Page 7 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 242
  1. #61
    ROG Enthusiast Array nbtc971 PC Specs
    nbtc971 PC Specs
    MotherboardMaximus VII Hero
    Processori7-4790K
    Memory (part number)Corsair Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 2400MHz
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070
    MonitorASUS ROG Swift PG278QR
    Storage #1Samsung 850 Pro Series Internal SATA III 512GB
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H100i
    CaseCorsair Obsidian Series 450D
    Power SupplyCorsair ATX AX860i 860 Watt
    Mouse Corsair M65
    Headset Steelseries Siberia 800
    OS Windows 10 64-bit
    nbtc971's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    13
    Posts
    63

    Wait, they took their software and added a bunch of bloat without fleshing out all the issues people have been having for a year or more, ever since this crappy software was released? Genius.
    Last edited by Silent Scone@ROG; 06-15-2021 at 08:38 AM.

  2. #62
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Cant' access to my ROG Falchion control page

    so i can't access to my Rog falchion page (all others motherboard works great but keyboard page no..) where i can see battery details, control my control, adds light etc.. pls fix this quickly.

  3. #63
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    i have x470F BIOS up to date, and latest armoury crate 4.1.6.0, win 10 64 bit and up to date.

    i have ARGB fan controller for my fans. when i set aura effect in armoury crate (like rainbow) and then if i turn off LEDs manually by remote control of my fan controller, then in some games or programs some LEDs of my fans will turn on sometimes. note that in-game lighting effect option toggle is set to off.

    is this a software problem or my fan controller problem?

  4. #64
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Angry My ROG STRIX Z490-A GAMING RGB logo is now permanently off

    After installing the update, the logo on my ROG STRIX Z490-A GAMING is permanently off. Uninstalled the Crate to no avail. Asus, why have you broken it?

  5. #65
    ROG Member Array CYBERTOMCAT PC Specs
    CYBERTOMCAT PC Specs
    MotherboardASUS PRIME Z390-A
    ProcessorIntel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
    Memory (part number)CORSAIR PC4 25600 4x16GB
    Graphics Card #1EVGA GEFORCE GTX 1660TI
    Sound CardSOUND BLASTER X AE-5
    MonitorASUS VN279
    Storage #1Crucial SSD P5 NVMe M.2
    Storage #2Seagate HHD external 1TB
    CPU CoolerCOOLER MASTER LIQUID ML120R RGB
    CaseCOOLER MASTER MASTERBOX MB520 ARGB ATX MID-TOWER
    Power SupplyROG STRIX 850G
    Keyboard Corsair Gaming
    Mouse CORSAIR GAMING
    Headset none
    Headset/Speakers Creative 5.1
    OS Windows 10 64-bit
    Network RouterMOTOROLA AC1900 MG7700
    CYBERTOMCAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Unhappy Armoury Crate and AI Suite3

    I followed the FAQ tips on getting the Armoury Crate App Version 4.1.6.0 and AI suite3 v3.00.51 to get it working, five treys uninstall Armoury Crate and AI suite3 reinstall them. I still have the same problems with them. Armoury Crate will show Frequency for a minute then goes to zero on CPU.
    Will not show Temperature, Usage, Fan, and Voltage all show zero. At times the Armoury Crate will fail to load or start-up and just error out and have to reboot the computer for it to work.
    AI Suite3 no longer works after this new update of the Armoury Crate.
    I uninstalled AI Suite3 and reinstalled it, nothing works.
    I have PRIME Z390-A, Intel(R) Core(TM) i9-9900k CPU @ 3.60GHz, CORSAIR DRAM (64.0GB & 2133MHz, and BIOS ver.1802
    Windows 10 64 bit, and it is up to date.
    I need to get the AI Suite back up and working again. Need a sure-fire fix to get everything working again.

  6. #66
    ROG Member Array CYBERTOMCAT PC Specs
    CYBERTOMCAT PC Specs
    MotherboardASUS PRIME Z390-A
    ProcessorIntel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
    Memory (part number)CORSAIR PC4 25600 4x16GB
    Graphics Card #1EVGA GEFORCE GTX 1660TI
    Sound CardSOUND BLASTER X AE-5
    MonitorASUS VN279
    Storage #1Crucial SSD P5 NVMe M.2
    Storage #2Seagate HHD external 1TB
    CPU CoolerCOOLER MASTER LIQUID ML120R RGB
    CaseCOOLER MASTER MASTERBOX MB520 ARGB ATX MID-TOWER
    Power SupplyROG STRIX 850G
    Keyboard Corsair Gaming
    Mouse CORSAIR GAMING
    Headset none
    Headset/Speakers Creative 5.1
    OS Windows 10 64-bit
    Network RouterMOTOROLA AC1900 MG7700
    CYBERTOMCAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Angry Armoury Crate and AI Suite3

    This is what I get when I boot the computer up or if click on the exe for the AI Suite3 is Invalid Class String.ProgID aaHM.acpiHm Data2
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos AI Suite3.jpg  


  7. #67
    New ROGer Array BMike79 PC Specs
    BMike79 PC Specs
    MotherboardASUS B550 TUF Gaming Plus
    ProcessorAMD Ryzen 7 3800x
    Memory (part number)Corsair LPX 16 GB DDR4 3200
    Graphics Card #1Zotac NVidia Geforce RTX 2070 Mini
    Sound CardRealtek Onboard Audio
    MonitorAcer CB271HU 2560x1440
    Storage #1Crucial MX300 525 GB
    Storage #2Toshiba E300 3 TB
    CPU CoolerNoctua NH-U12A
    CaseSharkoon S25-V
    Power SupplyBeQuiet Straight Power 11 500 W
    Keyboard Cherry Steam XT
    Mouse Microsoft Intellimouse 1.1A
    OS Windows 10 Pro 64bit 2004
    Accessory #1 XBox 360 Gamepad wireless

    Join Date
    Aug 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Angry New Armoury Crate is not working at all anymore

    I installed new Armoury Crate today, and almost everything stopped working. I got lots of error in the reliability monitor from windows. And changing RGB settings do not work at all anymore.

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-06-16 233927.jpg 
Views:	0 
Size:	66.0 KB 
ID:	89018

    Please stop this mess. No one needs another monitoring software which also seems to override (=mess up) my fan settings from BIOS

    Click image for larger version. 

Name:	checking.jpg 
Views:	0 
Size:	39.7 KB 
ID:	89019

    Please fix this software or at least make it possible to gon to an old version!

  8. #68
    ROG Guru: Orange Belt Array sdmf74 PC Specs
    sdmf74 PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardMAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)F4-3600C16Q-32GTZR
    Graphics Card #1GTX 980TI K|NGP|N
    Graphics Card #2N/A
    Graphics Card #3N/A
    Graphics Card #4N/A
    Sound CardON BOARD
    MonitorASUS PG279Q, BENQ XL2420TE, HISENSE 55H9F
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO M.2 512GB
    Storage #2SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB, SAMSUNG 850 PRO 512GB, SAMSUNG 850 EVO 1TB
    CPU CoolerEK VELOCITY RGB
    CaseCASELABS MERLIN SM8 (2 TONE)
    Power SupplyEVGA 1300G2 SUPERNOVA
    Keyboard WOOTING ONE, DUCKY ONE TKL RGB
    Mouse LOGITECH G PRO HERO
    Headset SENNHESIER G4ME ZERO
    Mouse Pad REFLEX LAB XXXL
    Headset/Speakers KLIPSCH PRO MEDIA 2.1
    OS WINDOWS 10 PRO
    Network RouterASUS RT-AC86U, ASUS RT-AC68U
    sdmf74's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    27
    Posts
    323

    I agree 100%. Who thought it would be a good idea to have yet another monitoring program, if asus felt they needed to do this. THEY SHOULD HAVE CREATED A SEPERATE PIECE OF STANDALONE SOFTWARE FOR MONITORING!

    Everything is broken from me as well. I cant even open my Realtek console! And AC is 100% broken.

    Also extremely frustrating is how AC is preventing the PC from going to sleep!
    Every day AC keeps automatically unchecking the option in device manager to "allow the computer to turn off this device to save power".
    So their is NO way to use sleep or hibernate with this software installed.
    This is a basic windows feature & this program should not still be affecting sleep!
    Last edited by sdmf74; 06-17-2021 at 09:37 PM.
    ASUS Maximus 13 Hero, Intel I9 11900k, EVGA GeForce GTX 980Ti K|ngP|n, G Skill Trident Z RGB 3600 32GB
    EVGA supernova 1300G2, EK Velocity D-RGB, Samsung 980 Pro 1tb(OS), 970 evo plus 1tb, 960 pro 512gb, 850 EVO 1tb, 850 Pro 512gb, 860 Evo 1tb, Asus PG279Q 165HZ, BenQ 144hz, Hisense 55h9f, Windows 10 pro

  9. #69
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    16
    Posts
    16

    I have a Z2E alpha and the cpu frequency is no longer an option to display on the live dash. It detects it in the new info screen though. Also the fan speeds are erratic and not accurate. For example it'll say my cpu opt has a fan speed of 25,000 rpms sporadically but there's no cpu opt fan connected... Of course none of this happens in the bios. I have the latest windows updates and MB bios installed.

  10. #70
    ROG Guru: Orange Belt Array sdmf74 PC Specs
    sdmf74 PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardMAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)F4-3600C16Q-32GTZR
    Graphics Card #1GTX 980TI K|NGP|N
    Graphics Card #2N/A
    Graphics Card #3N/A
    Graphics Card #4N/A
    Sound CardON BOARD
    MonitorASUS PG279Q, BENQ XL2420TE, HISENSE 55H9F
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO M.2 512GB
    Storage #2SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB, SAMSUNG 850 PRO 512GB, SAMSUNG 850 EVO 1TB
    CPU CoolerEK VELOCITY RGB
    CaseCASELABS MERLIN SM8 (2 TONE)
    Power SupplyEVGA 1300G2 SUPERNOVA
    Keyboard WOOTING ONE, DUCKY ONE TKL RGB
    Mouse LOGITECH G PRO HERO
    Headset SENNHESIER G4ME ZERO
    Mouse Pad REFLEX LAB XXXL
    Headset/Speakers KLIPSCH PRO MEDIA 2.1
    OS WINDOWS 10 PRO
    Network RouterASUS RT-AC86U, ASUS RT-AC68U
    sdmf74's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    27
    Posts
    323

    Well I just installed the new version of AC that released today (V3.1.0.0) and rebooted my pc & here is the result.....smh

    Click image for larger version. 

Name:	ARMORY CRATE (BLOATCRATE) STILL BROKE SMH.png 
Views:	0 
Size:	63.8 KB 
ID:	89038

    The dreaded spinning circle into infinity. Good try um I guess?

    The other 42 pieces of Armory crate bloatware open fine all except for the "device" header. It finds my Asus Maximus XIII Hero but then spins & spins & spins& spins & spins & spins & spins & spins & spins

    EDIT:

    Well I just noticed something else. I finally got my realtek audio console working after the last version of AC broke it & with todays update to version 3.1.0.0 my realtek audio console is broke again! Does same thing as Device menu in AC

    Click image for larger version. 

Name:	Realtek audio console still wont open. Using AC version 3.1.0.0.png 
Views:	0 
Size:	44.6 KB 
ID:	89039

    In addition to the other problems Armory Crate v3.1.0.0 is still preventing my computer from entering sleep. I have tried overriding with the following commands & allowing all devices to sleep & disabled all wake timers etc. but AC wont allow sleep no matter what....

    C:\Windows\system32>powercfg -requestsoverride DRIVER ASUS Utility (ROOT\MEDIA\0000)
    C:\Windows\system32>powercfg -requestsoverride DRIVER Sonic Studio Virtual Mixer
    C:\Windows\system32>powercfg -REQUESTSOVERRIDE DRIVER "Legacy Kernel Caller" SYSTEM

    EDIT 2 6/20 9:40AM:
    -----------------
    I just used Armory Crate Uninstaller to rid my PC of this uh......software & set my PC to go to sleep in 3 minutes & BAM it went right to sleep
    on its own! Something that has not happened the whole while I had Armory Crate installed, This is proof that AC is preventing the PC from going to sleep.
    If you need any info/screenshots or help determining why this is happening feel free to ask.
    Last edited by sdmf74; 06-20-2021 at 05:25 PM. Reason: new info
    ASUS Maximus 13 Hero, Intel I9 11900k, EVGA GeForce GTX 980Ti K|ngP|n, G Skill Trident Z RGB 3600 32GB
    EVGA supernova 1300G2, EK Velocity D-RGB, Samsung 980 Pro 1tb(OS), 970 evo plus 1tb, 960 pro 512gb, 850 EVO 1tb, 850 Pro 512gb, 860 Evo 1tb, Asus PG279Q 165HZ, BenQ 144hz, Hisense 55h9f, Windows 10 pro

Page 7 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •