Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28
  1. #21
    ROG Guru: Yellow Belt Array Desertum_0's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    19
    Posts
    173

    Quote Originally Posted by lLegendaary View Post
    send me your discord and you disappear ?
    i was trying to help you bruh so now i dont think that i will since you ignored my message
    How do you want me to help you without controlling or showing something ?
    it's something easier


    If you feel that your not comfortable to add random people via social media things or something like that ... then just follow what i did // i follow the instruction link in page [2] that's all.

    There is no secret with me.




    link : https://www.rashedtalukder.com/updat...e-and-drivers/
    Cya.
    I have not disappear mate, I just dont use discord but I should have known better to ask you instead of following the DIAG -K method which has rendered my Marwell NIC useless.

    I tried following your method but it never worked for me.
    Last edited by Desertum_0; 11-18-2020 at 11:33 PM.

  2. #22
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    12
    Posts
    88

    Well , I would like to help you but can't do anything behind screen u need someone to check

  3. #23
    ROG Guru: Yellow Belt Array Desertum_0's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    19
    Posts
    173

    Quote Originally Posted by lLegendaary View Post
    Well , I would like to help you but can't do anything behind screen u need someone to check
    What are you on?
    I sent you a PM.

    You are joke legend, first you offer your so called help and then you get salty because I "vanish".

    Thanks but no thanks.
    Last edited by Desertum_0; 11-19-2020 at 02:22 AM.

  4. #24
    ROG Guru: Yellow Belt Array Desertum_0's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    19
    Posts
    173

    Managed to fix it

    Click image for larger version. 

Name:	fixed.jpg 
Views:	0 
Size:	48.8 KB 
ID:	86925

    restsugavan method using DIAG -K does work HOWEVER it was neglected by restsugavan that once you start using DIAG -K IT WILL INSTALL A DRIVER THAT WILL MAKE THE AQUANTIA MARVELL VANISHED even after flashing the new firmware.
    Once you finish flashing the new firmware, you need to go to device manager and find the AquantiaDiag Device under Samples and REMOVE IT otherwise your NIC will not show up.

    Click image for larger version. 

Name:	diag k.jpg 
Views:	0 
Size:	93.2 KB 
ID:	86926

  5. #25
    ROG Guru: Green Belt Array restsugavan PC Specs
    restsugavan PC Specs
    MotherboardRAMPAGE VI EXTREME BIOS 3301 MOD
    ProcessorIntel Core i9 7980XE 2.60GHz
    Memory (part number)64GB GSKILL 3.2 GHz 16-16-18-36 2T
    Graphics Card #1ASUS ROG POSEIDON 1080Ti
    MonitorSAMSUNG ODESSEY G9 49
    Storage #1SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB x 3
    Storage #2WD 4TB External HDD
    CPU CoolerNZXT KRAKEN 62
    CaseCorsair Carbine 540
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Microsoft
    Mouse Microsoft
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Sony
    OS Windows 10 2021 Insider Preview 21322.1000
    Network RouterD-LINK
    restsugavan's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    75
    Posts
    633

    Quote Originally Posted by Desertum_0 View Post
    Managed to fix it

    Click image for larger version. 

Name:	fixed.jpg 
Views:	0 
Size:	48.8 KB 
ID:	86925

    restsugavan method using DIAG -K does work HOWEVER it was neglected by restsugavan that once you start using DIAG -K IT WILL INSTALL A DRIVER THAT WILL MAKE THE AQUANTIA MARVELL VANISHED even after flashing the new firmware.
    Once you finish flashing the new firmware, you need to go to device manager and find the AquantiaDiag Device under Samples and REMOVE IT otherwise your NIC will not show up.

    Click image for larger version. 

Name:	diag k.jpg 
Views:	0 
Size:	93.2 KB 
ID:	86926
    Only install new driver after finishing flash. Your AQC107 will running smoothly.
    Core i9 7980XE/R6E 3301 BIOS/Intel 02006B05 MCU 2021-01-15/VROC 7.5.0.1990/RST 18.35.0.4635/ME FW 11.12.82.1838 DV 2102.100.0.1044/64GB GSKILL/POSEIDON 1080i GTX + NVIDIA Driver 465.51 WHQL/3TB SAMSUNG 970 EVO PLUS + OMS Driver 18.31.3.1036 WHQL/Windows 10 Build 21322.1000/i219 V OROM 0.1.00/BA 0.1.16/12.19.1.32 WHQL AQC 107n FW 4.2.32 + AQC 2.2.2.0 WHQL/CAM 4.20.0/Realtek HD 6.0.9102.1 WHQL/SAMSUNG ODYSSEY G9 49

  6. #26
    ROG Guru: Yellow Belt Array Desertum_0's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    19
    Posts
    173

    Quote Originally Posted by restsugavan View Post
    Only install new driver after finishing flash. Your AQC107 will running smoothly.
    Please, do not mislead us.
    I have shown pictures that show that you need to remove the Aquantia Diag Service for the NIC to work again,

  7. #27
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I have internet cuts with the marvell for no apparent reason, I am desperate! some help?

    I have using the driver 2.2.1.0 and the firmware 4.2.29! some help? it is on an asus formula XII

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    23

    I read the entire post and I feel like I'm an idiot, it still doesn't clarify ... please can you give me a little help step by step! as simple as possible?

    I need to do something since not even formula XII cuts the internet when it wants to.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •