Results 1 to 6 of 6

Threaded View

  1. #1
    ROG Guru: Green Belt Array geneo PC Specs
    geneo PC Specs
    MotherboardROG Maximus XII Hero (WiFi)
    Processori9-10900k 5.1Ghz AVX0, delid
    Memory (part number)64 GB G.Skill TridentZ RGB 3200/CL14 @ 3600 CL16
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 2070 Super A8G
    Sound CardOn-board
    MonitorEIZO Coloredge CG2730 and Viewsonic QHD displays
    Storage #1Samsung 512 GB 960 Pro; 980 1TB
    Storage #21TB 850 x 1 TB 860 EVO RAID0, 6 TB WDC Black, 6TB IronWolf Pro
    CPU CoolerEK-AIO 360 D-RGB w/Phanteks 120 T30 fan, 2 Noctua Chromax case fanss
    CaseFractal Design Meshify 2 dark tint
    Power Supply750W Seasonic Prime Ultra Titanium Plus
    Keyboard CM Quickfire Rapid TKL
    Mouse Logitech G305
    Headset Bose QC15
    Mouse Pad Perixx dx-2000
    Headset/Speakers Vanatoo T1, Klipsch R-12SWi Sub
    OS Windows 11 Pro X64
    Network RouterLinksys EA7300
    Accessory #1 Logitech c920e webcam
    Accessory #2 Sabrent DS-SC5B 5-Bay USB-C HDD docking station
    Accessory #3 xrite i1 Display monitor calibration
    geneo's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    52
    Posts
    556

    Hero XII won't post - qcode loop $C 3E 32 &4

    So my system suddenly fails to post. Everything seems to have power , fans spinning, lights on graphics powered etc. It just keeps looping with pauses in qcode 4C 3E 32 74 repeating until I power down. No post or display.

    I have tried:
    - Swapping GPUs and GPU slot. Removing GPU,
    - Swapped processor
    - Doing individual RAMS in different slots.
    - I have disconnected everything not essential - except for cooling and nvme
    - Visually inspected for shorts
    - reset cmos
    - reflashed bios with bios flashback

    Always the same looping qcodes, no post, no display I have run out of ideas.

    Anything I might be missing, sugesstions?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •