Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 50
  1. #31
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by nicolaruggenenti View Post
    Same problem for me on ROG G731GW, i've found a workaround which is working in my case:
    1. Kill lighting service process from Task Manager
    2. Open Aura Creator APP
    3. Setup or load lighting profile
    4. Run profile for > 1 minute
    5. Save and Apply

    Let me know if it's working for you also.
    I tried this, no lucky for me unfortunately.

    I have also noticed since a couple of updates that in Armoury Crate APP in the Aura sync Advanced Effects dropdown menu my profiles are not listed.
    Has someone found the same problem?
    I haven't had that drop down work for me ever. From the factory pre-install, to multiple updates, uninstall/re-install of crate and all of the associated services, I only ever get this after I click the drop-down:
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-01-08 131300.jpg 
Views:	0 
Size:	15.3 KB 
ID:	87501
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-01-08 125815.jpg 
Views:	0 
Size:	14.6 KB 
ID:	87500

    I'm assuming that's empty? I've looked and never found anyone else complaining about this specifically until (maybe) now.

    Here's what I'm rolling with now for the record. FX505DV, ROG Strix Flare & ROG Gladius II Origin.

    Armoury Crate UWP App 3.2.4.0
    ROG Live Service 1.1.10.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.24
    Armoury Crate service 3.2.5
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.4.0.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.44
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    ASUS Mouse HAL 1.1.0.34
    AacAudioHal 1.3.7.0
    AacDispaly 1.1.26
    Aura Creator 2.1.3

  2. #32
    New ROGer Array MJr418 PC Specs
    MJr418 PC Specs
    MotherboardPrime x570-p
    ProcessorAMD Ryzen 5 3600
    Memory (part number)Vengeance pro RGB
    Graphics Card #1MSI GTX 970
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Samsung 860 Evo
    CPU CoolerCM Hyper BE RGB
    Casenot branded case
    OS Windows 10 pro
    Accessory #1 aRGB Fans powered by PCU
    Accessory #2 aRGB Strip

    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by skinned66 View Post
    I tried this, no lucky for me unfortunately.



    I haven't had that drop down work for me ever. From the factory pre-install, to multiple updates, uninstall/re-install of crate and all of the associated services, I only ever get this after I click the drop-down:
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-01-08 131300.jpg 
Views:	0 
Size:	15.3 KB 
ID:	87501
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-01-08 125815.jpg 
Views:	0 
Size:	14.6 KB 
ID:	87500

    I'm assuming that's empty? I've looked and never found anyone else complaining about this specifically until (maybe) now.

    Here's what I'm rolling with now for the record. FX505DV, ROG Strix Flare & ROG Gladius II Origin.

    Armoury Crate UWP App 3.2.4.0
    ROG Live Service 1.1.10.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.24
    Armoury Crate service 3.2.5
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.4.0.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.44
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    ASUS Mouse HAL 1.1.0.34
    AacAudioHal 1.3.7.0
    AacDispaly 1.1.26
    Aura Creator 2.1.3
    I had this problem but fresh windows install fixed it ..... thats in Desktop not laptop

  3. #33
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Device found in Armory Crate but not Aura Creator

    Not going into the details but I finally got Armory Crate to recognize all my RGB components:

    - x570 Prime Pro
    - LED strip
    - ROG Strix 2070 Super
    - Trident G.Skill RGB

    Awesome! .... right?

    The only problem is Aura Creator only recognizes the MB and LED strip.

    I've tried updating the software. I've reinstalled a million times with the uninstall tool. I've updated the chipset drivers, bios and everything else that can be updated. Nothing has helped.

    Anyone with a similar experience? Any possible solutions?

  4. #34
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Unhappy Problem

    Aura creator does not detect my m.2 disk (ADATA 1TB M.2 PCIe NVMe XPG SPECTRIX S40G RGB)

  5. #35
    New ROGer Array Adiemus PC Specs
    Adiemus PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VII HERO
    ProcessorAMD Ryzen 2700X
    Memory (part number)2x G.SKILL F4-3200C14D-16GTRS
    Graphics Card #1Nvidia GeForce RTX 2080 Ti FE + EKWB block
    Sound Cardon board
    MonitorDell Alienware AW3418DW
    Storage #1Samsung 970 Pro 1tb
    Storage #2Samsung 860 EVO 2tb
    CPU CoolerEKWB C6H monoblock
    CaseCore P5 Tempered Glass Edition
    Power SupplySeasonic Prime Ultra Titanium 750W
    Keyboard Logitech G513
    Mouse Logitech G502 Hero
    Headset Beyerdynamic DT990 Edition
    Mouse Pad Corsair MM300 930 × 300 mm
    Headset/Speakers 2x Nubert nuPro A-200 + nuPro AW-350
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    RAM reverse effect not working and 2 strips show as 1

    I'm on PC with 4 G.Skill Trident-Z Royal RAM sticks, Aura Creator 2.1.8. While playing around with it I noticed the RAM (finally every stick is individually addressable) does not change direction on music spectrum "style settings". The effect only goes from top to bottom. Bottom to top or middle to top/bottom do not change the direction.
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-01-23 132858.jpg 
Views:	0 
Size:	50.7 KB 
ID:	87647

    Also please make both ARGB headers separately configurable.
    Last edited by Adiemus; 01-23-2021 at 01:08 PM. Reason: Grammar and information

  6. #36
    New ROGer Array KidGixxer PC Specs
    KidGixxer PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Impact Mini DTX AM4
    ProcessorAMD Ryzen 7 3800X
    Memory (part number)G.Skill Trident Z Neo 16 GB @ 3600
    Graphics Card #1Asus STRIX RTX 2070 SUPER
    MonitorAOC CQ32G1
    Storage #1Western Digital SN750 1 TB M.2-2280 NVME
    Storage #2Western Digital Blue 2 TB M.2
    CPU CoolerAsus ROG Ryujin 240 RGB AIO
    CaseThermaltake Core P1
    Power SupplyAsus ROG Strix 750 W 80+ Gold
    Keyboard Razer Ornata Chroma & TARTARUS V2
    Mouse Razer Basilisk v2
    Headset Razer Nari Ultimate Wireless 7.1
    Headset/Speakers Creative Pebble Plus 2.1
    OS Win 10
    Network RouterASUS ROG (GT-AC2900) & ASUS RT-AX3000

    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    ROG Spotlight

    ROG Spotlight is not accessible in Aura Creator.

  7. #37
    New ROGer Array MJr418 PC Specs
    MJr418 PC Specs
    MotherboardPrime x570-p
    ProcessorAMD Ryzen 5 3600
    Memory (part number)Vengeance pro RGB
    Graphics Card #1MSI GTX 970
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Samsung 860 Evo
    CPU CoolerCM Hyper BE RGB
    Casenot branded case
    OS Windows 10 pro
    Accessory #1 aRGB Fans powered by PCU
    Accessory #2 aRGB Strip

    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    RAM problem

    Still not single replay about RAMs not showing in aura creator but works fine in Armoury crate.

  8. #38
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Angry ASus ROG Spotlight & ASUS ROG Strix Vega 64 are not included in Aura Creator

    PLease Fix that. I bought the Spotlight but i cant use it with my own configuration. It can be turned on if my config is loaded. Waste of money...

  9. #39
    ROG Guru: White Belt Array flyinion PC Specs
    flyinion PC Specs
    Laptop (Model)GL703GE-ES73
    MotherboardCrosshair Hero VIII non-WiFi
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)GSkill DDR4-3600 Trident Z Neo CL18
    Graphics Card #1EVGA 2080 Super FTW3 Hydro Copper
    MonitorAsus PG279Q & LG 34GN850
    Storage #1Samsung Evo 970 Plus 500GB
    Storage #2Samsung Evo 860 2TB
    CPU CoolerCustom Loop, cuplex kryos next, AC ST30 V2 360 & ST30 420, aquacomputer D5 PWM, AC 250mm res
    CasePhanteks Enthoo Luxe 2 (719)
    Power SupplySeasonic Prime Ultra Gold 1000W
    Keyboard Steelseries M750 TKL
    Mouse Steelseries Rival 700
    Headset Steelseries Arctis Pro + GameDAC
    Mouse Pad Steelseries QcK Limited
    Headset/Speakers Kanto YU2 with old Yamah HTIB sub
    OS Win10 Pro
    Network RouterGoogle WiFi
    Accessory #1 Honeycomb Alpha flight yoke, Logitech rudder pedals
    Accessory #2 Blue Yeti X
    Accessory #3 Asus BW-16D1X-U blu-ray burner

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    35
    Posts
    117

    Just reinstalled Armoury Crate and Aura Creator today after uninstalling (used the AC uninstaller etc) a few days ago. Crate sees my GSkill RAM just fine. Creator only applies settings to one of the two sticks and shuts the lighting off to the other one. Uh, what?

  10. #40
    ROG Guru: White Belt Array flyinion PC Specs
    flyinion PC Specs
    Laptop (Model)GL703GE-ES73
    MotherboardCrosshair Hero VIII non-WiFi
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)GSkill DDR4-3600 Trident Z Neo CL18
    Graphics Card #1EVGA 2080 Super FTW3 Hydro Copper
    MonitorAsus PG279Q & LG 34GN850
    Storage #1Samsung Evo 970 Plus 500GB
    Storage #2Samsung Evo 860 2TB
    CPU CoolerCustom Loop, cuplex kryos next, AC ST30 V2 360 & ST30 420, aquacomputer D5 PWM, AC 250mm res
    CasePhanteks Enthoo Luxe 2 (719)
    Power SupplySeasonic Prime Ultra Gold 1000W
    Keyboard Steelseries M750 TKL
    Mouse Steelseries Rival 700
    Headset Steelseries Arctis Pro + GameDAC
    Mouse Pad Steelseries QcK Limited
    Headset/Speakers Kanto YU2 with old Yamah HTIB sub
    OS Win10 Pro
    Network RouterGoogle WiFi
    Accessory #1 Honeycomb Alpha flight yoke, Logitech rudder pedals
    Accessory #2 Blue Yeti X
    Accessory #3 Asus BW-16D1X-U blu-ray burner

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    35
    Posts
    117

    Quote Originally Posted by flyinion View Post
    Just reinstalled Armoury Crate and Aura Creator today after uninstalling (used the AC uninstaller etc) a few days ago. Crate sees my GSkill RAM just fine. Creator only applies settings to one of the two sticks and shuts the lighting off to the other one. Uh, what?

    Scratch that I got it to work. Realized it now shows RAM sticks individually and it was off the window area on the canvas. I still had to figure out how to add the second stick to an exported preset that I reimported but I got it working on both.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •