Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by fbajjar View Post
    1mm worked well for you? According to many Zephyrus owners 0.5mm is the best thickness anything thicker is gonna lead to higher temps and quicker pump out because as i said earlier it is the reason why ASUS is using thermal putty instead of thermal pads.

    actually, im not sure if 1mm would work better then 0,5mm, BUT now its better than before thats for sure.

    If you mean, the materials, pushing sideways with `pump out` i am thinknig about checking it in 1 month or little more.

    another BUT, even with 1mm, some of the chips are not touching heatsink. u can see in another post of mine.

  2. #12
    ROG Enthusiast Array fbajjar PC Specs
    fbajjar PC Specs
    Laptop (Model)ASUS ROG Zephyrus S GX502GW
    MotherboardIntel HM370
    ProcessorIntel Core i7 9750H
    Memory (part number)Samsung 16GB 2666Mhz SDRAM
    Graphics Card #1NVIDIA RTX 2070 Max-P
    Sound CardRealtek ALC294
    MonitorSHP14D3
    Storage #1Intel 660p NVME SSD 1TB
    Power SupplyADP-230GB B
    Mouse ROG GLADIUS II
    Headset ROG CERBERUS
    OS Windows 10 Home 64bit
    Accessory #1 ROG Eye Webcam

    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    20
    Posts
    44

    Quote Originally Posted by GodPower View Post
    actually, im not sure if 1mm would work better then 0,5mm, BUT now its better than before thats for sure.

    If you mean, the materials, pushing sideways with `pump out` i am thinknig about checking it in 1 month or little more.

    another BUT, even with 1mm, some of the chips are not touching heatsink. u can see in another post of mine.
    I tried to see the attachments but they refuse to load with error "Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"
    This forum is broken on many levels, you might want to use imgur and provide links from it here.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by fbajjar View Post
    I tried to see the attachments but they refuse to load with error "Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"
    This forum is broken on many levels, you might want to use imgur and provide links from it here.
    AHH

    thanks for the heads up! now checking it!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •