Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    14
    Posts
    18

    Any news about the solution @MasterC@ROG?
    I wonder if fan control is being properly managed if not being able to measure CPU information......


    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    We are aware of the CPU info issue and the team is already working on that, I was hoping to provide a date last week but should have a better estimate of when the solution will be ready later this week.

  2. #22
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    It's fixed for me.

    AC just started to work again properly. Probably some update over-the-air...

  3. #23
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    14
    Posts
    18

    Quote Originally Posted by Strix2016 View Post
    It's fixed for me.

    AC just started to work again properly. Probably some update over-the-air...
    Works for me today too.
    Annoying to see that software versions have not changed :-O It would be good if Asus could confirm if problem should be considered solved now.

  4. #24
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,839

    Should be resolved.

    Quote Originally Posted by reegamer View Post
    Any news about the solution @MasterC@ROG?
    I wonder if fan control is being properly managed if not being able to measure CPU information......

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •