Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    ROG Member Array Marvin K Mooney PC Specs
    Marvin K Mooney PC Specs
    MotherboardASUS ROG Crosshair VIII HERO
    ProcessorAMD Ryzen 9 3950x
    Memory (part number)G.skill 32gb 3600 cl16
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 TI
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS PG27UQ 4K
    Storage #1Samsung 960 EVO NVME m.2 1tb
    CPU CoolerCustom Water cooling
    CasePhanteks 719
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 1600 T2, 80+ TITANIUM
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset/Speakers Edifier S350DB
    OS Windows 10 Pro
    Marvin K Mooney's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by RedSector73 View Post
    Make sure, the RAM is in Slots 2 & 4 from the CPU and then DOCP will work correctly to 3600.

    Ditch this 'Xonar Essence STX' because it's never going to work just cause you grief.
    Ive removed the sound card numerous times it wont boot with it or with out it. the sound card works and has worked for me this entire time the only time it wont post is if I 1. Load default settings and 2. Do any thing with the ram like DOCP settings change the MHz or voltage.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Marvin K Mooney View Post
    I’m having the same issueÂ*
    Ryzen 9 3950x
    Rog crosshairs viii Hero (non WiFi)
    EVGA 1600w t2 titanium
    Asus strix 1080ti
    Samsung NVMe 1tb m.2
    32gb Gskill tridentZ ddr4 3600cl16

    Post code error 02, I have tried reseating every thing soundcard GPU CPU ram 1 stick at a time different slots etc etc no matter what I do it stalls at post code 02.Â*
    with the power off. press and hold the clear cmos button on the back of mobo until the light stops flashing

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Same issue

    Anyway Im having same issue except mine just boots straight to windows. wont access bios at all

  4. #14
    ROG Guru: Brown Belt Array RedSector73 PC Specs
    RedSector73 PC Specs
    Laptop (Model)FA506IU-AL130T x 2
    MotherboardROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI)
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
    Memory (part number)4 x G.SKILL F4-3800C14D-16GTZN 14-16-16-36 Samsung B-Die
    Graphics Card #1Gigabyte Aorus RTX 2080 Ti Xtreme WaterForce (GV-N208TAORUSX W-11GC)
    Sound CardArctis DAC
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q
    Storage #1ADATA SX8200PNP 1TB
    Storage #22 x Samsung SSD 840 EVO 250GB
    CPU CoolerCoolermaster Liquid Pro Master 360
    CaseEVGA DG-87 Gunmetal Grey Gaming Case
    Power SupplyEVGA SuperNOVA G2 750W Gold Power
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum
    Mouse Corsair Gaming Sabre RGB Gaming Mouse
    Headset ARCTIS Pro Wireless
    Mouse Pad Cooler Master MP750 RGB Cloth Gaming Mouse Pad Extra Large
    OS Windows 11 64bit Pro
    Network RouterPfSence Intel i5-10210U 6 Port
    Accessory #1 TP-Link Gigabit 8&6 Port Switches

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    65
    Posts
    1,302

    Quote Originally Posted by Bbop676 View Post
    Anyway Im having same issue except mine just boots straight to windows. wont access bios at all
    See if this helps
    https://www.windowscentral.com/how-e...windows-10-pcs

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2021
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Bbop676 View Post
    Anyway Im having same issue except mine just boots straight to windows. wont access bios at all
    Mine doesnt recognise the keyboard from the back ports for some reason. i need to use a keyboard on the front of the case to enter the bios. no idea why

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •