Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 151 to 160 of 235
  1. #151
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Angry I am facing the same issue!

    Quote Originally Posted by E33et View Post
    Anyone else having issue with the latest version of Crate that i'm albe to start it but if i want to change device it craches, no matter how i do!

    Hope it's will been fixed in the further updates.


    Kind regards
    e33et
    The same issue happens to me, too! The problem is not only it crashes when I click of one on the showing devices (Ryujin and Maximus XI Extreme), but also that only my RAM is showing up in the detected. Devices.... Before my motherboard, tha ryujin AIO, the ram and also the additional fans (Aura supported) were showing up...
    I uninstalled the software a few times, did a clean uninstallation with revo installer and a clean installation. Nothing changes! This software drives me crazy...

    My system:
    Intel Core i9-9900K
    ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME
    GsSkill Trident Z - 1066.1 MHz (DDR4-2133 / PC4-17000) (4x8GB)
    Zotac NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
    Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB (system)
    Samsung SSD 840 EVO 250GB (data storage

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.0.4.0
    ROG Live Service 1.1.2.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.15
    Armoury Crate lite service 3.0.4
    ASUS AIOFan HAL 1.1.11
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.23
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.66
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Keyboard HAL 1.0.37
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.31
    ASUS Mouse HAL 1.0.39
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.1
    AacAudioHal 1.2.4
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.2.6
    CosairDram 1.0.12
    KingstonDram 1.0.26
    AURA DRAM Component 1.0.48
    ENE RGB HAL 1.1.23.0
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.00
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.02
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    Patriot Viper RGB 1.00.06

  2. #152
    New ROGer Array Aeternitas PC Specs
    Aeternitas PC Specs
    MotherboardROG Strix B550-E Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X
    Memory (part number)32GB G.SKill 3200 CL16
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GTX 1060-OC
    Sound CardASUS Essence STX II 7.1
    MonitorPhilips 499P, 2x Asus PB287Q
    Storage #1Crucial PCIe4.0 1TB M2.Sata
    Storage #2WD Black 1TB M2.Sata
    CPU CoolerAMD Boxed
    CaseBeQuiet Dark Pro 900 Rev2
    Power SupplyBeQuiet Straight Power Pro 750W
    Keyboard Logitech MX Keys
    Mouse Logitech MX Master 3
    Headset/Speakers Beyer Dynamics DT 770 Pro
    OS Windows 10 (2004)
    Network RouterFritz.Box

    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Sorry for the hold up guys. The solution is a collaboration between us and G.Skill (we cannot provide a fix for our partners' hardware on our own this time), and we need to make sure multiple platforms and motherboards are covered. Currently a solution is under testing, the previous 2 versions were working although with a slight delay. We want to ensure the upcoming update released is working well for everybody. Thanks for your patience, it will take slightly longer than expected.
    What about the people having issues with Armoury Crate and just Asus HW (mainboard and graphics card) like me? See post #91 on page 10

  3. #153
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Maximus XII Formula OLED Problem

    Unable to edit the OLED screen on motherboard Armory Crate. I can not use the hardware monitor, image & animation or Custom Banner.
    I posted on this forum on the 3rd September got no response would like to know if this is just me with this issue. It used to work but since Asus done these updates to the Armory it is now broken.
    A response from Asus would be nice , is this going to be fixed ?

  4. #154
    ROG Enthusiast Array TheEternaL PC Specs
    TheEternaL PC Specs
    MotherboardAsus ROG Rampage V Edition 10
    ProcessorIntel Core i7-5930K
    Memory (part number)32GB HyperX Predator 8x4GB 2133Mhz
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1080 Ti
    MonitorSamsung Odyssey G7
    Storage #2M.2 SSD Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCostum EK Water Cooling
    CasePhanteks Enthoo Evolv X
    Power SupplyNext Buy Asus ROG Thor 850 Watt
    Keyboard Asus ROG Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II
    Headset Asus ROG Delta
    Mouse Pad Next Buy Asus ROG Balteus
    Headset/Speakers Next Buy Asus ROG Magnus
    Accessory #2 Asus ROG Aura Terminal
    Accessory #3 Speakers Edifier 2730DB
    TheEternaL's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    11
    Posts
    66

    Asus are you going to do something with your Armory Crate? When will it work normally? How long does it take you for this software? I have so many ASUS products but I am already thinking of switching to other manufacturers as I am honestly tired of it. Either you are already doing something or people will leave you for other manufacturers already due to your own mistake.

    I cannot sync all Asus products in Armory Crate because when I sync all Asus products, all the effects start lagging.

    Give us the Armory Crate update as long as we can wait.

    Sorry for my English.
    Last edited by TheEternaL; 09-12-2020 at 11:02 PM.

  5. #155
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by USERMAC View Post
    Maximus XII Formula OLED Problem

    Unable to edit the OLED screen on motherboard Armory Crate. I can not use the hardware monitor, image & animation or Custom Banner.
    I posted on this forum on the 3rd September got no response would like to know if this is just me with this issue. It used to work but since Asus done these updates to the Armory it is now broken.
    A response from Asus would be nice , is this going to be fixed ?
    yeah me too,, I just update to the newest armoury crate software but my asus maximus XI formula mobo cannot change the oled screen

    please asus fix this problem because your hardware is expensive but your software is very suck

  6. #156
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    11
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    MXAndresMX's solution from G.SKILL (ENE v21 => 1.0.21.0) was never released officially due to the delay (stuttering/skipping) that some people might experience, the version currently being verified by us is a few versions newer (v26). When the new update is released (v26 or later), it will have been tested on these 4 platforms - Intel Z390/490, X299, AMD X570, and TRX40.
    to introduce myself, My name is AJ from ZervTech. We do all IT Consultations for Hardware, Software, Networking, and more which includes custom computer builds. I've been an IT Consultant for over 15 years just to give a brief background of my knowledge base. I don't mean to be impatient, but I have since the beginning of august have had multiple clients who have invested 900 dollars + on the Zenith II Extreme Alpha MB which i recommended. now they have been also dealing with not only the RAM SLOT ISSUE RGB WISE. but Also the MB Built in LCD where it works on some boot ups and when it doesn't work one must take and shut down the PC and shut off the PSU for about a minute so when its turned back on it will boot up and work. i want to point out that before the v3 update, none of this was an issue.

    I understand you're going through the testing process to release a version that will be in layman's terms "rock solid" but until then, a beta release installation until then would really help in having a progressive solution and show progress for advanced technicians like ourselves so we can provide a temp fix at the very least to your flagship TRX40 MB before we as a company would have to refund our clientele and change out their MB at the cost of our company and have our reputation affected in the process.
    Last edited by AJLWalton; 09-13-2020 at 05:19 AM.

  7. #157
    ROG Guru: Orange Belt Array geneo PC Specs
    geneo PC Specs
    MotherboardMaximus XII Hero
    ProcessorIntel 1070k @ 5.1Ghz
    Memory (part number)64 GB G.Skill TridentZ RGB 3200/CL14 @ 3600
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 2070 Super A8G
    MonitorEIZO Coloredge CG2730 and Viewsonic QHD displays
    Storage #1Samsung 512 GB 960 Pro
    Storage #21TB 850 x 1 TB 860 EVO RAID0, 6 TB WDC Black HDD
    CPU CoolerNoctua NH-D15 Chromax
    CaseFractal Design R4 w/ tempered glass
    Power Supply750W Seasonic Prime Ultra Titanium
    Keyboard CM Quickfire Rapid TKL
    Mouse Logitech G305
    Headset Bose
    Headset/Speakers Vanatoo T1, ML Dynamo 300
    OS Windows 10 Pro X64
    geneo's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    37
    Posts
    410

    ^This. My Hero XII says not supported. it doesn't see my Asus 2070 Super or my Asus RGB light strip. Only thing it recognizes is my g.skill RAM. Is that not ridiculous?

  8. #158
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    this software is a PITA!

    I have wasted hours (about 7 so far) trying to sort my Aura Sync and Armoury Crate software out since its last updated.

    Its now broken my Aura completly screwing up my RED led lighting to a rainbow of colours!

    1. PC
    2. ASUS 1070 OC x2 & ASUS ROG Strix LC 120 AIO
    3. ICUE
    4. Wired
    5. Not a chance!
    6. Windows 10 Pro 1909
    7. Version from MAY 2020 worked
    8.
    Armoury Crate doesnt pick up 1070's (Belive this was as before and used Aura to set RGB)
    Armoury Crate doesnt work with the AIO cooler, selecting the device the software just bombs out.
    Update to ROG Strix LC HAL doesnt work post the current installed version of 1.1.11
    When going to Aura Sync page, it states "Prerequisite update"
    9. Any screenshots of the issue
    10. Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.0.4.0
    ROG Live Service 1.1.5.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.22
    Armoury Crate lite service 3.1.5
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.16
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.58
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Keyboard HAL 1.0.50
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.32
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.2.3
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.20
    AURA DRAM Component 1.0.37
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.6.0
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.00.04
    Patriot Viper RGB 1.00.08
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 2020-09-15 16_23_14-Armoury crate v3.0.4.0 [report here if any issues] - Reply to Topic.jpg  

    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  9. #159
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    322

    for some of you where armoury does not show devices install Visual Studio 2015, 2017 en 2019
    Download Microsoft Visual C++ and install both then try again i have found sombody with this issue where no device where detected and he had not this installed
    x86: vc_redist.x86.exe

    x64: vc_redist.x64.exe

  10. #160
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    Gofran, thanks for above advice. That helped, but only a little.

    My situation has changed but only slightly after the install of the C++ redists

    As from the screen shots attached, selecting the LC 120 doesnt cause a crash of the software, but instead just sits on a blank page.
    The Aura Sync pages also changed to just show the attached screen shots.

    Upon rechecking the Aura Sync pages its gone back to "Prerequi****e" situation.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 2020-09-16 08_56_08-ARMOURY CRATE.jpg  

    2020-09-16 08_55_56-ARMOURY CRATE.jpg  

    2020-09-16 08_55_42-Armoury crate v3.0.4.0 [report here if any issues] - Page 16.jpg  

    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •