Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
  1. #21
    ROG Guru: Blue Belt Array RedSector73 PC Specs
    RedSector73 PC Specs
    Laptop (Model)FA506IU-AL130T x 2
    MotherboardROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI)
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
    Memory (part number)4 x G.SKILL F4-3800C14D-16GTZN 14-16-16-36 Samsung B-Die
    Graphics Card #1Gigabyte Aorus RTX 2080 Ti Xtreme WaterForce (GV-N208TAORUSX W-11GC)
    Sound CardArctis DAC
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q
    Storage #1ADATA SX8200PNP 1TB
    Storage #22 x Samsung SSD 840 EVO 250GB
    CPU CoolerCoolermaster Liquid Pro Master 360
    CaseEVGA DG-87 Gunmetal Grey Gaming Case
    Power SupplyEVGA SuperNOVA G2 750W Gold Power
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum
    Mouse Corsair Gaming Sabre RGB Gaming Mouse
    Headset ARCTIS Pro Wireless
    Mouse Pad Cooler Master MP750 RGB Cloth Gaming Mouse Pad Extra Large
    OS Windows 10 64bit Pro
    Network RouterRT-AC87U

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    40
    Posts
    766

    Userbench does not like Nahimic Service. In services tab find it and stop it than put to manual from automatic and complete the test, this will stop it causing userbench to cry foul.

    I have a look through the data now.

    Well clearly there is problem,
    So lets take disk drives WD red's, one does ok, but the others all quite low, can you look in device manager and see if there is anything different here, like drivers actually installed on the 80% vs ones running sub 40%... does changing the cables between them change the result .. does any of this find something different or able substitute results between them.
    Last edited by RedSector73; 10-08-2020 at 02:57 AM.

  2. #22
    New ROGer Array Pilossof PC Specs
    Pilossof PC Specs
    MotherboardCrosshair hero viii
    ProcessorRyzen 9 3950x
    Memory (part number)G.Skill 4x8GB
    Graphics Card #1RTX 2070 Super
    MonitorNEC PA272W

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    16

    Quote Originally Posted by RedSector73 View Post
    Userbench does not like Nahimic Service. In services tab find it and stop it than put to manual from automatic and complete the test, this will stop it causing userbench to cry foul.

    I have a look through the data now.

    Well clearly there is problem,
    So lets take disk drives WD red's, one does ok, but the others all quite low, can you look in device manager and see if there is anything different here, like drivers actually installed on the 80% vs ones running sub 40%... does changing the cables between them change the result .. does any of this find something different or able substitute results between them.
    Thank you RedSector73
    Thae Nachmic service was the reason for the userbench to fail. Unfortunately I had time only to check this part and to go after the WD reds.
    Asus Canada were very supportive, acknoleged that there should be a problem with the board, and arranged an advance replacement, which should arrive by the end of next week. I will come back with an update after I swap the boards.
    Cheers All!

  3. #23
    New ROGer Array Pilossof PC Specs
    Pilossof PC Specs
    MotherboardCrosshair hero viii
    ProcessorRyzen 9 3950x
    Memory (part number)G.Skill 4x8GB
    Graphics Card #1RTX 2070 Super
    MonitorNEC PA272W

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    16

    OK, it was the board. Here are the test results after replacing it: https://www.userbenchmark.com/UserRun/34197018
    Some of the REDs are not good, but I can live with this for now
    Thank yoou all for the help. Cheers!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •