Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Angry G512LV Missing Panel Overdrive option 3ms in armoury crate Refresh Rate Service fail

    Recenlty I just learn about the 3ms option that it has to be activated via armoury crate software. I installed the missing service and all needed stuff but still no 3ms overdrive option in system configuration tab in armoury crate. Iam using G512LV. Restarting the service does nothing. Reinstalling more than 10 times still does not appear in armoury crate. Installed OEM windows particularly for my model, still can't manage to run panel overdrive. Please ASUS fix your software !
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Screenshot 2021-03-31 120259.jpg  

    Screenshot 2021-06-02 171626.jpg  

    Annotation 2021-03-31 141747.jpg  

    Last edited by IvayloStrix; 06-02-2021 at 02:20 PM. Reason: adding more information

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    6,4ms

    I got 6.4ms... I need 3msClick image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-03-31 121941.jpg 
Views:	4 
Size:	299.8 KB 
ID:	88191

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Arrow Update* still not fixed

    I somehow managed to get the panel overdrive showing for the first time ever in armoury crate. I did reinstall windows 2 times, installed the service and then armoury crate. Now is showing but seems that is not working in services menu, and when I try to turn the service its giving the error shown in the photo.

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Arrow Update* still not fixed

    Quote Originally Posted by IvayloStrix View Post
    I somehow managed to get the panel overdrive showing for the first time ever in armoury crate. I did reinstall windows 2 times, installed the service and then armoury crate. Now is showing but seems that is not working in services menu, and when I try to turn the service its giving the error shown in the photo.
    Click image for larger version. 

Name:	Annotation 2021-03-31 141747.jpg 
Views:	4 
Size:	290.0 KB 
ID:	88194

  5. #5
    Moderator Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    14
    Posts
    705

    Hi there,
    What's your Armoury Crate and Refresh rate service version?
    https://rog.asus.com/laptops/rog-str...pdesk_download
    Thank you.

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Blake@ROG View Post
    Hi there,
    What's your Armoury Crate and Refresh rate service version?
    https://rog.asus.com/laptops/rog-str...pdesk_download
    Thank you.
    Iam using all latest versions available. Now I have the option available for toggling but it seems its not working, no matter how many times Iam toggling it. If I turn it off for example when I switch tabs in armoury crate ( for example going to aurasync tab) when I go back to main 3ms overdrive turns itself on...

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Unhappy Can you please help me ? Where can I visit asus authorized service in Bulgaria ?

    Quote Originally Posted by Blake@ROG View Post
    Hi there,
    What's your Armoury Crate and Refresh rate service version?
    https://rog.asus.com/laptops/rog-str...pdesk_download
    Thank you.

    I really need some help solving this problem please tell me what should I do.

  8. #8
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Blake@ROG View Post
    Hi there,
    What's your Armoury Crate and Refresh rate service version?
    https://rog.asus.com/laptops/rog-str...pdesk_download
    Thank you.
    I really need to hear feedback from you, I need to know what to do. The feature is definitely problematic and I need to know how to resolve this problem. Should I wait for update in armoury or of the service refresh rate only, should I install auditional application, service.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •