Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    GT-AX11000 3.0.0.4.384.9566 and Pihole

    Hello all

    on my GT-AX11000, I have an issue with the firmware 3.0.0.4.384.9566 and my DNS.

    I use Pi Hole in parallel of my router. When I install this new firmware I do not have internet connection on my wireless device.
    However I have internet connection on my lan connection.

    If I replace the pihole DNS by the router all works well.

    Now I am comeback to firmware 3.0.0.4.384.9165 and all work well with pihole.

    Can you help me to identify the issue?

    Thanks in advance for your help.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hello Guys

    No guys use Pihole behind this router ?

    If yes could you please inform me if all working well with the firmware 3.0.0.4.384.9566 ?

    Just to know if I have a bad configuration or the issue come from this firmware.

    Thanks in advance for your answer.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I use pihole with my AX11000 and this is my firmware with no problems.


    Current Version : 3.0.0.4.384_9566-g7411682

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I also use pihole with zero issues at all??

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •