Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array AwenMilano PC Specs
    AwenMilano PC Specs
    MotherboardAsus Z690 Hero
    ProcessorI7 12700 KF
    Memory (part number)G.Skill F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK
    Graphics Card #1MSI RTX 3080 Ti Suprim X
    MonitorAsus XG 279Q
    Storage #1WD Black SN850 2Tb
    Storage #2Team Delta Max 1Tb
    CPU CoolerAsus Ryujin II 360
    CaseCooler Master Cosmos C700M
    Power SupplySeasonic PX-1000
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma Overwatch
    Mouse Corsair Scimitar
    Headset Steelseries Artics 7
    Mouse Pad Razer Manticor
    Headset/Speakers Swans Hivi M50W
    OS Windows 11 Education

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Ryujin ii 360 + i7 12700kf high temp

    hi there have a question about ryujin ii 360
    when idle temp was stay around 40-46c. gaming will 52-65c
    no oc apply, only xmp on. beside that all run stock
    is that normal?
    because when i saw other people review when using i9 12900k idle will stay around 20c only.
    already use lga 1700 bracket also. when using lga 1200 bracket the tempts has same result
    and use thermla paste noctua nt-h1
    also i cant use rog custom display with aida64 extreme aplication

    my spec:
    z690 hero
    i7 12700kf
    g.skill tridnet z 5 6000
    ryujin ii 360
    cooler master cosmos c700m
    msi rtx 3080ti suprim x
    msi gf 850w gold
    nvme wd black sn850 2tb
    2 hdd
    Last edited by AwenMilano; 03-09-2022 at 07:29 AM.

  2. #2
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,239

    Hi AwenMilano,
    In addition to pc build, the room temperature is also important factory about the temperature. That's probably why the temperature is different from others.
    For rog custom display, where do you download aida64 extreme from? How do setup rog custom display in aida64 extreme but cannot use it? Is there any error message?
    Do you install Armoury Crate meanwhile? Can you setup custom display in Armoury Crate?
    Thank you.

  3. #3
    New ROGer Array AwenMilano PC Specs
    AwenMilano PC Specs
    MotherboardAsus Z690 Hero
    ProcessorI7 12700 KF
    Memory (part number)G.Skill F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK
    Graphics Card #1MSI RTX 3080 Ti Suprim X
    MonitorAsus XG 279Q
    Storage #1WD Black SN850 2Tb
    Storage #2Team Delta Max 1Tb
    CPU CoolerAsus Ryujin II 360
    CaseCooler Master Cosmos C700M
    Power SupplySeasonic PX-1000
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma Overwatch
    Mouse Corsair Scimitar
    Headset Steelseries Artics 7
    Mouse Pad Razer Manticor
    Headset/Speakers Swans Hivi M50W
    OS Windows 11 Education

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi AwenMilano,
    In addition to pc build, the room temperature is also important factory about the temperature. That's probably why the temperature is different from others.
    For rog custom display, where do you download aida64 extreme from? How do setup rog custom display in aida64 extreme but cannot use it? Is there any error message?
    Do you install Armoury Crate meanwhile? Can you setup custom display in Armoury Crate?
    Thank you.
    hi STARRAIN@ROG
    thx for the response, really apreciate
    yeah maybe it because room temperature. when pc first turn on in the morning it can stay at 29-34c for a while. when ac just turned off.
    in situation ac turn on at 20c, cpu temp still idle at 38-44c. do you think it normal?
    i did install armoury crate, and display custom in armoury crate without problem.
    aida 64 extreme i install it from armoury crate also
    when in aida i try to custom rog display and it show 4 differend animation, when i cohose 1
    the messege appear to overwrite a display, i push yes. but nothing happen.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos P_20220310_104000.jpg  


  4. #4
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,239

    Hi AwenMilano,
    If the CPU working temperature is too low, it is not good for efficiency, so please don't worry about it.
    For rog custom display, please make sure all items in update center all up to date and then reinstall aida64 extreme.
    If it sill show warning message and no response after click on yes, please try it on bios 1304 with bios all default settings.
    Thank you.

  5. #5
    New ROGer Array AwenMilano PC Specs
    AwenMilano PC Specs
    MotherboardAsus Z690 Hero
    ProcessorI7 12700 KF
    Memory (part number)G.Skill F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK
    Graphics Card #1MSI RTX 3080 Ti Suprim X
    MonitorAsus XG 279Q
    Storage #1WD Black SN850 2Tb
    Storage #2Team Delta Max 1Tb
    CPU CoolerAsus Ryujin II 360
    CaseCooler Master Cosmos C700M
    Power SupplySeasonic PX-1000
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma Overwatch
    Mouse Corsair Scimitar
    Headset Steelseries Artics 7
    Mouse Pad Razer Manticor
    Headset/Speakers Swans Hivi M50W
    OS Windows 11 Education

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi AwenMilano,
    If the CPU working temperature is too low, it is not good for efficiency, so please don't worry about it.
    For rog custom display, please make sure all items in update center all up to date and then reinstall aida64 extreme.
    If it sill show warning message and no response after click on yes, please try it on bios 1304 with bios all default settings.
    Thank you.
    hi there, if u say that it will make me feel calm.
    and about aida rog custom display, just turn off display at armory crate and voila we can active the aida custom rog display
    thanks for input STARRAIN@ROG, really apreciate ur help
    hope this conversation can help other people also

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •