Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Exclamation G732LW MyAsus app reports battery and power adapter problem although...- solved?

    MyAsus app reports battery and power adapter problem although the laptop charges fine and the battery works fine. I want to mention that randomly while using the pc, a pop up message appears that says the power connector isn't plugged in properly although the charging is fine and not interpreted or anything. Also the connector is plugged in properly.
    2 weeks ago when I checked myasus app, evey hardware test passed and now randomly, battery and adapter issue. Why? and everything is working fine...

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Exclamation G732LW MyAsus app reports battery and power adapter problem although...

    MyAsus app reports battery and power adapter problem although the laptop charges fine and the battery works fine. I want to mention that randomly while using the pc, a pop up message appears that says the power connector isn't plugged in properly although the charging is fine and not interpreted or anything. Also the connector is plugged in properly.
    2 weeks ago when I checked myasus app, evey hardware test passed and now randomly, battery and adapter issue. Why? and everything is working fine...
    The laptop model is G732LW
    Last edited by KITT 2013; 08-26-2020 at 04:52 PM.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    adapter and battery prob report

    I have the same issue. battery and adapter errors are reported. I tried to charge my battery up to 100% and tested it again, this time, battery became OK but the adapter still failed.

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    G732lws

    i have problem too battery and charger faiiled but all working fine

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Asus should fix their software...

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    MyAsus report issues with Adapter too Zephyrus G14 grey no matrix

    Hi, like all of you for me was the same after the latest update, anyways my Battery charges perfect!, what I notice is now time to time Armoury Crate select Windows power mode connected or not. I think there must be an issue between what Win10 reports and what the software tool expects as a good result...I don't know. Please fix this in the next update.

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Also when launching certain games or game launchers, the sleep setting and brightness of the laptop change to never respectively 100%. Any idea why?

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    I can confirm that the issue appeared also on my secondary laptop, a non ROG one, after updating the asus system control interface v2 to the latest version.

  9. #9
    Moderator Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    13
    Posts
    446

    Dear all,
    May I double check if your MyASUS App is 2.2.35.0?
    If so, please kindly wait for the next update of ASUS system control interface driver and MyASUS APP.
    Thank you.

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    18

    It is. Any update on the fix?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •