Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Member Array mehigh PC Specs
    mehigh PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix X570-E Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 3700X
    Memory (part number)F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC 3X
    Sound CardSound Blaster X3
    MonitorLenovo Legion 27" Y27q-20
    Storage #1Samsung 860 EVO 500GB
    Storage #2Samsung 860 EVO 1TB
    CPU CoolerCRYORIG H5 ULTIMATE
    CaseFractal Design Meshify C
    Power SupplySeasonic Focus+ 650 80 PLUS Gold
    Keyboard RAZER HUNTSMAN ELITE
    Mouse Logitech G604
    Headset MEZE 99 CLASSICS
    Mouse Pad HYPERX
    OS Windows 10 20H2

    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by xLith View Post
    I'm sorry but is incorrect. It was added in the 3/10/21 (3302) BIOS. Also other Dark Hero owners have confirmed it's working. I actually was able to get it working today anyways. Ended up being firmware issues with my EVGA FTW3 Ultra that had been converted to a Hybrid. I downgraded back to original and let PX1 software update the video card again and it fixed it.
    Sorry for not seeing that information in BIOS release notes. Glad that you made it work.

  2. #12
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    13
    Posts
    36

    I don't believe the current bios allows 3000 series chips BAR support yet though.

    Edit: Actually, I just double checked my settings and it's showing enabled now on my 3900x paired with a Hero VIII on 3402. Nice!
    Last edited by arcanexvi; 04-01-2021 at 12:07 PM.

  3. #13
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Dec 2020
    Reputation
    17
    Posts
    85

    Quote Originally Posted by meerkat154 View Post
    Anyone have any luck enabling resizable bar on the ROG Crosshair VIII Hero (WI-FI) & ROG Strix X570-E Gaming?
    Crossfire motherboard is on BETA 3401, X570-E is on BETA BIOS 3603 and I have updated the eVGA 3090 OC to the latest BIOS which was just released today.
    NVIDIA control panel shows resizable bar disabled.

    Followed the steps here https://www.techarp.com/computer/gui...access-memory/

    Thanks
    -Kat
    I keep hearing about this. But what is a resizable bar when it's at home?

  4. #14
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by primeshooter View Post
    I keep hearing about this. But what is a resizable bar when it's at home?
    It essentially increases the size of the graphics frame buffer. Default is 256MB.
    AMD analog is called Smart Access Memory, works the same way.

    With Nvidia in certain games (17 so far) you get a nice bump in performance for free.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •