Page 33 of 35 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 LastLast
Results 321 to 330 of 347
  1. #321
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Sheng Rong View Post
    Can't access to the peripherals options, keep in loop loading

    Aurmoury Create Version 4.1.6.0
    Already reinstall and the same problem

    Attachment 89758
    Same happens to me.

    Try go to uninstall-Armory Crate Service-modify
    It automatically remove AC Service and ask to reboot.

    After reboot go to armory crate and wait loading bar.

    Work for me

    ps. after that you can see an update 4.1.6.2 or something like that, but I've not tryed to update

  2. #322
    New ROGer Array Sheng Rong PC Specs
    Sheng Rong PC Specs
    MotherboardROG Maximus XI
    ProcessorIntel Core I9-9900K
    Memory (part number)Vengance RGB Pro
    Graphics Card #1ROG Strix RTX2080TI
    Sound CardSounBlasterX G6 Hi-Res
    MonitorAlienWare AW2720HF
    Storage #1WDS500G3X0C
    Storage #2ST00DM006
    CPU CoolerKraken Z73
    CaseROG Strix Helios
    Power SupplyROG Thor 1200P
    Keyboard Rog Strix Flare
    Mouse Rog Chakram
    Headset Sennheiser HD600
    Mouse Pad Rog Balteus Qi
    Network RouterGT-AX1100

    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Thanks when you mean "modify It automatically remove AC Service" where you do it?

    Quote Originally Posted by ChristianDX View Post
    Same happens to me.

    Try go to uninstall-Armory Crate Service-modify
    It automatically remove AC Service and ask to reboot.

    After reboot go to armory crate and wait loading bar.

    Work for me

    ps. after that you can see an update 4.1.6.2 or something like that, but I've not tryed to update

  3. #323
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Sheng Rong View Post
    Thanks when you mean "modify It automatically remove AC Service" where you do it?
    Go to uninstall
    Search Armory Crate service
    Do not tap to uninstall, but tap on modify on the left
    It automatically remove Armory Crate service and ask to reboot
    After reboot go to Armory Crate app and wait the progress bar
    After that Armory crate will be reinitialized and it should work again.

  4. #324
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Aura lighting recognizing issues with Strix Z490-E

    I have an Strix motherboard Z490-E. I currently experiencing issues since June, uninstalled and try again in august but still no luck getting the Aura settings from armory crate to work with the RGB motherboard. I think this is because of this version.

    I have tried steps, such an clean installs without any software, disabling windows defender, antivirus, & firewall, as well removing everything asus related before reinstalling again. Asus suggests RMA of the motherboard, however the motherboard works fine back then, probably with the previous versions. I'm uncertain of sending the motherboard for asus for repair, especially their customer service history.

    Is there any fixes I can try before ruling out the hardware issue that needs to be rma, or is it just because of this version no good for the motherboard? I have the latest versions installed according to the bios settings, I believe.

  5. #325
    New ROGer Array Sheng Rong PC Specs
    Sheng Rong PC Specs
    MotherboardROG Maximus XI
    ProcessorIntel Core I9-9900K
    Memory (part number)Vengance RGB Pro
    Graphics Card #1ROG Strix RTX2080TI
    Sound CardSounBlasterX G6 Hi-Res
    MonitorAlienWare AW2720HF
    Storage #1WDS500G3X0C
    Storage #2ST00DM006
    CPU CoolerKraken Z73
    CaseROG Strix Helios
    Power SupplyROG Thor 1200P
    Keyboard Rog Strix Flare
    Mouse Rog Chakram
    Headset Sennheiser HD600
    Mouse Pad Rog Balteus Qi
    Network RouterGT-AX1100

    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by ChristianDX View Post
    Go to uninstall
    Search Armory Crate service
    Do not tap to uninstall, but tap on modify on the left
    It automatically remove Armory Crate service and ask to reboot
    After reboot go to Armory Crate app and wait the progress bar
    After that Armory crate will be reinitialized and it should work again.
    Thanks but it not work for my, my problem persist.

  6. #326
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Include the following info:
    1. PC / Laptop - PC
    2. Aura Sync products - ROG Strix Z490-F Gaming motherboard, ROG Strix RTX3080, ROG Ryijin, G.Skill RAM, Addressable LED Strip
    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software - N/A
    4. Wired / wireless connection - Wired
    5. Reinstalled Windows? Yes in June to fix another Armoury issue. That was fixed from the reinstall, but now a new issue has occurred.
    6. Windows version & build - Win10 Pro 64-bit 21H1 19043.1165
    7. Previous version of firmware or software that worked as expected - not sure as didn't immediately notice this happening
    8. Clear description of your issue - Starry night effect is running really slowly, taking about 4 seconds to 'twinkle' if that makes sense. In fact, all the Aura effects where the lights need to change are having this issue (so including Strobing also)
    9. Any screenshots of the issue - see video: https://www.dropbox.com/s/2xyyj0xnae..._7301.MOV?dl=0
    10. Use our log collection function: Settings=>About=>App diagnostics - https://www.dropbox.com/s/p81m1a1m0r...0829.logE?dl=0

    Any suggestions appreciated.

    Edit: I tried selecting 'Aura Performance Mode' and this resolved it. I've never had that selected before, so I have no idea why I need it now?
    Last edited by cindernat; 08-29-2021 at 04:03 AM.

  7. #327
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    6

    I have Asus Z370-F STRIX Motherboard

    How do i get the ' dashboard ' ?

    I read that it's only for ' Laptop ' ? Why desktop is left out? Desktop ROG users not ROG enough to have the ' dashboard ' ?

  8. #328
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Quote Originally Posted by Stuart Lee View Post
    I have Asus Z370-F STRIX Motherboard

    How do i get the ' dashboard ' ?

    I read that it's only for ' Laptop ' ? Why desktop is left out? Desktop ROG users not ROG enough to have the ' dashboard ' ?
    Desktop gets it too. I have it on my desktop.

  9. #329
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by cindernat View Post
    Desktop gets it too. I have it on my desktop.
    How you get it? I installed and uninstalled it using the very special armoury crate ' uninstaller ' but still can't see the ' Dashboard '.

    What do i need to do to get it?

    BIOS is latest, Windows is LATEST and it's up to date to the point of no updates for the day. ( i check them daily )

    I don't want to wipe the system OS clean of the drive , clean install windows, and set up every other thing just to get that ' dashboard ' in hope to manually set the Fan-Curve because the AI Suite 3's Fan Expert 4 decided to not to work one day. Not sure what broke it, or softwares/programs are designed to stop working after a set date/time?

  10. #330
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    am using chakram core, the macro was running fine till i update the Armoury crate and mouse software to latest ver.
    now the macro not working anymore

    anyone facing the same issue as well?

    thanks
    Last edited by 6306324278; 08-29-2021 at 08:47 AM.

Page 33 of 35 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •