Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    23

    "Lighting service is busy"

    Armoury Crate showed "Lighting service is busy" and all the LEDs are gone, now I can´t recognize them, it keeps showing the same message.
    It happened after the last update.

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Quote Originally Posted by Cheeseburger View Post
    Armoury Crate showed "Lighting service is busy" and all the LEDs are gone, now I can´t recognize them, it keeps showing the same message.
    It happened after the last update.
    There is a new update today. See if that resolves it?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Yessss! Everything is OK now, and it has an awesome i Info function.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Quote Originally Posted by Cheeseburger View Post
    Yessss! Everything is OK now, and it has an awesome i Info function.
    Great. Can you fix mine too?

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Quote Originally Posted by cindernat View Post
    Great. Can you fix mine too?
    On my old PC the music synchro was working only a few minutes then no more synchro. I had to unistall aura and Crate,then Install the old version of Aura (1.07.84) test and put the music to work finally reinstall armoury crate again and voila! the lights work good again in the new version.

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    23

    New Update!! ... lets see how it works

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Quote Originally Posted by Cheeseburger View Post
    On my old PC the music synchro was working only a few minutes then no more synchro. I had to unistall aura and Crate,then Install the old version of Aura (1.07.84) test and put the music to work finally reinstall armoury crate again and voila! the lights work good again in the new version.
    That didn't work for me. It broke Armoury even further for me.

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Sorry to hear that...

    Just be sure about uninstall everything, install the previous aura, set up things and then reinstall creator and crate; remove the old aura and it is supposed to be working.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •