Page 18 of 24 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 171 to 180 of 235
  1. #171
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    11
    Posts
    7

    Many issues resolved "thank you" missing is oled screen

    Quote Originally Posted by AJLWalton View Post
    to introduce myself, My name is AJ from ZervTech. We do all IT Consultations for Hardware, Software, Networking, and more which includes custom computer builds. I've been an IT Consultant for over 15 years just to give a brief background of my knowledge base. I don't mean to be impatient, but I have since the beginning of august have had multiple clients who have invested 900 dollars + on the Zenith II Extreme Alpha MB which i recommended. now they have been also dealing with not only the RAM SLOT ISSUE RGB WISE. but Also the MB Built in LCD where it works on some boot ups and when it doesn't work one must take and shut down the PC and shut off the PSU for about a minute so when its turned back on it will boot up and work. i want to point out that before the v3 update, none of this was an issue.

    I understand you're going through the testing process to release a version that will be in layman's terms "rock solid" but until then, a beta release installation until then would really help in having a progressive solution and show progress for advanced technicians like ourselves so we can provide a temp fix at the very least to your flagship TRX40 MB before we as a company would have to refund our clientele and change out their MB at the cost of our company and have our reputation affected in the process.
    I recently installed the latest armoury crate and it did in fact solve the RAM RGB ISSUE. Thank You for this fix. the only thing that still not functioning properly is the oled screen on motherboard. specifically when i try to reset the screen altogether, it just hangs with spinning circle. i can choose to chage to ROG IMAGE but when i try to reselect "Hardware Monitor" Selection. it just HANGS/FREEZES and does not complete the change to HARDWARE MONITOR

    Any assistance in that matter would be most appreciated

  2. #172
    ROG Enthusiast Array LordSabathan PC Specs
    LordSabathan PC Specs
    MotherboardAsus Maximus Code XI Z390
    ProcessorIntel 9900k
    Memory (part number)Corsair CMR32GX4M2C3000C15 2 x 16GB DDR4 3000 VENGEANCE RGB
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti O11G
    Sound CardAsus Strix Raid Pro
    MonitorAsus XG279Q
    Storage #1Samsung Evo 840 250GB
    Storage #2Samsung Evo 850 500GB
    CPU CoolerAsus Strix LC 360 RGB
    CaseAsus Strix Helios
    Power SupplyAsus Rog Thor 850w
    Keyboard Asus Strix Scope TKL Deluxe
    Mouse Asus Rog Gladius II Wireless
    Headset Corsair Virtuoso RGB
    Mouse Pad Asus Strix Edge,Asus Rog Balteus
    OS Windows 10 64bit Pro 1909
    Network RouterAsus AC2900
    Accessory #1 Asus Rog Throne
    Accessory #2 Asur Rog Terminal
    LordSabathan's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Still cant access to ROG Throne through Armory crate- it says There is an error with device page.The aplication going to device page now.
    My Armory crate is up to date -3.1.5.0

  3. #173
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    40

    I spoke to soon profile switching is still broken only took a couple of reboots for it to break in game lightning option is glitchy i turn it on and reboot and it works again, while before it would only work if turned off
    Last edited by FlufflePuff1337; 09-17-2020 at 08:18 AM.

  4. #174
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    For fun I also installed Aura Creator, and the same update issue is occuring on that software...
    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  5. #175
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    27
    Posts
    1,774

    [QUOTE=AJLWalton;815388]I recently installed the latest armoury crate and it did in fact solve the RAM RGB ISSUE. Thank You for this fix. the only thing that still not functioning properly is the oled screen on motherboard. specifically when i try to reset the screen altogether, it just hangs with spinning circle. i can choose to chage to ROG IMAGE but when i try to reselect "Hardware Monitor" Selection. it just HANGS/FREEZES and does not complete the change to HARDWARE MONITOR

    Any assistance in that matter would be most appreciated[/QUOTED

    Dev are still working on the cause of these. aside that, we find some fix that works fine and again fail again last night. As far we know and is almost 98%, is windows tampering services to bios.

    They are working on these and as soon these is resolve a update will be push. I get a file at 5am today to test and take notes for 24h /48h/36h. 3.

    you can find me in asus discord
    Learn, Play Enjoy!

  6. #176
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    tonight I just update ROG MAXIMUS XI FORMULA Device Kit/AURA Kit/ HAL/ HTML/ Device SDK to the newest version but still cannot change Livedash screen on my mobo Asus XI Formula, it just blank screen on Device section on armoury Crate software

  7. #177
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    I would say soom good news! I managed to kick the update (manually) into life! For some reason the update got stuck "waitin for updates" after a reinstall, the update exe was sat in the "C:\ProgramData\ASUS\ROGLiveServiceTemp" so a copy, killing the ROG update service and a manual uninstall then install sorted that out.

    However still no joy for Aura Sync for my Strix LC 120 or 1070's
    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  8. #178
    ROG Enthusiast Array N00b1nat0r PC Specs
    N00b1nat0r PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Formula
    ProcessorIntel I7 4930K
    Memory (part number)CMD32GX3M4A2133C9
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC 8GB
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAsus 23" 3D + 2x Dell 24"
    Storage #1Samsung Evo 500GB
    Storage #2Samsung Evo 500GB
    CPU CoolerASUS Strix LC 120
    CaseAntec 1200 V3
    Power SupplyEVGA 1300 G2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platnum
    Mouse Corsair M65 Pro
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-68u

    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    61

    Persistence pays off!

    Complete uninstall of all Aura Sync, Aroury Crate and Aura Creator, Asus services reboot and run the Armoury Crate installer and we have both 1070's and the LC 120 showing in Aura Sync.

    ASUS you really need to sort the software out to get it to cleanly uninstall everything, it was only by shear luck I could grab the installer for the AIO as this would clear very quickly from the Temp folder.
    Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro

  9. #179
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Armoury Crate version 3.1.5.0

    ArmouryCrate.UserSessionHelper.exe

    consume around %15 to %20 of CPU making the fan going crazy fast and noisy. (no any other apps are open)

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2020-09-18 003517.jpg 
Views:	0 
Size:	84.5 KB 
ID:	86304
    Last edited by Mutaz; 09-17-2020 at 05:07 PM.

  10. #180
    New ROGer Array vashish27 PC Specs
    vashish27 PC Specs
    Laptop (Model)ROG Strix SCAR II
    MotherboardGL504GW
    ProcessorIntel i7 8750H
    Graphics Card #1nvidia GeForce RTX 2070 mobile

    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    18
    Posts
    51

    Same for me since today's update of "Armoury Crate" and "Armoury Crate Service" . High CPU usage by Armoury Crate User Session Helper.
    Click image for larger version. 

Name:	Armoury crate CPU.jpg 
Views:	0 
Size:	163.0 KB 
ID:	86305
    Would really appreciate if someone could guide how to normalize.

Page 18 of 24 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •