 3600MHz 16GB F4-3600C16D-16GTZR
    Graphics Card #1EVGA 1080 Ti FTW3
    Graphics Card #2EVGA 1080 Ti FTW3
    MonitorAcer Predator XB271HU 27" 1440P G-Sync
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME (OS)
    Storage #2Intel 660p NVME 2TB (Games)
    CPU CoolerCorsair H115i RGB Platinum
    CaseCorsair 750D Airflow Edition Full Tower
    Power SupplyCorsair AX1200i PSU
    Keyboard Logitech G19s
    Mouse Logitech G502
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterASUS RT-AC88U

    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    11
    Posts
    117

    I also am having the same issue, GX701LWS with the i7-10750H, any ideas? Stock config, nothing has been changed out of box, no option for OverClocking in BIOS/UEFI...

    Thanks
    Last edited by Scorpion; 10-14-2020 at 06:43 AM.
    Intel i9-9900k @ 5000Mhz on H115i RGB Platinum
    ASUS Maximus XI Extreme BIOS 1402
    G.SKILL TridentZ RGB 16GB @ 3333MHz 2x8GB 14-14-14-36-1T
    2x in SLI EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 @ 2100/12000 On Air
    Onboard SupremeFX
    Samsung 970 EVO Plus 500GB - SSD (Games): Intel 660p 2TB
    Corsair AX1200i
    Coorsair Obsidian 750D Air
    Logitech G19s - Mouse: Logitech G502
    Windows 10 Pro x64-bit
    Acer Predator XB271HU 27" 144/165Hz G-Sync IPS 1440P

  5. #15
    Moderator Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    13
    Posts
    475

    Hello vallantines & Scorpion,
    I'm sorry that 10750H CPU does not support the 3200MHz RAM function.
    It has to be 10875H or higher level.
    Thank you.

  6. #16
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi Blake, thanks for the straight answer, but it won't be bad this "little" thing to be mentioned somewhere. Because everywhere the laptop specs are listed with 3200 speed and this is misleading...

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by vallantines View Post
    Hi Blake, thanks for the straight answer, but it won't be bad this "little" thing to be mentioned somewhere. Because everywhere the laptop specs are listed with 3200 speed and this is misleading...
    That a very good point. I have the same model and I was expecting to be able to get my ram to 3200mhz. I have been waiting for a bios update for the last 2 months.. for no reason. That honestly suck.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •