Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Unhappy crosshair vii not booting code 02

    Crosshair vii
    g skill 3400 sniper x 2xsticks of 8gb
    amd 2700x
    msi gtx1080 ek seahawk
    samsung 970 evo m.2 512gb

    My system has been running just great, i swapped into a lian li pc-o11 dynamic case.
    The system is water cooled with glass tubing 360 nemesis 360gtr rad.
    it ran ok after a 24hr test for water leaks, i ran the system and all was well,i left the system on over night .
    in the morning the water level had dropped in the resevoir and had into standby , the system was turned off drained and checked .
    now the system will not boot only error code 02
    i have cleared cmos , bios reset ,still only error 02
    does anyone have any ideas?
    Last edited by tanabe; 07-29-2020 at 03:53 PM. Reason: spelling adding detail

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Found a thread on reddit with this error code. Turns out it was his PSU cables, one was loose. Check those.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Quote Originally Posted by ASKnASK View Post
    Found a thread on reddit with this error code. Turns out it was his PSU cables, one was loose. Check those.
    thanks i have tried that

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Fixed i reflashed the bios to any earlier version it booted.
    When i update the bios do i update just to the newest version or up date each version one by one?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •