Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    GX502 problem with BIOS V310

    Yesterday I unfortunately installed the BIOS 310 which only did damage.
    Basically from the start boot animation all the sounds sucks, totally lacking in bass and I can't understand why. It's really annoying, the audio was one of the best things about the pc. I've reinstalled the ASUS_System_Control_Interface V3 but but nothing has changed.
    Do you have possible solutions to solve this ridicolous problem?
    Can i downgrade to BIOS v308?

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by FedFer View Post
    Yesterday I unfortunately installed the BIOS 310 which only did damage.
    Basically from the start boot animation all the sounds sucks, totally lacking in bass and I can't understand why. It's really annoying, the audio was one of the best things about the pc. I've reinstalled the ASUS_System_Control_Interface V3 but but nothing has changed.
    Do you have possible solutions to solve this ridicolous problem?
    Can i downgrade to BIOS v308?
    Either you can look in the myAsus app for the bios you are looking for or go to the support site.
    but searching around it appears the sound issue has come up before.
    Hopefully this helps.
    removed link i had because need more info on model number, gx502 needs to have the full model number ex: gx502gv gx502lxs etc
    Last edited by aaassddffgg; 07-21-2021 at 05:56 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •