Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 51 to 57 of 57
  1. #51
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Asus ROG Vega 64 not included in the Aura Creator

    Quote Originally Posted by DanX1337 View Post
    PLease Fix that. I bought the Spotlight but i cant use it with my own configuration. It can be turned on if my config is loaded. Waste of money...
    same here! still no fix?

    https://prnt.sc/1295pqg

    https://prnt.sc/1295qi0

  2. #52
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Rog Rapture GT 2900 AC

    Hi, I'm trying to connect my router to aura sync but i can't find it. The only possibility to change my routeur rgb is to login on the website, but there i can't control the brightness neither use all the spectrum colours.

  3. #53
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by DBrine View Post
    Similar problem as PhizzyPhil on my Strix 3080, some of the effects that do work in Armoury Crate don't work in Aura Creator. The ones that don't work flicker wildly.
    Also, the rainbow effect is just cycling colors...
    I am getting the same issues. ROG Strix 3070. The presets in Armoury Crate work just fine but the LED strip does not like Aura Creator. It will fill the right hand side of the strip about 1/3rd of the way and the rest stays dark. I've reinstalled many many times and played with the direction of the effect, etc.

    I have noticed it VERY rarely will just start working and then I look back later and it is back to partially working.

    PLEASE try to address this. I love my setup and my ROG gear but this is not acceptable. I contacted ASUS support and was told to reinstall, naturally. I've done this dozens of times. It took me weeks for my account to even be allowed to post here.

  4. #54
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by psyconius View Post
    I am getting the same issues. ROG Strix 3070. The presets in Armoury Crate work just fine but the LED strip does not like Aura Creator. It will fill the right hand side of the strip about 1/3rd of the way and the rest stays dark. I've reinstalled many many times and played with the direction of the effect, etc.

    I have noticed it VERY rarely will just start working and then I look back later and it is back to partially working.

    PLEASE try to address this. I love my setup and my ROG gear but this is not acceptable. I contacted ASUS support and was told to reinstall, naturally. I've done this dozens of times. It took me weeks for my account to even be allowed to post here.

    I get the same problem with my ROG Strix 6700XT


    EDIT: It's fixed now, thank you Asus. 28/06/2021
    Last edited by Theoasipc; 06-28-2021 at 09:17 AM.

  5. #55
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I have problem with my 3070 - https://ibb.co/H4j959J
    Wait a fix

  6. #56
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hi,
    I am facing issues with keyboard lightning after the latest update of Armoury crate and Aura sync/creator apps. Some of my keyboard buttons like "D, ], ', END, PRTSC, = " are stuck to yellow colors and red only. If I change to red, white, or apply any other effects those buttons suddenly have stopped taking blue color out of RGB. I haven't set any layer or fixed any color for those buttons from my side from the aura creator. Sometimes they never even take the set colors . Second, earlier I was able to apply effects from Armoury Creator inside the aura sync section without selecting sync (unchecking it) and then applying effects from the Aura effects section but now I have to always turn on the Sync option always.

    Please fix this as it is becoming annoying. I have provided my details below. And I have attached an image of the incident where those buttons have different colors than the rest of the keyboard buttons

    UPDATE: - On identying out of RGB colors it is not taking blue color at all on (0, 0, 255).
    Click image for larger version. 

Name:	20210622_131645.jpg 
Views:	0 
Size:	209.4 KB 
ID:	89076

    • Model - G532LW - Gaming NoteBook
    • Name - Asus ROG Strix Scar 15 2020 RTX 2070
    • Windows - 10 64 -bit
    • OS Build Ver - 19043.1055
    • BIOS-311
    • Region -India


    --------------------
    • Armoury Crate UWP App - 4.1.6.0
    • Armoury Crate Service - 4.1.5
    • Asus Keyboard HAL - 1.01.17
    • Aura Lightning Service - 3.05.06
    • Warranty Status - Currently in warranty
    Last edited by shine.vipul7; 06-23-2021 at 12:30 PM. Reason: specify exact reason

  7. #57
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,338

    ROG Claymore and Motherboard constantly loose sync/connect

    Greetings,

    I have used the Creator to create a few layers and everything will be running fine then suddenly I get a Windows notification as if something is unplugged and the keyboard and motherboard will go black. After about 10-20 seconds, it resets and everything comes up again. It even happens if I'm in Creator trying to make adjustments.

    I had completely uninstalled all of Aura, used the uninstaller, removed all the programs and Asus items in Control Panel, I have removed all the files in the Program files and under the App Data then used CCleaner to remove everything further before reinstalling Armory Crate and Creator. In fact while typing this post, my keyboard lost connection for 4-5 seconds before I could type again.

    This happens while connected via USB cable and in wireless.

    I have an Asus x299 extreme 6 motherboard, Asus Claymore 2, Asus Charam as my Asus products.

    Suggestions or help? TY.
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator RGB 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p / Samsung 970 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Chakram
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •