Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Seems to be a theme, can't submit RMA

    As mentioned several times by others here, I am getting the same message when trying to submit my RMA. "It looks like your serial number(SN:undefined)has already been issued an RMA."

    This is a brand new unopened retail board that I just purchased in Sept. It up and died randomly after 2 weeks of actual use. Kind of disappointing after buying a $500 motherboard. Things happen though...its a first for me and I always use Asus boards.

    Could I get some support with submitting my RMA please due to the known issue with the online submit tool? Thank you!

  2. #2
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    12
    Posts
    213

    Hi Mobius97,

    Sorry to hear you're having issues with processing an RMA. I can help you with this getting this processed.

    Please email me at cl-justin@asus.com with the following information:

    Serial number:
    Full Name:
    Contact #:
    Shipping Address
    Email:
    Issue you're having:

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Thank you for the prompt reply. Will email you the info.

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I wanted to come back to my thread and update folks. It's common to complain about things when something goes wrong. It's rare when we come back after [insert company name] makes it right.

    With Justin's help (big kudos), I was able to get my RMA submitted. He set everything in motion and communicated with me promptly thru the process. Besides not being able to submit my RMA myself....it was pretty painless and Asus had a brand new board (not refurbed) in my hands in about 3 weeks (this included shipping both ways).

    I was a little nervous my RMA would be denied, get a refurb replacement or they would ship the old board back unrepaired to me after reading online. Not at all the case....great support from my experience. It's good to see the company stick by the product and make me right. I have been using Asus products in my builds for at least 20yrs and this was my first RMA with them (hopefully the last) but they were great in dealing with the issue!
    Last edited by Mobius97; 11-29-2020 at 06:57 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •