Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Alexx69rus View Post
    1. ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI, BIOS 1007
    2. ethernet controller driver - 1.0.2.8 (I tried all versions, including 1.0.1.5 from FAQ)
    3. i9-11900k, Windows 10 Enterprise 21H1 (10.0.19043.1165), all updates installed


    I installed TP-link TG-3468 network card, WOL works stably with it in 100% of cases.

    Created ticket in support:
    ASUS Service No=E21070059795-0011
    Am Facing the same Problem here:
    1. ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI, BIOS 1007.
    2. ethernet controller driver - 1.0.2.8.
    3. i7-11700k, Windows 10 Pro 21H1 (Build 19043.1288), all updates installed.

    Tried with Fast Startup Enabled and Disabled didn't work, till i found that Post.

    guys if you found a solution can you please post it here it may help me and other
    Thank you in Advance

  2. #12
    Moderator Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    14
    Posts
    860

    Quote Originally Posted by Thunderspell View Post
    Am Facing the same Problem here:
    1. ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI, BIOS 1007.
    2. ethernet controller driver - 1.0.2.8.
    3. i7-11700k, Windows 10 Pro 21H1 (Build 19043.1288), all updates installed.

    Tried with Fast Startup Enabled and Disabled didn't work, till i found that Post.

    guys if you found a solution can you please post it here it may help me and other
    Thank you in Advance
    Hello Thunderspell,
    Would you mind to record a video of how you set up WOL
    and how it does not work?
    Thank you.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •