Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    ROG Member Array purekaoz777 PC Specs
    purekaoz777 PC Specs
    Laptop (Model)G752VY
    MotherboardMaximus XI Code
    ProcessorIntel i9 9900k
    Memory (part number)Corsair 64GB Vengeance RGB PRO
    Graphics Card #1Asus Strix 1080ti 11GB
    MonitorAsus XG32VQ
    Storage #1Samsung PRO 970 1TB NVMe M.2
    Storage #2Samsung EVO 860 4TB SSD
    CPU CoolerEK Velocity RGB Full Nickel Waterblock
    CasePhanteks Evolv x
    Power SupplyAsus ROG Thor 1200p
    Keyboard Asus ROG Claymore Cherry Red
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Asus Orion
    Mouse Pad Asus ROG Sheath
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Windows 10 PRO x64
    Accessory #1 EK GPU RGB Waterblock
    Accessory #2 EK XRES D5 RGB pump combo
    Accessory #3 Thermaltake Riing Plus 12

    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    23

    [Armoury Crate] Maximus XI Code RGB Header Not working after update

    Motherboard : Maximus XI Code Z390
    Bios: 1401

    Hi,

    I recently started using Asus Armoury Crate after coming from Aura Sync, and after a recent update, (I'm not sure if it was the motherboard or RGB header update), the RGB header that was currently in use, has now stopped working. I had a splitter with 3 devices connected to the RGB header which each drew 0.19amps and totaling a 0.57A draw. So I know I did not overload the header.

    I have switched to an unused RGB header since I have 2 headers and that seems to be working fine.

    I have now uninstalled Armoury Crate and went back to Aura Sync, but that did not seem to fix the problem.

    Is there a way to fix the broken RGB header? It seems one of the updates from Armoury Crate fried the RGB header.

    Thanks
    Last edited by purekaoz777; 10-24-2020 at 07:22 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •