Results 1 to 2 of 2

Threaded View

  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array Veovis PC Specs
    Veovis PC Specs
    Laptop (Model)Eluktronics N131WU
    MotherboardROG Stirx X570-I gaming
    ProcessorRyzen 3950X
    Memory (part number)CMK64GX4M2E3200C16
    Graphics Card #1Asus strix 1080 A8G
    Graphics Card #2Radeon Navi FE edition
    Sound CardCreative SoundBlaster x7
    MonitorMassdrop VAST
    Storage #1Samsung 850 Evo 1tb
    Storage #22 x Seagate Desktop SSHD ST4000DX001 4TB 64MB Cache
    CPU CoolerArctic liquid Freezer II 120 Liquid Cooling System
    CaseGamerstorm Tristellar
    Power SupplySeasonic PRIME titanium 650
    Keyboard Massdrop ALT keyboard
    Mouse Logitech G602 Mouse
    Headset Sennheiser HD58x Julibee
    Mouse Pad Laser megamat
    Headset/Speakers Creative SoundBlaster x7
    OS Windows 10 pro 64bit
    Network RouterNighthawk 8x
    Accessory #1 Blue Mic
    Accessory #2 Logitech Brio
    Accessory #3 AVEGANT GLYPH
    Veovis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    27
    Posts
    159

    Windows crashes in Raid after install (X570-I)

    Hello Rog Community.

    I keep running into a repeatable issue:

    Recently a windows update messed with my machine hard enough to warrant a re-install, and I had to re-create the Raid Array (backed up everthing first)

    Now, after setting up the AMD raid in the bios and installing the Windows x64 Pro 2004 version, the OS works after install.

    However resetting it after installing drivers causes it to crash into recovery mode.

    This is a fresh install on a Samsung SSD with Mirrored SSHD's for storage.

    Everythings been whiped, so I don't know what's causing it to crash.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •