Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    2080 Ti Strix RGB isn't smooth in Armory Crate anymore [Video Attached]

    So after the recent Armoury Crate Updates , I have noticed that my 2080 Ti RGB acting odd , while the color transitioning very slow , or mixed and glitchy.
    I have attached a video shows my CASE RGB + RYUJIN CPU cooler RGB is synced and smooth in breathing mode , however the GPU RGB isn't and acting on it own speed and rhythm.


    Here is a video for reference:
    https://youtu.be/unegmJNTGAo
    Last edited by Bader_; 10-09-2020 at 10:20 PM.

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    15
    Posts
    118

    Then try to downgrade to previous version of armory crate
    Current Armory Crate Version : 3.1.6.0

    الله يعينك
    اهم شي الكرت شغال

    Good luck ,
    Last edited by lLegendaary; 10-10-2020 at 01:41 AM.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Fixed

    Quote Originally Posted by lLegendaary View Post
    Then try to downgrade to previous version of armory crate
    Current Armory Crate Version : 3.1.6.0

    الله يعينك
    اهم شي الكرت شغال

    Good luck ,
    Thanks Fixed the issue Without any downgrades

  4. #4
    ROG Enthusiast Array howxcore PC Specs
    howxcore PC Specs
    MotherboardMaxims XI Hero- Wifi
    ProcessorCore I9 9900k 5.0 ghz
    Memory (part number)G.skill tridentz rgb 3600mhz 32gb
    Graphics Card #1rtx 3090 ftw3 ultra
    Sound CardSound Blaster X AE-5
    MonitorViewsonic XG270QG, BENQ PD3200U
    Storage #1970 evo m.2 1tb
    Storage #2Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
    CPU Coolernzxt kraken x62
    Casenzxt 700i
    Power Supplyseasonic titanium 1000w
    Keyboard logitech g915 TKL
    Mouse logitech g502
    Headset Logitech G935 wireless
    Mouse Pad ICEMAT
    Headset/Speakers logitech z5500
    OS windows 10 pro 2004

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    65

    Quote Originally Posted by BaderROG View Post
    Thanks Fixed the issue Without any downgrades
    i dont have that issue , but you should leave how you fixed the issue so it can help others

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    same issue here

    Quote Originally Posted by Bader_ View Post
    Thanks Fixed the issue Without any downgrades
    could you please explain how you fixed it? i'm having the same issue with my 2060 oc evo

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •