Page 17 of 24 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 161 to 170 of 235
  1. #161
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    322

    Quote Originally Posted by N00b1nat0r View Post
    Gofran, thanks for above advice. That helped, but only a little.

    My situation has changed but only slightly after the install of the C++ redists

    As from the screen shots attached, selecting the LC 120 doesnt cause a crash of the software, but instead just sits on a blank page.
    The Aura Sync pages also changed to just show the attached screen shots.

    Upon rechecking the Aura Sync pages its gone back to "Prerequi****e" situation.

    Down left corner update needed i see red dot usualy means update and disable fastboot in windows setting and bios

  2. #162
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    13

    With the new update and armoury crate v3.1.5.0 I can see all my rog devices but I can't set any of them and ich single page of them appear empty, no oled image customization for my motherboard (asus maximus formula X), for my cooler (rog ryujin), no fans control, no keyboard and mouse custom settings are available! Nothing!!! just a black page...

  3. #163
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    Down left corner update needed i see red dot usualy means update and disable fastboot in windows setting and bios
    I am aware there is an update pending, this update infact does not at all install even with fast boot on or off. No matter how many times i have tried and install this it just doesnt want to go on...
    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  4. #164
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Just updated first pass randomly stopped updating then 2e time it updated, here is hoping easy anti cheat does not go haywire since everything looks like its working, i may be speaking to soon, biggest feature i miss is that i can make my lights go static when playing games or benchmarking, and go full rainbow puke when not playing games or benchmarking, while switching to music visualizer if i play music .

    Oke i just took a look at profiles see its updated need further testing but having ability to set volume per profile not everyone wants a change in volume when switching profiles, heck i have headset that is set to 50% volume which is perfect for my headset, but way to loud for my speakers option to not change volume would make it more useable for me.

    Profile switching is still broken per app setting only starts working after you already open up armoury crate, which defeats the whole purpose, spoke to soon when you open the app it works, unless you turn off in game lightning after doing a restart it works like you would expect but its a little bit delayed, could argue that with in game lightning turned on profile switching should be disabled, while turned off it should be enabled, meaning its switching profiles when it should't with it turned on either way i got it working im glad this part is now finally working.

    Music preset just stays dark with out of box settings with onboard audio if i switch to my headset it works fine, got the music working on onboard audio to one option if disabled fixes it turning off signal enhancement fixes it, meanwhile also found you can uncheck changing volume per profile so i guess i only found one bug that does not even effect me.

    Armoury crate would be perfect if it also could control corsair keyboard rgb since armoury crate now has better profile switching then iCUE
    Last edited by FlufflePuff1337; 09-16-2020 at 05:15 PM.

  5. #165
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    322

    Quote Originally Posted by N00b1nat0r View Post
    I am aware there is an update pending, this update infact does not at all install even with fast boot on or off. No matter how many times i have tried and install this it just doesnt want to go on...
    what is it trying to update ?

  6. #166
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    RGB memory lighting no longer turns off when PC sleeps

    Hi,

    Since Armoury Crate updated to 3.1.5.0 a couple of days ago, now when my PC goes to sleep, my RGB memory (Corsair RGB) gets "stuck" with whatever lighting state was in effect at the point the system went into sleep state. For example if the "Breathe" effect was applied, whatever LED brightness the breathe effect was at sticks until the PC wakes up (then the effect resumes as normal).

    Currently the memory is the only additional ARGB component I have. My fans connect to the RGB headers and they still turn off their lights on sleep, and the motherboard lighting correctly uses whatever shutdown lighting effect is configured.

    Prior to the update, the memory lighting would always turn off when the PC enters sleep.

    I have tried uninstalling and reinstalling but no change.

    Is this reproducible?

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.1.5.0
    ROG Live Service 1.1.6.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.22
    Armoury Crate lite service 3.1.5
    ASUS AIOFan HAL 1.1.11
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.24
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.66
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Keyboard HAL 1.0.37
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.30
    ASUS Mouse HAL 1.0.39
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.1
    AacAudioHal 1.2.4
    AacDispaly 1.1.23
    AacVGA 0.0.3.0
    CosairDram 1.0.12
    KingstonDram 1.0.27
    AURA DRAM Component 1.0.53
    ENE RGB HAL 1.1.26.1
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.01
    ENE_QSI_Azeroth_HAL 1.0.9.0
    GALAX GAMER RGB 1.00.02

  7. #167
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    what is it trying to update ?
    Update to ROG Strix LC HAL doesnt work post the current installed version of 1.1.11
    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  8. #168
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    MonitorROG SWIFT PG27UQ

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    11
    Posts
    179

    Please fix the conflict between Easyanticheat and Rog LiveService.exe because when I close Rog Live service in Task Manager to be able to play a game using Easyanticheat, Armorycrate no longer works after restarting the computer and I have to reinstall it. That's not cool. Thank you for your understanding. It didn't with the previous version of armorycrate but it had other bugs.
    Also the hardware monitoring for the Oled screen does not work with this latest version of Armorycrate and Windows 10 2004 to the latest updates.
    Last edited by cekeu; 09-16-2020 at 09:57 PM.

  9. #169
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Broken again... When I had 3.0.4.0 things were working fine until today and I started getting a Service Error message and couldn't see my chakram on the device list anymore. Figured I'd update to 3.1.5.0... Big mistake. Now nothing shows up in armory crate. True to Asus software fashion everything is broken again. Edit: I ended up downloading aurasync and armory 2 while armory crate continues to be a turd on my computer
    Last edited by MikeSuma; 09-17-2020 at 12:11 AM.

  10. #170
    ROG Junior Member Array skititlez PC Specs
    skititlez PC Specs
    Laptop (Model)ROG Zephyrus S 17
    MotherboardRampage Extreme Encore
    Processori9-9980XE
    Memory (part number)Trident Z F4-3200C16D 128 Gigs
    Graphics Card #1EVGA 2080TI BLACK EDITION
    Graphics Card #2EVGA 2080TI BLACK EDITION
    Sound CardOnboard
    MonitorAcer Predator XB271HU
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus
    Storage #2Samsung 970 Evo Plus
    CPU CooleriCUE H150i ELITE CAPELLIX
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Corsair K95 Plat
    Mouse Razer Lancehead
    Headset HyperX Cloud Revolver Pro
    Mouse Pad Razer Firefly
    Headset/Speakers LG Soundbar
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterUbiquiti Edgerouter POE
    Accessory #1 GO XLR Mixer
    Accessory #2 Blue Yeti Pro Mic

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Yeah so it looks like Easy Anti Cheat is picking up the ROGLiveservice. when you contact them this is what they say

    Sorry to hear you have run into this issue. While the software which the indicated process belongs to is not designed for cheating it does use vulnerable components that can be exploited for that purpose. To clarify, this software is not explicitly blacklisted by Easy Anti-Cheat, instead, the error triggers when the anti-cheat protection detects a vulnerability during game launch.

    A possible workaround is to manually close the process indicated in the error message for the duration of your gameplay. In rare cases the process will start anew right after closure. Should this happen closing the program that uses it will allow the game to start normally.

    Unfortunately we are unable to simply whitelist this service as this would directly compromise game security, because the vulnerability would still exist. Should it be fixed by the software's developers the error will no longer trigger and the game will launch without issues.

    If there is anything else we can assist you with, let us know.
    In the meantime have a wonderful day!
    I mean and its not just on the rampage extreme encore. it is also happening on the Zephyrus laptop as well as the rampage extreme omega. Any information i can provide to help isolate this issue and get it resolve quickly i will be more then happy to contribute. but this definitely needs to be resolved with EAC.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Capture.PNG  


Page 17 of 24 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •