Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 54
  1. #31
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by OmniiOMEGA View Post
    Hi there

    Any news on how your system is performing after performing the factory reset then restoration of Config file?
    I'm thinking of doing the same thing as after the new update mine keeps disconnecting my shield and other household devices the same as it did for firmware - Version 3.0.0.4.384.82037 2020/08/03, had to rollback to firmware - Version 3.0.0.4.384.81974 2020/07/13 as that's stable for me... I really like this new firmware because of the lets encrypt bug they have finally fixed!!!

    UPDATE:
    Now discovered another bug where I can't reset my admin password back to my specified one prior to the reset! it's still the default Admin / Admin....
    Factory reset did not work after rolling back via the webgui. I had to use the firmware restore utility to do reinstall the old firmware. After that everything is working fine. I suspect that the NVRAM got corrupt and the normal restores/resets did not wipe it correctly but it seems the firmware restore utility did.

  2. #32
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Wow looks like they released a beta firmware real fast.....Version 9.0.0.4.386.41994....I am not going to try it but hey just thought everyone would want to know.

  3. #33
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Where can you download it you know?

  4. #34
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by OmniiOMEGA View Post
    Where can you download it you know?
    https://rog.asus.com/us/networking/r...pdesk_download

  5. #35
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    My internet keeps freezing now since upgrading to this firmware…guys should I do another reset, so annoying…..

  6. #36
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by z3razerviper View Post
    Factory reset did not work after rolling back via the webgui. I had to use the firmware restore utility to do reinstall the old firmware. After that everything is working fine. I suspect that the NVRAM got corrupt and the normal restores/resets did not wipe it correctly but it seems the firmware restore utility did.
    I might try this, go back to firmware - Version 3.0.0.4.384.81974 2020/07/13 as that's stable for me and then try the upgrade again?

  7. #37
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Ok I might try method 2. And manually install upgrade this time?
    *https://www.asus.com/support/FAQ/1008000

  8. #38
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by OmniiOMEGA View Post
    I might try this, go back to firmware - Version 3.0.0.4.384.81974 2020/07/13 as that's stable for me and then try the upgrade again?
    Your call currently i am running :3.0.0.4.384_82037

  9. #39
    New ROGer Array Jesseinsf PC Specs
    Jesseinsf PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardASUS ROG Maximus XI Extreme (Z390)
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)Corsair CMW128GX4M4E3200C16 - 128GB (4x32)
    Graphics Card #1NVIDIA - GeForce RTX 2080 Ti FE
    Sound CardCreative Labs Sound Blaster AE-9
    MonitorSamsung 32" UH750 QLED UHD Monitor
    Storage #1Samsung 980 Pro M.2 PCIe SSD 1TB
    Storage #2Samsung 970 Pro M.2 PCIe SSD 1TB
    CPU CoolerLian Li Galahad 360 (3x Uni fan SL120)
    CaseLian Li PC-011 Dynamic XL (ROG Certified)
    Power SupplyCooler Master V1200 Platinum
    Keyboard RAZER HUNTSMAN ELITE - LINEAR OPTICAL SWITCH (Red) w/ PBT Keycaps
    Mouse Razer Basilisk Ultimate with Charging Dock
    Headset Bowers and Wilkins P9 Signature
    Mouse Pad Razer Vespula V2 Mousepad
    Headset/Speakers Vanatoo Transparent One Encore w/ Rel HT/1003 Subwoofer
    OS Windows 10 Pro for Workstations
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300
    Accessory #1 Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2
    Accessory #2 2x Logitech BRIO ULTRA HD PRO WEBCAM
    Accessory #3 7 Uni Fan SL120 fans for PC case
    Jesseinsf's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    23
    Posts
    295

    Issues Accessing the Web Interface

    There are three reasons why I would have issues with the Web Interface.
    • I didn't add the web address to my Ad Blocking and Web protection software (example: Adguard Adblock).
    • I did not add the Web Address to "Dark Reader".
    • Corrupt router settings after a firmware update (Factory reset should fix this).
    • Browser update (use 2nd browser that is not built off the same engine to confirm this like Chrome and Firefox (Not Google Chrome and Chromium Edge) )
    • Browser extensions (especially ones that alter the web page)
    • Tweaking Windows settings and Windows services (Including firewall and Windows Security settings)
    • Tweaking browser settings
    • Third part security software
    • Occasional bad firmware

  10. #40
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Guys I just got gigabit two days ago and my download speeds are insane cabled over ethernet but my wifi is capped at 80-90MBps, you reckon it's the latest firmware causing it?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •