Page 28 of 55 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 271 to 280 of 548
  1. #271
    New ROGer Array Vitacola PC Specs
    Vitacola PC Specs
    MotherboardASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD Ryzen 9 5950X
    Memory (part number)HX436C18FB3K4/128
    Graphics Card #1EVGA GeForce GTX 1060 SC Gaming 6GB
    Storage #11000GB Patriot Viper VP4300 M.2 PCIe 4.0 x4 3D-NAND TLC
    CPU CoolerNoctua NH-U12A
    CaseFractal Design Define R5
    Power SupplyCorsair HX750
    Accessory #1 5x140FANs PushPull

    Join Date
    Nov 2021
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by NuadaXXX View Post
    It has somthing todo with RGB i got after reset now 5 weeks no problems. it works not for all ok but RGB is 1000000% also involved.

    The sooner people accept this, the sooner Asus will find at least one of the possible causes.

    it has sure, multiple causes and it is not this one fix.
    I see, I just wanted to say that it is OS independent. RGB can play a role and honestly I don't care about RGB ;-)

    I'm currently using the MSI B450-A PRO MAX B450 and sent my ROG Crosshair VIII Dark Hero back to the dealer a good 2 weeks ago. Should be at ASUS by now.
    (And no crashes or problem since then).

    No matter what the cause is, it sucks ;-)

    Fingers crossed that ASUS finds a solution.

    Greetings to all,
    Vitacola

  2. #272
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    74

    Quote Originally Posted by Vitacola View Post
    I see, I just wanted to say that it is OS independent. RGB can play a role and honestly I don't care about RGB ;-)

    I'm currently using the MSI B450-A PRO MAX B450 and sent my ROG Crosshair VIII Dark Hero back to the dealer a good 2 weeks ago. Should be at ASUS by now.
    (And no crashes or problem since then).

    No matter what the cause is, it sucks ;-)

    Fingers crossed that ASUS finds a solution.

    Greetings to all,
    Vitacola
    Yeah let's cross the fingers =)
    I still have this problem with the replacement board, but yeah, not that often.

    Just want to share the updated list with the public:

    Returned board:
    Happened daily multiple times.

    Replacement board since 27.10.2021:
    13.11.2021
    26.11.2021
    12.12.2021

    Just wonder when we'll get the next update from Asus.
    A short weekly update about the progress would be fair.
    Last edited by Xairoo; 12-15-2021 at 04:26 PM.

  3. #273
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    40

    Quote Originally Posted by Xairoo View Post
    Yeah let's cross the fingers =)
    I still have this problem with the replacement board, but yeah, not that often.

    Just want to share the updated list with the public:

    Returned board:
    Happened daily multiple times.

    Replacement board since 27.10.2021:
    13.11.2021
    26.11.2021
    12.11.2021

    Just wonder when we'll get the next update from Asus.
    A short weekly update about the progress would be fair.

    I can't understand why there are no BIOS updates at all, it could seem like they don't give a **** about the customers, the volts are not accurate either, there are several construction sites, thus obvious ones, but none get fixed at all, they just ignore it complete in all ways.


    i have Vccio 1.125 because on 1.1 i have 0.800, and with 1.125 i have 1.096 - 1.109 - ROFL

    with the cheepest "gigabyte Aorus elite" is was rockstable on 1.1

    Really first class support for one of the most expensive x570 motherboards.


    --------

    If all of this is not fixed and I don't get at least a 500w BIOS for my 3090 strix oc, I will not more buy from Asus from the price surcharge it is simply no longer worth it, in the past you got more support today you get less than from cheaper manufacturers.


    This Republic of gamers sounds more and more to me like "Sony for the Players" but in reallity they **** the real gaming community and only one group can play it and they **** about all other GAMERS.....

    Sorry for the words, but it is just like that and not different, this 500w fix is 2 min work but they do nothing 0% "as an example"
    Last edited by NuadaXXX; 12-12-2021 at 06:05 PM.

  4. #274
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by Xairoo View Post
    Yeah let's cross the fingers =)
    I still have this problem with the replacement board, but yeah, not that often.

    Just want to share the updated list with the public:

    Returned board:
    Happened daily multiple times.

    Replacement board since 27.10.2021:
    13.11.2021
    26.11.2021
    12.11.2021

    Just wonder when we'll get the next update from Asus.
    A short weekly update about the progress would be fair.
    I agree that we should get at least some upgrade, I was using the board in a full custom loop, for me it is a nightmare to take the board out and send to RMA, I have to but a temp board since it is my work computer and have to buy a water block too since the block I used only suit hero board.

    The last thing I want is to have a replace board and re fit everything then issue still exist, I cant believe that we are having this kind of issue in 2021, especially after spending that amount of money.

  5. #275
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by RedSector73 View Post
    Turning off the PSU or needing to unplugging suggests you have a dead short problem, and it is clearly quite random. I would be looking for something like a power cord shorting in the system, doubt standoff screw.

    You didn't meantion cooling solution for the CPU. I would have a look here as well.

    Dodgy switch in case.
    Dodgy USB connector.
    Dodgy HDMI cable.
    Check you have all power cables fully seated on the motherboard / clipped. Inclusive the two EATX above cpu, top left of motherboard.

    Really hard to nail anything as random as 4 weeks ok then fault but the above is some of the areas I would start looking.
    I agree with this diagnosis. Had the same issue and it ended up being a bent pin on an internal USB hub.

  6. #276
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by Sackdragon View Post
    I agree with this diagnosis. Had the same issue and it ended up being a bent pin on an internal USB hub.
    I have swop pretty much everything but the mobo and CPU, no luck, I'm now sent the board back and using a X570 AORUS, all parts are the same, and no issues at all.

    It might be a short on the mobo, but base on the number of the cases you could find online, I doubt it that is the case, I really prefer Asus since the software from Gigabyte looks like 20 yrs old,

  7. #277
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,232

    Hi all,
    Some customers have sent the ROG CROSSHAIR VIII DARK motherboard to RMA, and the motherboards would be sent to tech team in headquarter for further analysis.
    I'm afraid it would take some time for shipping the motherboard, and especially the issue is random, so it would take a longer time to reproduce and analyze the issue.
    I'll keep you updated if there is any news.
    Sorry for any inconvenience it may cause.
    Last edited by STARRAIN@ROG; 12-14-2021 at 02:23 AM.

  8. #278
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2021
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Sackdragon View Post
    I agree with this diagnosis. Had the same issue and it ended up being a bent pin on an internal USB hub.
    I very much doubt it.

    I had this issue out of the box with a brand new motherboard. No bent pins no stability issues while running.

    Others have had multiple RMA's and had the same issue on each replacement. This is definitely either a QA problem, or design flaw/bug in the BIOS.

    I'm using RAM that is on the QVL at its specified speeds, an ASUS branded graphics card and the CPU is obviously supported since otherwise it wouldn't fit the socket. no?


    The only thing I cannot verify is whether it's caused by the powersupply... Since I do not have another on hand to test. But given how many other people have the same exact issue and can reproduce it consistently, I highly doubt it's got anything to do with the rest of the hardware.

    Unless ASUS can come up with a solution in a timely manner, I am going to send this motherboard back to Amazon for a refund, because this is not acceptable for a $450 board.

  9. #279
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Hello again,

    I still have the same problem as many of you guys. For several weeks no problems and now the PC wont turn on every day without reset of the PSU. Dont know if that has to do with some updates in Aromoury Crate latley. I also have GSKILL Trident Z Neo 3600 CL 16 RAM. I hope ASUS will find a solution to this problem. It is annoying. At least we are not alone here.

    Greetings

  10. #280
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi all,
    Some customers have sent the ROG CROSSHAIR VIII DARK motherboard to RMA, and the motherboards would be sent to tech team in headquarter for further analysis.
    I'm afraid it would take some time for shipping the motherboard, and especially the issue is random, so it would take a longer time to reproduce and analyze the issue.
    I'll keep you updated if there is any news.
    Sorry for any inconvenience it may cause.
    Hi mate

    Thank you for your reply, but could I ask what's the purpose of asking for the SN? I image that we are not along and Asus head office must have received a number of the boards with same issue since this thread only has been here for almost 5 months.
    Could I ask what's the process here for a RM situation like this? I have the problem right of the box so the product is pretty much a DOA, I have borrowed an X570 from a mate to test and have to return it soon, then I'll end up no computer hopefully for not too long

Page 28 of 55 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •