Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Question Sonic Studio 3 - Advanced Mode Application Issues

    Hello there,

    Can someone help me out with an issue I've been having?

    I just recently bought an ASUS ROG Strix Z490-E Gaming Z490 (WiFi 6) LGA 1200 (Intel® 10th Gen) ATX Gaming Motherboard, and it installed Sonic Studio 3 for me.

    Now, when I try to use advanced mode in Sonic Studio 3, it doesn't show certain applications, such as Chrome. Is there any way to have it detect Chrome to add it to the Application section? I'm not sure why it won't show up but I'm sure you can sort of see why this would be an issue considering Chrome/Web Browser is what is mainly used by people.

    Also another issue I've been having.

    With certain games and apps, when I change the setting from say, Music, to Custom, it doesn't have any effect. It sets the audio to sound like whatever the mode is set to in the basic mode.

    Is there any way to fix this?

    Thank you.

    Edit: Just noticed one app, "League of Legends (TM) Client" in apps, also doesn't take to the setting that I set it to. Not sure how to fix this.
    Last edited by SimplyFrankie; 09-05-2020 at 03:24 AM.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Anyone?

    I still can't get chrome to show up in the applications list.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Now Discord has disappeared from the list even though it used to be there. Somehow it kept the settings but now doesn't show up in the Advanced Mode list.

    Seriously, can anyone help???

  4. #4
    ROG Enthusiast Array Cliff S PC Specs
    Cliff S PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus X Hero
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)F4-3866C18-8GTZR
    Graphics Card #1ASUS GeForce RTX 3090 ROG Strix O24G, 24576 MB GDDR6X
    MonitorBenQ BL2711U(4K) and a hp 27vx(1080p)
    Storage #1Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD
    Storage #2Samsung PM951 Client M.2 512Gb SSD
    CPU CoolerThermaltake Floe Riing RGB TT Premium-Edition 360mm
    CasePhanteks Enthoo Pro TG
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Trust GTX THURA
    Mouse Trust GTX 148
    Headset Plantronics Rig 500
    Headset/Speakers SHARP HT-SBW460 Dolby Atmos Soundbar
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterFRITZ!Box 7490
    Accessory #1 Logitech BRIO ULTRA HD PRO WEBCAM 4K webcam with HDR

    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    54
    Posts
    27

    The problem with Chromium browsers not showing up, has been there since Microsoft switched from the old Edge to the new Chromium based one, and nothing can be done to add Chrome or the new Edge to the apps list, sorry.

    And about other apps not showing up, my guess is that the fault lies more with Microsoft updating and making changes to the .NET API's every month and the software devs(both SS3 and the programs in question not showing up in the UI) just can't keep up.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •