Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    10
    Posts
    6

    3603 Bios and loss of Boot Drive

    Hello

    Well everything was going well until I felt the bios needed updating as the version I had was quite old. Well doing the USB in the first USB BIOS Flashback port and pressing the USB BIOS Flashback button everything seemed to work well, well that's what I thought. The light flashed for some minutes and finally went out and well what can I say well it was done, I allowed the computer to reboot a few times that seemed ok, then it came up with all done press the F1 key to setup bios. Sounded good to me. Pressed F1 and Choose the F11 key to EZ Tune the settings. then went to save the setting and exit the bios setup. Well the computer went thru the restart routine and brought me back to the Bios Setup. (hmmm) well I choose to check the settings and finding No bootable Drive. What the F#%^! It worked well before and now the drive exist and I can read it But can not boot from it.

    Can you help with some ideas on how to fix this.

    thank you*

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array Erwin05 PC Specs
    Erwin05 PC Specs
    MotherboardAsus ROG Strix X570-E Gaming Bios v4002
    ProcessorAMD Ryzen 5 3600 @ 3,6 GHz
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX-GTX1070-8G-GAMING
    MonitorIiyama ProLite GB2488HSU-B1
    CPU CoolerNoctua NH-D15S chromax black
    Power SupplySeasonic PRIME PX-650
    OS Windows 10 Home x64 - v21H1

    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    181

    After you flashed the bios and after u press F1 u have to press F5 1st for the default settings.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •