Page 11 of 24 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 101 to 110 of 235
  1. #101
    ROG Guru: Orange Belt Array geneo PC Specs
    geneo PC Specs
    MotherboardMaximus XII Hero
    ProcessorIntel 1070k @ 5.1Ghz
    Memory (part number)64 GB G.Skill TridentZ RGB 3200/CL14 @ 3600
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 2070 Super A8G
    MonitorEIZO Coloredge CG2730 and Viewsonic QHD displays
    Storage #1Samsung 512 GB 960 Pro
    Storage #21TB 850 x 1 TB 860 EVO RAID0, 6 TB WDC Black HDD
    CPU CoolerNoctua NH-D15 Chromax
    CaseFractal Design R4 w/ tempered glass
    Power Supply750W Seasonic Prime Ultra Titanium
    Keyboard CM Quickfire Rapid TKL
    Mouse Logitech G305
    Headset Bose
    Headset/Speakers Vanatoo T1, ML Dynamo 300
    OS Windows 10 Pro X64
    geneo's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    37
    Posts
    408

    When are you going to provide support for the Hero XII ?

  2. #102
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    77

    Same issue as jez with no RGB support on first DIMM slot.
    Gskill RGB SW behave the same.

  3. #103
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    17
    Posts
    109

    No support for ROG peripherals?Click image for larger version. 

Name:	Garbage.jpg 
Views:	0 
Size:	72.6 KB 
ID:	85955

  4. #104
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I cannot find home page for syncing iPhone.

    1. PC
    2. Motherboard, CPU Fan, Graphics Card, Ram (Not giving product names as its irrelevant to this)
    3. Corsair iCUE
    4. Wired connection
    5. Reinstalled Windows? No.
    6. Windows version & build. Version 1909 (OS Build 18363.1016)
    7. Previous version of firmware or software that worked as expected. None.
    8. I am trying to sync my iPhone to my Armoury Crate but the instructions on Asus's website say go to home and show a picture but my armoury has no home screen.
    9. Photo: https://drive.google.com/file/d/1f1c...ew?usp=sharing
    10. Will send in PM if asked but I am unsure if it would be helpful.

  5. #105
    ROG Member Array Hamrdeye PC Specs
    Hamrdeye PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero
    ProcessorIntel Core i7 8700K
    Memory (part number)F4-3600C17D-32GTZR x2 (64GB)
    Graphics Card #1ROG-STRIX-RTX2080TI
    Sound CardMotherboard
    MonitorSamsung C49HG90DMN 49" LED Curved
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO M.2 512GB NVMe PCI-Express 3.0 x4
    Storage #2Seagate BarraCuda Pro ST8000DM0004 11TB
    CPU CoolerThermalTake AIO Water Cooler
    CaseThermalTake View 51
    Power SupplyAntec 850
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset ROG Strix Fusion 500
    Mouse Pad ROG Balteus
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Windows 10 PRO (64 bit)
    Network RouterLinksys EA6900

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Armoury Crate Working, BUT.

    Everything is working within Armoury Crate. This is a fresh Windows 10 install. I am having an issue with the "Tools" section. It also didn't work before the Windows reload.

    Click image for larger version. 

Name:	Asus_tools.jpg 
Views:	0 
Size:	66.3 KB 
ID:	85977

    Previously all I got was the snowflake. Now I get the text "You need to install ASUS Armoury Crate service update before continuing". Where is this service update? I have nothing available in Update Center.

  6. #106
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Hamrdeye View Post
    Everything is working within Armoury Crate. This is a fresh Windows 10 install. I am having an issue with the "Tools" section. It also didn't work before the Windows reload.

    Click image for larger version. 

Name:	Asus_tools.jpg 
Views:	0 
Size:	66.3 KB 
ID:	85977

    Previously all I got was the snowflake. Now I get the text "You need to install ASUS Armoury Crate service update before continuing". Where is this service update? I have nothing available in Update Center.
    Have you tried reinstalling????

  7. #107
    ROG Member Array Hamrdeye PC Specs
    Hamrdeye PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero
    ProcessorIntel Core i7 8700K
    Memory (part number)F4-3600C17D-32GTZR x2 (64GB)
    Graphics Card #1ROG-STRIX-RTX2080TI
    Sound CardMotherboard
    MonitorSamsung C49HG90DMN 49" LED Curved
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO M.2 512GB NVMe PCI-Express 3.0 x4
    Storage #2Seagate BarraCuda Pro ST8000DM0004 11TB
    CPU CoolerThermalTake AIO Water Cooler
    CaseThermalTake View 51
    Power SupplyAntec 850
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset ROG Strix Fusion 500
    Mouse Pad ROG Balteus
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Windows 10 PRO (64 bit)
    Network RouterLinksys EA6900

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Mark_Baxt View Post
    Have you tried reinstalling????
    Its a fresh install. So is it so buggy I have to reinstall after a first ever fresh install on a fresh Win10 install? if that is the case what a crap piece of software.

  8. #108
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    110
    Posts
    1,644

    Thanks again for providing logs and explanations for your issues. Just want to let you know that we are working to replicate and resolve each one of them. Please understand that some will take longer to replicate and we may not have all the components for identical setups.

  9. #109
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks again for providing logs and explanations for your issues. Just want to let you know that we are working to replicate and resolve each one of them. Please understand that some will take longer to replicate and we may not have all the components for identical setups.
    We need a proper uninstaller, make a fresh windows 10 installation every time that we have a problem with this buggy software isn't an option for most of us, thanks

  10. #110
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    110
    Posts
    1,644

    As mentioned previously, an uninstaller is in the works. I do not have a date yet, but it is coming. Thanks.

    Quote Originally Posted by miky86bindo View Post
    We need a proper uninstaller, make a fresh windows 10 installation every time that we have a problem with this buggy software isn't an option for most of us, thanks

Page 11 of 24 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •