Page 39 of 63 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 381 to 390 of 623
  1. #381
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2021
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi all,
    I'm afraid the random startup issue is still under analysis.
    @STARRAIN -- could you clarify what this means? Have Asus been able to observe the issue at least once (and just not understand the cause yet)? Or simply have not even been able to reproduce a single instance of the issue?

  2. #382
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    66
    Posts
    1,706

    Hi all,
    Although our tech team cannot reproduce the issue with the motherboard on hand, some customers have sent the motherboard to RMA.
    We cannot reproduce the issue on all of those customers' motherboards but we have seen the issue few times.
    However, it doesn't occur every time, so it is hard to reproduce the issue. We need more time to do further experiments to find the root cause.
    Sorry for any inconvenience caused.

  3. #383
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    8
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi all,
    Although our tech team cannot reproduce the issue with the motherboard on hand, some customers have sent the motherboard to RMA.
    We cannot reproduce the issue on all of those customers' motherboards but we have seen the issue few times.
    However, it doesn't occur every time, so it is hard to reproduce the issue. We need more time to do further experiments to find the root cause.
    Sorry for any inconvenience caused.
    Thank you very much for the update, I and many others appreciate that.
    Have a good day

  4. #384
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2021
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I recently bought the [old] crosshair viii hero (wifi) and it has the same intermittent no power problem. Was suggested to rma, sent today

    knew of the [H] forum post about it but didn't know about this one on the dark hero

  5. #385
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2022
    Reputation
    10
    Posts
    6

    My favorite part about this mobo is spending 5-10 minutes kicking off and on the power to try to get it to restart. Hard to believe asus is having difficulty replicating the issue. I plan to make sure my next build has no asus parts.Â*

  6. #386
    ROG Guru: Brown Belt Array RedSector73 PC Specs
    RedSector73 PC Specs
    Laptop (Model)FA506IU-AL130T x 2
    MotherboardROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI)
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
    Memory (part number)4 x G.SKILL F4-3800C14D-16GTZN 14-16-16-36 Samsung B-Die
    Graphics Card #1Gigabyte Aorus RTX 2080 Ti Xtreme WaterForce (GV-N208TAORUSX W-11GC)
    Sound CardArctis DAC
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q
    Storage #1ADATA SX8200PNP 1TB
    Storage #22 x Samsung SSD 840 EVO 250GB
    CPU CoolerCoolermaster Liquid Pro Master 360
    CaseEVGA DG-87 Gunmetal Grey Gaming Case
    Power SupplyEVGA SuperNOVA G2 750W Gold Power
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum
    Mouse Corsair Gaming Sabre RGB Gaming Mouse
    Headset ARCTIS Pro Wireless
    Mouse Pad Cooler Master MP750 RGB Cloth Gaming Mouse Pad Extra Large
    OS Windows 11 64bit Pro
    Network RouterPfSence Intel i5-10210U 6 Port
    Accessory #1 TP-Link Gigabit 8&6 Port Switches

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    66
    Posts
    1,346

    Quote Originally Posted by Unstable1 View Post
    I recently bought the [old] crosshair viii hero (wifi) and it has the same intermittent no power problem.
    I have few of these boards, never had the issue and I've seen one other report apart from yours of a CH8 reported with this type of issue. Whatever this is Dark Hero CH8 was first multi reports of the issue and one I did build runs fine, which does not help lend support to those facing this issue.
    Last edited by RedSector73; 01-15-2022 at 02:18 PM.

  7. #387
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2021
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by RedSector73 View Post
    I have few of these boards, never had the issue and I've seen one other report apart from yours of a CH8 reported with this type of issue. Whatever this is Dark Hero CH8 was first multi reports of the issue and one I did build runs fine, which does not help lend support to those facing this issue.
    only one, huh?
    lots of people have had this problem with the old Crosshair VIII Hero, in this very thread!

    "JerJer123"
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...p-issue/page16
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...p-issue/page22
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...968#post848968

    "D-Rocky"
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...e26#post849453

    "JBR0G87"
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...e29#post850583

    "AsusExplorer"
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...e31#post850939


    other forum sources:

    https://old.reddit.com/r/ASUS/commen...wont_power_on/
    https://old.reddit.com/r/ASUS/commen...ther_rma_rant/
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...0x-cpu-or-mobo
    https://old.reddit.com/r/AMDHelp/com...900x_will_not/
    https://old.reddit.com/r/buildapc/co...shutdown_x570/
    https://old.reddit.com/r/buildapc/co...rosshair_viii/
    https://old.reddit.com/r/buildapc/co...wont_power_on/
    https://old.reddit.com/r/techsupport..._hours_of_use/
    https://old.reddit.com/r/pcmasterrac...on_on_case_or/
    https://old.reddit.com/r/buildapc/co...shutting_down/

    https://old.reddit.com/r/techsupport...ifi_wont_post/
    https://hardforum.com/threads/asus-x...-boot.2011934/
    https://www.youtube.com/watch?v=HfiNIuq048A
    Last edited by Unstable1; 01-15-2022 at 08:37 PM.

  8. #388
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    8
    Posts
    46

    Just a heads up to you all, saw that Asus released a beta bios (4001) for the hero/dark hero boards. Doesn't seem to be for this issue but maybe some can maybe test and see if startup issue persists

  9. #389
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by JBROG87 View Post
    Just a heads up to you all, saw that Asus released a beta bios (4001) for the hero/dark hero boards. Doesn't seem to be for this issue but maybe some can maybe test and see if startup issue persists
    Yeah, beta bios for those who dare.

  10. #390
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2022
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Shrug

    Quote Originally Posted by outofdate View Post
    Yeah, beta bios for those who dare.
    I spend 20 minutes trying to boot my pc, if I can get it back on without throwing it out the window I’ll take anything at this point.

Page 39 of 63 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •