Page 6 of 22 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 214
  1. #51
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I'm now stuck in an update loop (again)... This commonly occurs and I lose access to control my motherboard and RYU cooler (280 dollars by the way...)

    Armoury Crate is requesting I download:
    Maximus IX Hero Device SDK Version 1.04.10 Date 2020/09/24
    ROG RYUJIN Device SDK Version 1.04.10 Date 2020/09/24



    Seems though the updates are not applied or update is not being detected by Armoury Crate

    I select Update All, wait for Armoury Crate restart pc prompt...select ok... Restart PC, open Armoury Crate, click update center, same updates show up

    Does not matter if I update the mobo first vs RYU or vice versa. Does not matter if I hard shut down PC after each update...

    Updates do not apply. Please release fix or manually send the updates.

    Thanks

  2. #52
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Asking the manual update link as well

    Asking the manual update link as well from them, I mean it would be a win-win for them and us as well, they can fix the AC while we are able to update our devices' firmware. But I dont know why they are hesitant to give the manual links... I mean It should be easy to publish to their website on the support page.

    Quote Originally Posted by rajnificent View Post
    I'm now stuck in an update loop (again)... This commonly occurs and I lose access to control my motherboard and RYU cooler (280 dollars by the way...)

    Armoury Crate is requesting I download:
    Maximus IX Hero Device SDK Version 1.04.10 Date 2020/09/24
    ROG RYUJIN Device SDK Version 1.04.10 Date 2020/09/24



    Seems though the updates are not applied or update is not being detected by Armoury Crate

    I select Update All, wait for Armoury Crate restart pc prompt...select ok... Restart PC, open Armoury Crate, click update center, same updates show up

    Does not matter if I update the mobo first vs RYU or vice versa. Does not matter if I hard shut down PC after each update...

    Updates do not apply. Please release fix or manually send the updates.

    Thanks

  3. #53
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    ProcessorIntel Core i9-10920X
    MonitorASUS ROG SWIFT PG27UQ
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Chakram Core

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    22
    Posts
    195

    Quote Originally Posted by FelixCat View Post
    Asking the manual update link as well from them, I mean it would be a win-win for them and us as well, they can fix the AC while we are able to update our devices' firmware. But I dont know why they are hesitant to give the manual links... I mean It should be easy to publish to their website on the support page.
    Try to create another standard user account on your system then install Armoury crate there (enter administrator password) and update armoury from this account. that's how I was able to update it.

  4. #54
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by cekeu View Post
    Try to create another standard user account on your system then install Armoury crate there (enter administrator password) and update armoury from this account. that's how I was able to update it.
    This did the trick for me. THANKS!

  5. #55
    ROG Enthusiast Array wollax PC Specs
    wollax PC Specs
    Laptop (Model)ROG G731GU
    Motherboardrampage 6 extreme encore
    Processori9-10900X
    Memory (part number)gskill 3200 4x4gb kit
    Graphics Card #1MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio
    Sound Cardsound blaster ZxR
    MonitorAcer Predator XB271HU
    Storage #1NMVE 970 Evo Plus 1 TB, 970 Evo Plus 500 GB, 950 PRO 500 GB
    Storage #2SSD 850 PRO 1 TB x2, 860 EVO 2 TB, sandisk PLUS 480GB x2
    CPU CoolerEKW
    CasePhantecs Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200
    Keyboard ROG Strix Scope
    Mouse TBD
    OS win 10 pro
    Network Routerasus AX88U

    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by cekeu View Post
    Try to create another standard user account on your system then install Armoury crate there (enter administrator password) and update armoury from this account. that's how I was able to update it.
    many thanks from me too ... this workaround is perfect!

  6. #56
    New ROGer Array nagus PC Specs
    nagus PC Specs
    MotherboardROG Strix X570-E
    Processor1600X
    Memory (part number)F4-3200C14D-32GTZN
    Graphics Card #1ROG Strix Radeon RX Vega 56
    MonitorC32HG70
    Storage #1850EVO
    Storage #2860EVO
    CPU CoolerMugen5
    OS W10
    nagus's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Hi there, does anyone know when to expect when the ASUS ROG Strix X570-E Gaming is supported? Try now about 9 months and many BIOS versions to be able to control my light. Only device Armoury is detecting is the RAM (funfact: RAM is Gskill Neo. everything else is ASUS hardware).

    Click image for larger version. 

Name:	Anmerkung 2020-07-10 180111 (2).jpg 
Views:	0 
Size:	66.1 KB 
ID:	86450

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2020-10-05 211726.jpg 
Views:	0 
Size:	82.7 KB 
ID:	86451

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.1.6.0
    ROG Live Service 1.1.6.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.22
    Armoury Crate lite service 3.1.5
    ASUS AIOFan HAL 1.1.14
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.24
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.68.0
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Keyboard HAL 1.0.50
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.32
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.3.0
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.27
    AURA DRAM Component 1.0.53
    ENE RGB HAL 1.1.26.1
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    ENE_EHD_M2_HAL 1.00.02
    ENE_QSI_Azeroth_HAL 1.0.9.0
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    PHISON HAL 1.0.3.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.1
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.5.1

  7. #57
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by cekeu View Post
    Try to create another standard user account on your system then install Armoury crate there (enter administrator password) and update armoury from this account. that's how I was able to update it.

    Could you please specify the exact steps. I created another account on windows. Opened crate and did check for updates and then update all. It did not ask me for any password and it certainly did not work. Please help?!

  8. #58
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    ProcessorIntel Core i9-10920X
    MonitorASUS ROG SWIFT PG27UQ
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Chakram Core

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    22
    Posts
    195

    Try by creating a second standard user account (not administrator). then without having previously uninstalled Armourycrate, install on top the ArmouryCrateInstallTool https://www.asus.com/supportonly/Arm...Desk_Download/ When requesting Administrator permission, enter the password or PIN code of your administrator account then when Armoury opens launch the update. This is how I was able to update it. It's a coincidence but it worked for me. I was able to avoid the update loop by chance with this way.

  9. #59
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Rog g531gd

    ROG G531GD
    After updating Armoury Crate, Light zone is missing. I can't turn off bottom LED Light zone separately. What should i do?

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.1.6.0
    ROG Live Service 1.1.6.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.22
    Armoury Crate service 3.1.5
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.4.2.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.12
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    ASUS Mouse HAL 1.1.0.8
    AacAudioHal 1.3.7.0
    AacDispaly 1.1.25
    ENE_ESD_ASM_HAL 1.0.9.5

    Click image for larger version. 

Name:	SharedScreenshot.jpg 
Views:	0 
Size:	85.7 KB 
ID:	86453

  10. #60
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by cekeu View Post
    Try by creating a second standard user account (not administrator). then without having previously uninstalled Armourycrate, install on top the ArmouryCrateInstallTool https://www.asus.com/supportonly/Arm...Desk_Download/ When requesting Administrator permission, enter the password or PIN code of your administrator account then when Armoury opens launch the update. This is how I was able to update it. It's a coincidence but it worked for me. I was able to avoid the update loop by chance with this way.
    I did follow the exact same steps but after i update it ask for restart. I restart and go back to the standard user and the same thing again. It still shows the update.

    I am sorry but it did not work for me

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •