Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Enthusiast Array s4nt0s PC Specs
    s4nt0s PC Specs
    MotherboardROG Z370-I
    Processori7-8700K
    Memory (part number)16 GB - DIMM 288-PIN - 3200 MHz / PC4-25600
    Graphics Card #1EVGA GTX 1080 Ti Gaming
    MonitorAOC AQ271X 2K 144Hz
    Storage #1M.2 SSD 525GB
    Storage #23TB HDD
    CPU CoolerBe Quiet Silent Loop 120
    CasePhanteks Evolve Shift
    Power SupplyCorsair SF600
    Keyboard Corsair K70 RGB Rapidfire
    Mouse Zowie FK2
    Headset RIG800HD
    Mouse Pad Steelpad QCK XXL+
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNetgear N9000

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Z370-I Problem - Not booting

    Hello all,

    Couple of weeks ago my AIO (Be Quiet Silent Loop 120mm) died and I had to wait for a new replacement AIO from the shop where I bought it.
    Today I received a new AIO (Corsair H80i V2) and installed everything perfectly like the manual said.

    However when I plugged in everything, closed the PC and plugged in power I hear a small "beep tone" for 1/2 seconds and thats it I see the orange light solid on the motherboard, all the USB like keyboard, amplifier, mouse have signal/give light but the PC will not turn on.

    Does anyone know what I can do to get it working again? All help is much apreciated.

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array no1yak PC Specs
    no1yak PC Specs
    MotherboardMaximus Hero X I Wi-Fi/ Hero IX
    Processori9 9900KF/ i7 7700K both @ 4.7Ghz
    Memory (part number)Gskill F4-3200C16D / Corsair 2400 LPX
    Graphics Card #1Evga GTX 1070 SC ACX3 / Evga 1060 SC
    Sound CardEssence One DAC Muses edition
    MonitorEizo CG275W/ Dell U2719D
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus NVMe / 950 Pro
    Storage #2Samsung EVO 950 Pro M.2 + 850 Pro 1TB
    CPU CoolerCorsair 150i pro/Noctua NHu-14S
    CaseCorsair 500D/ Corsair 450D
    Power SupplyEvga 650 P2 /Corsair HX750
    Keyboard Cherry MX6
    Mouse Corsair M65
    Headset/Speakers Corsair SP2500 + Senn HD650 + HD 600
    OS Windows 10 Pro x64 20H2

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    156

    Quote Originally Posted by s4nt0s View Post
    Hello all,

    Couple of weeks ago my AIO (Be Quiet Silent Loop 120mm) died and I had to wait for a new replacement AIO from the shop where I bought it.
    Today I received a new AIO (Corsair H80i V2) and installed everything perfectly like the manual said.

    However when I plugged in everything, closed the PC and plugged in power I hear a small "beep tone" for 1/2 seconds and thats it I see the orange light solid on the motherboard, all the USB like keyboard, amplifier, mouse have signal/give light but the PC will not turn on.

    Does anyone know what I can do to get it working again? All help is much apreciated.


    If Asus uses the same LED convention for all their boards then a yellow led is DRAM. When you removed your faulty AIO did you remove the CPU ? If you did then you may ave bent some pins in the CPU socket. Also you could try and slacken off the pump just a bit. If that does nothing then look at the RAM. Try booting with just one stick and use a different RAM socket each time you try to boot.

    You could also try a Cmos reset .
    Last edited by no1yak; 08-29-2020 at 04:36 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •